Verificati gratuit insolventa firmelor germane si austriece!

socinro foarte mic

     Socinro va informeaza: 

Cetatenii romani care doresc sa se angajeze la o firma  din Germania, Olanda  sau Austria au posibilitatea sa verifice bonitatea acelei societati prin accesarea gratuita a unui portal care cuprinde informatii actualizate din registrele de insolventa ale respectivelor tari. Concret, potentialii angajati au acum acces gratuit, in limba romana, la datele privind persoanele juridice si cele fizice insolvente din Germania, Austria,  Cehia, Estonia,  Olanda, Romania si Slovenia. Comisia Europeana se asteapta ca in scurt timp si alte state membre sa se alature acestui sistem, unele dintre acestea anuntandu-si deja intentia de interconectare

Cum se procedeaza ?

Cetatenii romani, oamenii de afaceri, creditorii sau investitorii care doresc sa deruleze activitati economice in Germania, Austria, Cehia,  Olanda pot consulta si verifica situatia partenerilor de afaceri, potentiali si actuali, accesand rapid, printr-un punct unic, informatii actualizate in timp real despre firmele din aceste tari. Mai mult decit atit, noua functionalitate a sistemului  permite utilizatorilor obtinerea informatiilor gratuite cu privire atat la debitorii persoane juridice, cat si la persoane fizice (conform legislatiilor nationale), supusi procedurilor de insolventa, inregistrati in registrele nationale ale statelor respective.

Astfel, pentru a putea verifica situatia unei firme insolvente, dar care se afla in Austria, Germania, Olanda sau  Cehia, cetateanul roman trebuie sa acceseze portalul e-Justice si sa selecteze “limba romana”. Apoi trebuie sa selecteze din meniul din dreapta al paginii sectiunea Registre, dupa care Registre de insolventa – Cautare registre de insolventa interconectate. Odata accesat, serviciul ofera posibilitatea cautarii simple, prin introducerea denumirii firmei si selectarea uneia din tarile mentionate, iar dupa ce bifeaza ca este de acord cu termenii serviciului si introduce codul de securitate apasa butonul Cauta. sau cautare avansata, completind mai multe cimpuri cu diverse informatii, printre care numele firmei, adresa, codul unic de identificare fiscala, etc.

Acest portal este util tuturor cetatenilor romani care doresc sa verifice rapid si efficient bonitatea unui viitor angajator sau partener de afaceri.

 

Advertisements

One response to “Verificati gratuit insolventa firmelor germane si austriece!

  1. Am incercat portalul pentru firma la care lucrez in Romania si nu merge, zice “nici un rezultat”. Am cutat dupa nume, dupa CUI, dupa J, nimic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.