Locuri de munca libere in Europa, fara intermediar, fara comision

actualizare permanenta 

fluture           Desi acest articol are o vechime apreciabila, l-am pastrat fiindca el va directioneaza spre o Harta cu locuri de munca DISPONIBILE ASTAZI in Uniunea Europeana , in ziua in care cititi aceste rinduri. Toate aceste locuri de munca existente in harta de mai jos sunt preluate din reteaua EURES-ANOFM Romania, un organism european implementat in Romania. Asadar pentru aceste locuri de munca nu exista intermediar, nu exista comision, fiindca Agentiile Nationala si Europeana lucreaza gratuit. In plus, aceste locuri de munca EXISTA, nu sunt locuri de munca fictive asa cum sunt majoritatea locurilor de munca de pe diferite site-urile publicitare.  Asadar ,

Locurile de munca libere astazi in Austria,Cehia, Slovacia si Slovenia se gasesc  AICI

Locurile de munca libere astazi in Germania se gasesc  AICI

Locurile de munca libere astazi in  Franta si Elvetia se gasesc AICI 

 Locurile de munca libere astazi in Belgia, Olanda si  Luxemburg se gasesc AICI.

Locuri de munca libere in Italia, Spania, Portugalia si Malta se gasesc  AICI.

Locurile de munca libere astazi in Marea Britanie si Irlanda se gasesc AICI

Locurile de munca libere in Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda se gasesc AICI 

LEGENDA:

cruce rosie cu 8 colturiPe Harta europeana a serviciilor pentru romani, simbolul folosit pentru categoria de interes “locuri de munca disponibile astazi” este steaua rosie cu 8 colturi. Cele mai recente locuri de munca aparute pe harta sunt insa cele marcate cu simbolul NEW de culoare verde. img-new verde

SFATURI:

1.Pentru a afla conditiile, cerintele, salarizarea, modul de aplicare si termenul de depunere a candidaturii pentru fiecare post in parte, dati click pe simbolurile existente pe harta si veti fi directionat spre un text care se gaseste localizat in subpagina tarii respective, postat dupa harta europeana.

2.Pentru a observa mai bine adresele pentru Romanian points of interests-(in cazul de fata –locuri de munca– apasati cu mouse-ul pe icoana ecran [  ] din dreapta sus a hartii si imaginea se va intinde pe tot display-ul. Centrati apoi Harta cu mause-ul si mariti-o cu semnul + (plus) pe care il gasiti in stinga jos a ecranului pina cind simbolurile nu se mai suprapun.

.
flutureNota: Incepind de la 1 anuarie 2017, Aplicatia “ Servicii romanesti in U.E.” prezinta detaliat toate informatiile necesare privind locurile de munca disponibile ASTAZI in telefon-cu-aplic-finalReteaua Eures a Uniunii Europene. Asadar, daca aveti un telefon sau o tableta cu sistem de operare Android si legatura la internet, puteti descarca gratuit din magazinul Google Play aceasta aplicatie si, in consecinta, veti putea accesa aceste informatii direct din telefonul Dvs. ORIUNDE si ORICIND. ( detalii complete despre aplicatie AICI.)

Advertisements

4 responses to “Locuri de munca libere in Europa, fara intermediar, fara comision

  1. Ma interesaza lovul de munca. 3 persana. Astept raspunsu. Va multumesc

  2. Bună ași vrea să mă angajez în domeniul cabluri audio. Am și diplomă de îndemînare în domeniul cablaje. În Germania sau în Austria. Vă multumesc mult. Mă puteti contacta la adresa facebook și messenger. Pe Adriana Cosmina.

  3. Sau mă puteti suna la telefon: 074471933. Sînt din Cluj. Adriana Cosmina.

  4. Eu cred că și prt cei care nu vorbesc limba germană se gaseste un loc de muncă. Că Sînt și oamenii harnici.. Așa sînt și eu. Adriana Cosmina. Vă multumesc mult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.