Curse aeriene ieftine Timisoara- Munchen si Timisoara- Frankfurt

 SOCINRO va informeaza: socinro foarte mic

Ca urmare a  negocierilor dintre conducerea Aeroportului Internaţional Timişoara şi compania aeriana WiZZ AIR,  incepând cu 1 noiembrie 2014 , veți putea ajunge în fiecare marți și sâmbătă de la Timișoara la Memmingen  Munchen, incepind de la incredibilul pret de 109 RON/zbor. În acest tarif sunt incluse si taxele aeroportuare, iar biletele sunt deja puse în vânzare şi pot fi rezervate de pe site-ul companiei Wizz Air. Totodata, incepind cu 3 noiembrie 2014, in fiecare luni si vineri, va functiona o cursa aeriana pe ruta Timisoara- Frankfurt Hahn si retur, precum si mai multe curse spre  Torino si  Bruxelles Charleroi. Iata tabloul complet al acestor noi zboruri:

Destinaţie                 Zile de operare        Data începerii    Preţuri de la
Munchen Memmingen  marţi şi sâmbătă         1 noiembrie           109 RON
Torino                          marţi şi sâmbătă          1 noiembrie           109 RON
Bruxelles Charleroi     miercuri şi duminică       2 noiembrie           109 RON
Frankfurt Hahn               luni şi vineri               3 noiembrie           109 RON

In prezent, din Timisoara mai pleaca spre Germania urmatoarele curse aeriene:

Timisoara – Dortmund  si Dortmund Timisoara-compania Wizz Air- de 3 ori pe saptamina si Timisoara- Munchen si Munchen- Timisoara compania Lufthansa de 3 ori  pe zi. Preturile acestor curse sunt variabile si le puteti afla pe site-urile celor 2 companii aeriene.

Din Timisoara exista zboruri si spre alte destinatii europene:  Roma, Treviso, Bergamo, Milano, Bologna, Verona, Paris, Londra, Valencia, Madrid si Barcelona. Programul complet al acestor curse il gasiti pe site-ul http://www.aerotim.ro

Advertisements

11 responses to “Curse aeriene ieftine Timisoara- Munchen si Timisoara- Frankfurt

 1. Bogdan-Mircea Bodnarescu

  Cei din TM sunt foarte norocosi cu aceste zboruri. Din pacate cei din Moldova sunt total lipsiti de zboruri spre Germania, ca sa ajung acasa tb sa zbor Dortmund – Cluj apoi 6 ore cu masina pana la Suceava….

 2. Atentie, nu este vorba despre aeroportul din München, ci Memmingen Allgäu: http://www.allgaeu-airport.de/, care e situat la aproximativ 115km de München.

 3. Buna ziua, mai explicit: 109 RON DUS-NTORS! Daca este asa, e un pret excelent. O zi buna.

  • Stefane, sa te invat eu cum este cu oferta asta pe avioane. Primele 8 bilete achizitionate la o cursa costa 109 lei, urmatoarele 8 costa 140, urmatoarele 8 costa 180 lei si tot asa mai departe pina ajungi la 350- 450 de lei si chiar mai mult. Conteaza cind comanzi, daca esti primul care a achizitionat un bilet platesti cu adevarat 109 lei.

  • nu este asa pretul expus este pt. dus, la intoarcere alt pret

 4. wizzair foloseste aeroprturile de pe langa orasesele mari pt. taxe mici care se reflecta in pretul ieftin al biletului dar ai costuri cu deplasarea la orasul tinta. bergamo la 40 km de milano, memmingen la peste 100 km de munchen( cam mult), beauvais langa paris etc. cine vrea ieftin este o varianta.

 5. Acum e momentul sa profiti de oferta Wizzair! 20% reducere din pretul biletelor de avion pentru toate zborurile, catre toate destinatiile. Doar daca rezervi astazi si maine, 3-4 septembrie 2014! Numai pentru membrii WIZZ Discount Club! Inscrie-te acum pentru a economisi bani cu tarifele reduse ale Clubului si pentru a avea acces la promotii inaintea altora. Toti posesorii de carduri WIZZ Discount Club pot cumpara numai astazi bilete de avion la un pret cu 20% mai mic.

  Avem vesti bune de la Blue Air.
  Incepand de acum Blue Air permite tuturor pasagerilor sa modifice biletul de avion cu pana la 4 ore inainte de zbor chiar dupa ce s-a efectuat check-in-ul online. Aceasta noua facilitate va ofera posibilitatea de a adauga servicii suplimentare ca Blue Bistro, bagaj de cala, animal de companie, echipament sportiv, etc. Si, cel mai important, de acum puteti schimba data de calatorie, numele pasagerului sau ruta cu pana la 4 ore inainte de zbor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.