Un sportiv roman zboara de la mare inaltime

Exista un sportiv roman care de vreo 2 ani incoace cistiga aproape toate concursurile la care participa. Ciudat este ca foarte putini cetateni romani stiu de existenta lui. Chiar si eu, un om care maninca sport pe piine, am aflat de curind de performantele deosebite ale acestui tinar.  Sa va dezvalui insa despre cine este vorba!

Il cheama Constantin Popovici si este saritor in apa de la mare inaltime, adica de la 27 sau 28 de metri, cam cit este un bloc de 10 etaje. Conform legilor gravitatiei si formulelor lui Newton, daca sari  de la inaltimea de 27 de metri, pina jos, la contactul cu Terra, ai o viteza de peste 80 kilometri pe ora. Cred ca va dati seama cit de  periculos  este un asemenea sport. Chiar daca te intilnesti jos cu apa,. daca ai miscat gresit un deget  de la picior ti-ai fracurat metatarsienele. Nici nu indraznesc sa ma gindesc ce se poate intimpla daca nu iti coordonezi bine vreo mina sau un picior.  Citeste mai departe

Advertisements

One thought on “Un sportiv roman zboara de la mare inaltime”

  1. wow ! bravo !! ce pacat ca pe canalele de sport romanesti se difuzeaza/promoveaza aproape in exclusivitate fotbal si nimic altceva…. Bravo Popovici !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.