Din experienta Dvs.!

Aceasta este o pagina scrisa de Dvs. pentru Dvs.  Dvs. veti fi si scriitorii si cititorii acestei pagini. Fiindca aceasta pagina este destinata experientei Dvs. proprii. Daca socotiti ca puteti face un bine,  faceti-l aici! Scrieti tot ce ar trebui sa stie ceilalti cetateni romani care doresc sa munceasca si sa se stabileasca in Germania. Dezvaluiti aici  experientele, placute si neplacute, pe care le-ati trait in Germania! Dezvaluiti aici pataniile prin care ati trecut in Romania in drumul Dvs. spre Germania! Dezvaluiti aici tot ce merita sa stie si altii ca sa nu pateasca ce ati patit Dvs., sa nu patimeasca cum ati patimit Dvs., sa nu depuna eforturi inutile, sa piarda timp si bani . Fiti profesorii nostri pentru o zi! Noi, elevii care vom citi ce ati scris, va vom ramine permanent recunoscatori! Multumim anticipat!

923 responses to “Din experienta Dvs.!

  1. buna sa stiti ca aveti buna dreptate un rau al faci repe-de pe cind un bine ,mai greu .eu intentionam sa cumpar o remorca dar am aflat ca nu e asa cum credeam eu nu o pot conduce numai cu b

  2. Buna ziua am o rugaminte la dumneavoastra vreau sa inscriu fetita la scoala pentru anul 2015 cum se face cererea de amelduire aici k nu am idee …multumesc

  3. De-a lungul celor trei luni (iulie, august, septembrie 2014) pe care le-am lucrat la o firma germana, am fost trimis acasa, de mai multe ori, inainte de a se sfarsi programul de lucru, fiindca nu mai era de munca, si, avand un card cu care ma pontam de fiecare data, am fost platit doar pentru orele lucrate. Toate bune, desi as fi preferat sa lucrez peste program, nu mai putin. Dupa ce am primit ‘Kündigung'(pentru ca firma ñu mai avea nevoie de schimbul 3), pe ultimul stat de plata, imi apar 22 de ore cu minus, si pentru care mi s-a oprit suma aferenta, ca si cum mi-ar fi fost platite. Aspect pe care nu il pot intelege. Puteti sa ma lamuriti?
    Pe acelasi stat de plata mi-au fost achitate si 5 zile de concediu, cele aferente perioadei de lucru.

  4. Aveam convingerea ca nu mi-au fost platite orele nelucrate, probabil prentru ca mi se parea normal sa fie asa, insa m-am inselat. Am verificat Lohn-urile si calendarul si, da, au fost socotite si orele pe care nu le-am lucrat.
    Ce sa mai zic, am gresit.

    Va multumesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s