A good deal-in limba romana

     

fluture socinro 3  Suntem un grup de avocati, economisti, traducatori si promotori capabil sa  acorde consultanta juridica, comerciala si fiscala pentru investitorii germani in Romania.  Efectuam urmatoarele servicii:

 1. Infiintam firme in Romania cu asociati germani – persoane fizice sau juridice– Astfel, pentru constituirea unei societati cu raspundere limitata  cu sediul in Timisoara, Romania,  tariful normal este de 500 de euro, iar  pentru o societate pe actiuni  se stabileste un tarif care incepe de la 600 de euro si creste progresiv in functie de numarul de actionari si complexitatea operatiunilor executate. Aceasta oferta este valabila, de altfel, si pentru cetatenii straini vorbitori de limba germana din celelalte tari ale Uniunii Europene ( Austria, Elvetia, Danemarca, Luxemburg, etc).

2. Infiintam sucursale, filiale si reprezentante straine in Romania  cu tot ce implica inregistrarea firmelor romanesti cu asociati sau actionari straini. ( persoane fizice si juridice straine) la  tarife incepind de la 400 de euro pentru sucursala, 500 de euro pentru filiala si tarif negociabil pentru reprezentanta.  

3. Infiintam asociatii si fundatii in Romania explicind concret tuturor persoanelor fizice si juridice straine interesate beneficiile acestor forme de organizare (scutirea de taxe si impozite pina la un anumit plafon de venituri-25.000 euro, posibilitatea accesarii unor fonduri comunitare, etc ). Tariful pentru acest serviciu include toate operatiunile necesare autorizarii si obtinerii certificatului de inregistrare fiscala si este de 600 de euro pentru o asociatie  sau de 1000 de euro pentru o fundatie. *Nota: persoanele straine nu au nevoie de cazier fiscal in Romania deoarece poate fi inlocuit de o declartatie pe proprie raspundere.

 4. Asiguram sediu social in  centrul municipiului Timisoara, (linga Tribunal), la un pret modic de 125 de euro pe luna. Oferta este valabila pentru orice tip de societate ( S.R.L., S.A. etc, ) asociatie sau fundatie.  Acest sediu social poate fi folosit atit pentru autorizarea societatii ( asociatiei, fundatiei) respective cit si pentru primirea corespondentei oficiale de la autoritati sau de la parteneri de afaceri dupa infiintarea acesteia, putind functiona ca un birou de contact pina la gasirea sau amenajarea unui sediu lucrativ. Biroul este dotat cu fax, telefon, legatura la internet, aparatura de scanare, printare si multiplicare.  In cazul in care doriti si angajarea unei persoane vorbitoare de limba germana sa va reprezinte interesele in Romania, putem negocia impreuna un contract suplimentar, avantajos  pentru ambele parti implicate. La cerere, in schimbul unui comision, asiguram inchirierea unor spatii lucrative sau de productie in municipiul Timisoara sau imprejurimi. Noi cunoastem bine piata din vestul Romaniei, avem relatii bune cu autoritatile locale si oamenii de afaceri din Timisoara si, in consecinta, putem stabili contacte pina la cel mai inalt nivel al judetului Timis sau al municipiului Timisoara.

5. Acordam asistenta persoanelor juridice straine si servicii de “due diligence” ( evaluarea si analiza riscurilor) in tranzactiile pe care acestia intentioneaza sa le efectueze in Romania.  Astfel, daca va ginditi la cumpararea unui pachet de actiuni ( parti sociale) la o societate romaneasca, cu sediul in Romania, daca doriti sa realizati o fuziune sau sa formati o societate mixta (“joint-venture“)  ar fi intelept sa ne solicitati sprijinul. Noi va putem furniza  recomandari pentru tranzactii avantajoase (“make a good deal “) si  putem preveni tranzactiile dezavantajoase (“ avoid a bad deal “ ).  Preturile pentru aceste servicii sunt in functie de complexitatea operatiunilor solicitate si se vor negocia concret, la fata locului cu echipa noastra de avocati si specialisti din Timisoara sau se pot negocia direct din Germania prin intermediul aparaturii video aflate la dispozitie si a programului Skype sau Ovo.

6. Asiguram servicii de interpretariat pe limbile germano-romana sau englezo-romana.  Desigur ca Dvs, in calitate de cetatean strain, necunoscator al limbii romane veti avea nevoie de un interpret care sa va stea la dispozitie, incepind de la aeroport si pina la plecarea din tara. Evident ca in acest caz , interpretul se va ocupa atit de cazarea si de indrumarea  Dvs. la fata locului, cit si de traducerea unor discutii dintre Dvs. si interlocutorii romani. Tariful pentru acest serviciu se face pe loc, cu interpretul respectiv la preturi romanesti.

  Acestea au fost cele 6 servicii pe care le putem oferi, separate sau cumulative, in functie de cerintele dvs.   

Pentru obtinerea unor informatii suplimentare, persoanele interesate pot suna direct la persoana noastra de contact din Germania la telefonul 0049-151 636 80602   ori  pot trimite mail la adresa servicii@socinro.com in limbile germana, engleza, franceza sau romana. In cazul trimiterii mailului, raspunsul nostru cu estimarea de pret va veni in maximum o saptamina. 

      Apelind la noi, veti face cu siguranta  “ a good deal”.

 Cu respect,     Dan Constantin Goldis, presedinte Socinro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.