Suntem corupti pina in maduva…Bucurestiului !

   

       Popescu Piedone trebuie sa dea seama!

Bucureştenii sunt chemaţi, astazi seară, incepind cu ora 18, în Piaţa Universităţii, la un miting de protest pentru demisia primarului Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, Anunţul a fost postat pe pagina ”Demisia Piedone, subordonaţilor lui şi tuturor celor răspunzători”.

incendiu-colectiv      Potrivit unui sondaj recent 81 la suta din intervievati socotesc ca Popescu Piedone are partea lui de vina in dezastrul produs vineri seara la clubul Colectiv. In opinia mea au dreptate. Logic, un sef are intotdeauna responsabilitatea sa in crearea si mentinerea cadrului legal de functionare a institutiei sau organizatiei  pe care o conduce. In cazul in care apar anumite nereguli in functionarea organizatiei, pe langa vina individuala a diversilor membri care cauzeaza prejudicii, trebuie luata in calcul si responsabilitatea conducatorului organizatiei. Citeste mai departe!

Advertisements

8 responses to “Suntem corupti pina in maduva…Bucurestiului !

 1. Despre avizul de funcţionare de la primărie

  Vrei să-ţi deschizi un magazin de haine. Te duci la primărie cu toate actele de spaţiu, contractul de închiriere, dacă este cazul, avize peste avize, alte contracte pentru utilităţi şi ţi se spune:

  – Mergeţi şi deschideţi magazinul.
  -Păi, cum ? Fără aviz ?
  -Da, vom veni la constatare.

  Şi a trecut vremea, s-a închis magazinul, iar cei de la primărie n-au venit. Şi s-a anunţat şi la registrul comerţului anularea locaţiei şi chiar şi la administraţia financiară există un contract de închiriere care a expirat şi tot n-au venit.

  Cine e vinovat ? Cel care şi-a deschis magazinul sau cel care nu a venit să-şi pună ştampila pe un aviz ?
  1. Nici unul din altul pentru că este vorba despre un sistem care nu funcţionează, un sistem comunist care s-a trezit în faţa unei sarcini pe care o îndeplinea sporadic până în ’89.
  2. Şi cu toţii vinovaţi pentru că acceptăm acest sistem.

  Pe scurt: Institutiile statului NU au informatii centralizate si in acest caz, “solicitantul” este intotdeauna de vina. S-a intamplat o data in 25 de ani nenorocirea asta si toata lumea sare la gatul primarului sau la gatul patronilor si lumea vrea “sange”, in loc sa-si doreasca schimbarea sistemului. Aceeasi gandire de carton: “ce bine ne-ar fi in acelasi sistem, daca nu s-ar fura.” Fals ! Sistemul este putred si s-a exclus prin neperformantza. Trebuie schimbat din temelii.

  • Cititi declaratia Arhiepiscopului Romano Catolic Robu: toti suntem vinovati, toate institutiile si toti romanii pentru ca acceptam sistemul. Acceptarea tacita si indiferenta este si aceasta o vina, o culpa din neglijenta.

   • N-am citit declaratia, dar se pare ca are dreptate. Zi frumoasa.

   • Daca tac sant vinovat ,daca scriu, iarasi ,, vinovat,,.Arhiepiscop inseamna a face parte dintr-un sistem , un vechi sistem.Cu durere o spun, cel mai ticalos si patat cu sange sistem,dar bucuros cand stiu ca si acesta va trece.Ce este tragic ca oamenii nu o vad.De ce? Trebuie sa fi corect in interiorul tau ca sa vezi si sa intelegi lucrurile corect.Da eu cred ca oamenii vor fi gasisti vinovati ca au infiintat si acceptat sisteme si au refuzat ,, sistemul,, lui Dumnezeu. Acum tu din care sistem faci parte?

   • Eu, nu, pentru ca nu am aceptat acest sistem, pentru ca am manifestat pentru federalizare si de-atunci imi sunt ascultate telefoanele, pentru ca scriu despre asta, pentru ca am incercat sa aduc langa mine oameni care sa lupte impotriva abuzului fiscal. Recunosc, n-am reusit, dar asta nu ma face vinovata. Constiintza colectiva nu poate inghitzi orice numai atunci cand “omul” este considerat produsul sistemului. Eu, nu.

 2. Domnilor pacat ca nu sunt la bucuresti protestul trebuie facut in potriva tuturor celor ce au si conduc in momentul de fata,trebuie schimbata toata clasa politica de la poarta pana la presedintele tari,pana cand auzim corupie in aceasta tara ei 5000 de oameni ne tavalesc prin toata mocirla,noi cei 17 milioane nu ne-am trezit din somn inca,ce mai asteptati,roani au murit de la lovitura de stat pana in momentul de fata,cat avem populatia tari pana acum

  • Protestul trebuie facut impotriva celor fara carte care pentru un litru de ulei isi dau votul pentru cei alesii.
   Trebuie protestat impotriva celor care nu au nici un discernamant si nu vor sa iasa din acest sistem.
   Trebuie protestat impotriva celor care DAU MITA si SPAGA, si apoi impotriva celor care o primesc.
   Trebuie protestat impotriva celor ca se opun “RESETARII”

   (Scuze Haitchi ca citez din nou vorbele tale. Am gresit cand am spus “cam ai dreptate”- Ai spus un mare lucru, pacat ca toti cei ce trebuie resetati vor sari ca si muscati de sarpe si se vor burzuli indignati)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.