Rich Romanian Point of interest pentru avocati romani

 

Rich Romanian Point of interest (R.R.P.O.I.) se traduce in limba romana cu expresia ” Punct romanesc imbogatit de interes”. Traducerea este aproximativa evident, dar esential este faptul ca pe linga informatiile minimale ale unui punct romanesc de interes, in postarea respectiva apar informatii suplimentare despre calificari, domenii de competenta, uneori preturi pentru prestarea unor servicii si incasarea unor onorarii, diferite poze sau chiar clipuri. Asadar, cind gasiti in bazele de date sau pe harti cite un link spre R.R.P.O.I., urmati-l ! Veti obtine astfel informatii suplimentare despre specialistul sau firma respectiva ( in cazul de fata avocati) care va vor ajuta in procesul dumneavoastra de alegere a celei mai potrivite variante.

Un avocat la Paris

       Radu DUTA este avocat în Baroul Luxemburg din 8 iulie 2004.  Are o licenta in Dreptul Afacerilorradu-duta-1  ( Universitatea Paris II Panthéon Assas), un Master în Contencios Comunitar ( Universitatea Robert Schuman din Strassbourg) si un Master in Drept German (  Universitatea Humboldt din Berlin).

In prezent are un cabinet de avocatura la Paris si unul la Luxembourg. in capitala ducatului. Radu Duta detine o bogată expertiză în procedurile juridice si domeniile sale de competenta au o gama extrem de  larga (cititi mai jos domeniile de competenta). In activitatea sa de avocat pledant cauta soluţii eficiente atit in cauzele simple, cit si in dosarele sensibile cu mize importante. Citeste mai departe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.