Actualizare locuri de munca disponibile astazi in Uniunea Europeana

joburi-pe-harta-europeana-a-serviciilor-romanestiLa actualizarea din 28.02.2017 a hartii “Servicii romanesti in U.E.” categoria “locuri de munca disponibile in strainatate” am constatat ca ASTAZI exista urmatoarele oferte preluate din reteaua Eures:

 • 4 ospatari pentru banchete (f/b) in Frankfurt am Main, Germania
 • 5 excavatoristi si 2 operatori masini in Germania;
 • 30 de soferi autobuz, 5 electricieni si 5 mecanici auto in Cehia
 • 200 de locuri de munca la fermele din sectorul vegetal din Germania
 • 10 sudori in Cehia;
 • 20 slefuitori, pilitori in Cehia;
 • 4  operatori masini ambalare in Danemarca;
 • 20 sudori cu precadere in asamblare,10 strungari, 10 vopsitori in cabine inchise, 10 operatori in masina de frezat in Slovacia;
 • 300 de soferi de autobus in Malta.

Pentru a afla conditiile, cerintele, salarizarea, modul de aplicare si termenul de depunere al candidaturii pentru fiecare post in parte, apasati cu mouse-ul simbolul localizat in domeniul in care doriti sa lucrati si veti fi directionat spre textul care ofera toate detaliile respectivului loc de munca. Cercetati amanuntit si celelalte locuri de munca marcate cu steaua rosie cu 8 colturi

Nota:  Incepind de la 1 anuarie 2017, Aplicatia “ Servicii romanesti in U.E.” prezinta detaliat toate informatiile necesare privind locurile de munca disponibile ASTAZI in Reteaua Eures a Uniunii Europene. Asadar, daca aveti un telefon  cu sistem de operare Android  puteti descarca gratuit din magazinul Google Play aceasta aplicatie si, in consecinta, veti putea accesa  aceste informatii  direct din telefonul Dvs. ORICIND si ORIUNDE. (Detalii complete despre aceasta aplicatie gasiti AICI )

Advertisements

3 responses to “Actualizare locuri de munca disponibile astazi in Uniunea Europeana

 1. buna ziua, ma numesc POPESCU GHEORGHE , sunt de profesie electrician, nu stiu limba germana dar as dori sa lucrez in germania, am potential de a invata o limba straina, sunt in italia, am invatat italiana, deasemenea am lucrat in spania si elvetia si a trebuit sa invat limba, as putea obtine un contract de munca in germani in aceasta ipostaza ?

 2. Ar trebuii sa fie o lista plina de joburi incepind de la universitati( persoane licentiate) si terminind cu categoria necalificati .Toate aceste pentru Germania.Aici musulmanii au locuri de munca pentru ai lor la fiecare pas si se ajuta sa adune toti banii din Germania pentru ai trimite la ei in tara si pentru a traii bine.In schimb noi vorbim pe siteurile de informare despre locuri de munca care sunt numarate pe degetele de la mina .Ce fac cei ce stau in acele oficii pentru români si reprezinta natia româna? Nu vrem sa vorbim de contracte de sclavagire ” ghewerbe” ca acelea nu ofera demnitate ci subjugare pe fata.
  Acesti imigranti ar trebui sa lucreze asa ,dar nu o fac.
  Românii au fost facuti sclavii celor ce au venit in Germania cu azil( dar au si job si ajutor de azil) si nu vorbesc de cei ce se inmultesc aici.
  Si nu vorbesc de sirieni.Pe linga ei au venit toti musulmanii in filiere organizate care colecteaza prin Agentii de lucru,Job Center si conationali toate resursele tarilor europene.Normal ca NOI românii sa privim?Politicienii ce fac?

  • In primul rind Buna ziua!
   In al doilea rind si in Romania se fac filmulete? Sau doar de afara? In Germania totul e musulmanizat.
   De aceea ca turcii si “,fratii” lor in Allah sa nu aiba concurenta se face publicitate la români .Si asa ” arde capra vecinului”.Dar sa nu mai vorbim de Deutschland cit despre musulmanizarea inclusiv a mentalitatii germane.
   Din fericire vorbiti de nepoata si copii care studiaza in Germania.Pentru a evita traaumele psihice de acolo aduceti o in România si explicati invers: adica daca noi suntem corupti,ei in Germania sunt TURCI nu nemti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s