astrele nu sprijina sectorul horeca in anul 2021

 

 

                

  Dupa cum se stie in Romania sunt aprobate 15 zile de sarbatori legale. Din pacate pentru angajati, in anul 2021, sapte zile de sarbatoare cad in cursul saptaminii, in timp ce opt se vor desfasura in week-end     ( Ziua Internationala a Muncii cade simbata, “Adormirea Maicii Domnului” cade duminica, prima si a doua zi de “Craciun” cad simbata si duminica,etc ).
Chiar daca ar vrea, actualul guvern nu poate crea prea multe punti de legatura intre o sarbatoare legala si o zi de week-end. Din analiza calendarului astronomic pe anul 2021 rezulta ca exista o singura posibilitate de acest gen. Angajatul roman ar putea sa cistige o zi libera ( luni 29 noiembrie 2021) prin crearea unei punti de legatura intre week-end-ul care incepe simbata in 27 noiembrie si miercuri 1 decembrie cind se sarbatoreste Ziua Nationala (marti, pe 30 noiembrie este ziua Sf Andrei-ocrotitorul Romaniei- zi libera, nelucratoare).
Luind in considerare aceste informatii este de presupus ca in anul 2021 va exista o singura minivacanta la munte si se va inregistra un numar neinsemnat de week-end-uri prelungite la mare sau in statiunile montane, fapt care va prejudicia in mod semnificativ incasarile de la hotelurile si restaurantele din  zonele turistice. In consecinta, dupa ce a suportat loviturile date de pandemia de coronavirus si de catre guvernul Romaniei, sectorul Horeca va trebui sa suporte in anul 2021 si lovitura data de deplasarea astrelor pe cer.
Mentiune: daca doriti sa aflati cind se desfasoara cele mai importante evenimente din viata Dvs in anul 2021  consultati Calendarul cetateanului roman rezident intr-un stat U.E.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.