Tzepe si tzepuiti

In scopul prevenirii unor inselatorii cu locuri de munca in Germania, pe aceasta pagina, toti cei care au luat diferite tzepe  isi pot  istorisi experientele lor. Deci daca ati fost tzepuit sau daca aveti dubii cu privire la corectitudinea vreunei firme, postati mesajul Dvs. in comentariile de mai jos,  fiindca precis se va gasi cineva care a patit la fel sau altcineva care sa va dea un sfat. Poate ca experienta altora in domeniu va poate ajuta.  NOTA IMPORTANTA: daca doriti sa stiti cum se face verificarea firmelor de plasare forta de munca in strainatate apasati aici.

 Dan Constantin Goldis – presedintele Socinro 

13,712 responses to “Tzepe si tzepuiti

 1. BUNA SUNT IONELA STITI CEVA DE FIRMA DE LA ORADEA SC GLOBAL EMPLOAYMENT SOLUTION ESTE SERIOASA

 2. Buna ziua, am aplicat la asa zisa firma Ansa -Jobs in vederea ocuparii unui loc de munca in UK insa dupa ce am platit 350 de euro au zis ca o sa plec in scurt timp am asteptat 2 luni incare ma tot amanau si am decis sa plec in Germania, I-am sunat si le-am zis ca plec pt ca nu pot astepta asa la nesfarsit ei mi-u spus cao sa-mi bage banii in cont in 45 de zile dar au trecut 2 luni si nici la telefon nu mai raspund! Aveti grija pentru ca nu sunt seriosi sa nu va intepati si voi

 3. ma puteti ajuta in legatura cu agentia aceasta http://exclusivejobs.ro/desprenoi.html

  are sediul in bucuresti , strada vasile conta nr 10 in spatele inter continentalului ..

  aveti idee daca e teapa sau daca e serioasa ?

  • George, e teapa, nu este serioasa, sa nu faci prostia sa le dai bani ca n-o sa pleci niciunde cu firma asta!

  • Din experienta-ti spun, cand vezi ca, are trei numere de telefon p-tru contact sigur e ,,TEAPA”. Daca nu ma crezi-ncerca si vezi. Mult succes-ncontinuare. O zi buna.

 4. Buna seara, de Hippo recruitment Cluj Napoca sau Rollit Solutions stie cineva ceva? A plecat cineva cu ei? Va multumesc. Seara buna.

 5. Ramona in zadar incerci sa le explici oamenilor sa nu mai dea bani ca nu o sa reusesti nimic.Timpul si banii pe care ii pierd ar putea sa-si faca CV-uri si sa invete o limba straina la nivel conversational.Eu mi-am tradus CV-ul in limba germana si azi dimineata l-am trimis prin e-mail la HKS-Gruppe.de si la amiaza m-au sunat sa i-mi spuna ca au primit e-mailul si ca in decurs de cateva zile i-mi vor da un raspuns…..Haideti sa facem toti la fel,…sa nu le mai dam nici un ban sarlatanilor………….Suntem ROMANI,DAR NU SUNTEM PROSTI….

 6. Buna ziua am primit o oferta de un job in Finlanda la Helsinki salariul fiind de 2500 euro net cazare gratuita si comision 0 doar 50 euro depusi in contul unui avocat pt. contractul de munca ,iar la telefon mi s-a spus ca daca nu am incredere ma pot duce acolo doar ca nu pot lucra timp de 10-14 zile pana la semnarea contractului o fi teapa?

 7. cacialma pe fata , mihaela

 8. buna ! nu stie nimeni despre aceasta firma SC GLOBAL EMPLOYMENT SOLUTION cu sediul in Oradea ?
  se pare a fi”legala si serioasa “.Astept raspuns daca aflati ceva o zi buna .

 9. Salut,este cineva care merge maine la Craiova sa faca contract la cules de mere in Anglia prin Sud-Westsolutions? Contactati-ma la 0760077567

 10. Buna! Stie cineva ceva de Alicia HUbert? Un job la cules struguri in Germania cu plecare in 28 dar a amânat pentru data de 5? A mai apucat careva?

 11. ATENTIE LA FIRMA NEAGU TRANSPORT INTERNATIONAL DIN WOLF FIRMA NESERIOASA ,PATRON FOMIST AM LUCRAT ACOLO A TEPUIT FOARTE MULTI SOFERI,MOMENTAN MAI ARE 1 SAU 2 SOFERI!

 12. buna! daca are cineva contract facut prin firma SC GLOBAL EMPLOYMENT SOLUTION cu sediul in Oradea si pleaca in luna septembrie sa ma anunte si pe mine. o zi buna

 13. suntem din brad cred ca vreo 10 pers care am platit 100 ron la paula mariana flutur prin brd ca mergem la cules de struguri pe data de 5 sept ,dar pers care se ocupa cu vorbitul la tel e alicia hubert zice ca e din frankfurt, si ce este interesant e ca tot timpul sunt locuri.daca e teapa.,asta face bani cati vrea ,ne mai auzim

 14. Buna ziua ,stie cineva despre firma First Choice Recruitment din Cluj ,
  este corecta sau da tepe ???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s