Cite afaceri romanesti sunt in Uniunea Europeana?

.

dan goldisV-ati intrebat vreodata cite afaceri romanesti sunt in Uniunea Europeana? V-ati intrebat vreodata cum puteti  deschide Dvs. o afacere intr-o tara straina? V-ati pus intrebarea cum puteti penetra pe o piata europeana cu afacerea Dvs. din Romania? Care ar fi domeniul de activitate cel mai bun pentru infiintarea unei societati comercale romanesti intr-o tara membra a U.E.?

Sunt convins ca multi dintre Dvs. si-au pus astfel de intrebari. Sunt convins ca  o parte dintre Dvs. au gasit si raspunsurile adecvate. Dar, sunt la fel de convins ca nu toate solutiile gasite au fost cele mai bune, nu toate variantele propuse au fost cistigatoare si o multime de idei foarte valoroase au esuat lamentabil, dintr-un motiv sau altul.

Eu, acum la batrinete, am devenit un om mai practic. De acum inainte, nu imi mai propun sa descopar roata sau sa inventez apa calda in domeniul afacerilor in strainatate. Nici nu ma gindesc sa  caut solutii unice care sa asigure suta la suta succesul ori sa fac ceva ce nu s-a mai facut pina acum.

Fiindca ma intereseaza insa in continuare subiectul „afacere romaneasca in Uniunea Europeana”, mi-am propus sa merg pe cararile batatorite de alti cetateni romani, adica sa studiez initiativele din domeniul afacerilor pe care le-au pus in functiune cetatenii romani mai curajosi si mai destepti ca mine. Concret, voi cauta si voi lista toate afacerile romanesti din strainatate care se gasesc pe internet si, in final, voi trage citeva concluzii general valabile. Va invit si pe dumneavoastra sa participati la aceasta ampla documentare cu informatii concrete din zona Dvs. de resedinta, astfel incit Harta europeana a afacerilor romanesti sa cistige in complexitate in fiecare zi. Asadar, eu incep si Dvs. ma puteti ajuta cu informatii utile despre numele societatii romanesti, domeniul de activitate, posibilitatile de contact,(tel,email, site) si, mai ales, cu adresa postala. Aceasta adresa postala.( strada numar, cod postal si localitate) este absolut necesara pentru a amplasa respectiva locatie pe harta Google. Sa ne apucam asadar de treaba!


LEGENDA:

  cerc galben 10x10  Magazinele romanesti din Austria, Germania, Franta, Italia, Spania, Marea Britanie si BENELUX le gasiti in tabelul disponibil aici

Patrat rosu 12x12  Restaurantele, cafenelele, braseriile si cluburile romanesti din Austria, Germania, Franta, Italia, Spania, Marea Britanie si BENELUX le gasiti in tabelul disponibil aici

pensiune 17X16  Hotelele, pensiunile si casele de oaspeti romanesti din Austria si Germania le gasiti in tabelul disponibil aici

Aceasta lista este un ciot, puteti contribui la dezvoltarea ei adaugind, adresele altor magazine,restaurante,pensiuni sau afaceri romanesti din Austria, Germania, Franta, Benelux si Marea Britanie pe care le cunoasteti.

 

SFAT: 

Pentru a localiza mai bine adresele pentru Romanian points of interests  ( magazine, pensiuni, restaurante,meseriasi, etc), EXTINDETI  harta pe intregul ecran al computerului( tabletei, telefonului) cu semnul [  ] pe care il gasiti in coltul din dreapta sus al hartii. Centrati apoi Harta cu mouse-ul, astfel incit zona care va intereseaza sa se pozitioneze in centrul ecranului si mariti-o cu semnul + (plus) pe care il gasiti in stinga jos. Puteti mari succesiv in mai multe rinduri pina cind ajungeti la detaliu strada sau cladire.  Apasind cu mouse-ul pe pozitia care va intereseaza veti afla adresa exacta, numerele de telefon si  adresele de mail ale specialistului sau firmei respective. Daca vi se recomanda un link, atunci URMATI-L! Veti fi directionat pe o pagina noua unde veti gasi informatii utile, detaliate despre firma,specialistul sau serviciile oferite.  Daca considerati ca, in cautarile Dvs,  va deranjeaza unul sau mai multe straturi (biserici, misiuni,medici,etc ) DEBIFATI-L din Legenda si el va disparea de pe harta! Va dorim mult succes in investigatiile Dvs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.