Atentie germani, chinezii stau la pinda…

.

Astazi dimineata, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in meciul cu Flavia Pennetta. In setul 2, fiind condusa cu 5-2 de catre italianca, Simona a cistigat 5 ghemuri la rind si  a inchis meciul. Miercuri seara, pe 1 aprilie 2015 ( inca nu se stie ora) va juca cu mica SERENA ( Sloane Stephens) pentru accederea in semifinalele turneului de la Miami. Foarte frumos, succes Simona Halep!

Sigur ca in euforia momentului de astazi dimineatcolaj-halep-1a, mi-am zis ca este
cazul sa-mi achizitionez un tricou Halepeno (daca nu stiti istoria acestei denumiri, cititi aici). Am cautat pe net un magazin online care sa vinda asemenea tricouri si nu am gasit. Am descoperit insa un articol scris de Cristian Voicu in “Prosport” care m-a lamurit ca firma Adidas, dupa cum stiti, firma germana de renume, are un marketing dezastruos. Iata argumentele:   citeste mai departe

One thought on “Atentie germani, chinezii stau la pinda…”

  1. Buna seara, ma puteti ajuta va rog mult cu informatii…. Locuiesc in Madrid din 2006, datorita faptului ca Spania a fost foarte afectata de criza economica , sant pusa in situatia de a o lua din nou de la 0, in Germania , repectiv Augsburg. Actualmente lucrez in restaurant VIPS ca personal de bucatarie , cu contract de 10 h si cu posibilitatea de a face ore suplimentare ajungand de moment la un venit net de aproape 600 de euro, depinde de cata nevoie au de personal.Problema este ca nu pot gasi altceva de munca, am ajuns in Spania ca in Romania, avand un job , e un lux. Probabil ca d-stra stiti deja cum este aici la noi. In fine incerc sa va descriu un pic situatia , nu vreau sa va plictisesc…..Am citit un articol in care se spune ca pot cere anumite formulare prin care pot demonstra ca sant in somaj in Spania si pot continua cu somajul in Germania. In cazul meu , demisionez , nu o sa am dreptul la nici o indemnizatie de somaj, dar fiica mea in luna Mai va termina somajul si aici va avea dreptul la inca 6 luni de somaj. Ce fel de folmulare trebuie sa avem? O alta problema este ca nu stim lb germana, decat engleza si spaniola , ne poate avantaja? Cel putin pana o sa invatam si germana.Fiica cea mica are 5 ani , e nascuta in Spania, ce acte trebuie sa iau de la scoala ptr a putea so inscriu la scoala in Germania? Va multumesc , mult si ma scuzati daca va m plictisit. La revedere !!!!

    Date: Tue, 31 Mar 2015 12:50:24 +0000 To: drew90queen10@hotmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.