In atentia parintilor romani stabiliti in Franta

fluture SOCINRO va informeaza:

Incepând cu data de 15 ianuarie 2017, autoritățile franceze au  reintrodus, obligația autorizației prealabile la ieșirea din Franța a minorilor neînsoțiți de unul dintre reprezentanții legali. Măsura privește minorii care au domiciliul sau reședința pe teritoriul Franței, indiferent de naționalitate, care părăsesc  teritoriul Franței, fără a fi însoțiți de unul dintre părinți. Concret, in prezent, autoritățile vamale solicita la iesirea minorilor romani din Franta :

– documentul de călătorie valabil al minorului;
– autorizația de ieșire, dată de unul dintre părinți in forma simplificata  formularul model se gaseste  AICI );
– o copie după documentul de identitate al părintelui care a semnat declarația de ieșire (pașaport, titlu de sejur); menționăm că documentul de identitate al părintelui care a dat declarația trebuie să conțină și semnătura acestuia.

…………………………………………………………………………………………………………..
Pe harta de mai jos sunt postate o serie de materiale utile pentru cetatenii romani stabiliti in tarile Uniunii Europene. Pentru a accesa informatiile din aceste documente, mariti scara hartii cu semnul + din coltul stinga jos, dati click cu mouse-ul pe iconita si veti fi redirectionat pe o pagina cu respectivul material.
Daca doriti sa telefon-cu-aplic-finalretineti aceste informatii si daca aveti la dispozitie un telefon cu sistem Android produs dupa 2012, va recomandam sa incarcati GRATUIT aplicatia Servicii romanesti in U.E.” din magazinul Google Play. Procedind astfel, veti putea studia linistit toate materialele enumerate, direct de pe telefon sau tableta, oricind si oriunde ( detalii complete despre aplicatie AICI.).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s