Astazi se implineste un an de la decretarea pandemiei

Pe 11 martie 2020, Organizatia Mondiala a Sanatatii a stabilit ca epidemia de Covid-19 este o pandemie. La acea data existau doar 118.000 de oameni infectati si 4200 de decedati din 114 tari. De atunci si pina acum s-au infectat cu SARS-CoV-2 peste 118 milioane de persoane şi au fost înregistrate mai mult de 2,61 milioane de decese associate.
SUA este cea mai afectată naţiune din lume, cu peste 29,1 milioane de contaminări şi 529.203 decese asociate. Brazilia este a doua cea mai afectată tara din lume, din punct de vedere al bilanţului deceselor ( 270.656) urmata de Mexic cu 192.491 de decese si India cu 158.063.
Cât priveşte Europa, Regatul Unit este ţara cea mai afectată, cu 4,24 de milioane de cazuri şi 125.222 de decese asociate, urmata de Italia, Rusia, Franţa, Spania şi Germania.
In Romania au fost inregistrate in acest an 840.000 de cazuri de imbolnaviri si 21.156 de decese, avind o rata de mortalitate de 1.105 persoane la milionul de locuitori.

         Situatia vaccinarilor

Pina la aceasta data au fost vaccinate peste 300 de milioane de persoane in intreaga lume iar in Romania, potrivit datelor difuzate pe 10 martie 2021 de catre Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, 672.686 de persoane au fost vaccinate cu doua doze si 624.474 cu prima doza, fiind utilizate cele trei tipuri aprobate de vaccin: Pfizer, Astra Zeneca si Moderna.

 

5 thoughts on “Astazi se implineste un an de la decretarea pandemiei”

  1. Buna ziua. Cu scuze…nu se numeste pandemie ci Plandemie. Un virus creat artificial, ajuns in libertate nu se stie cum si cine…ba China, ba…liliecii, ba…dracu stie… Rog seriozitate. Tot ce se realizeaza in urma aceste inscenari sta INSCRIS PE WEB-SITE ul G20!!! Uitati-va si cititi cu atentie iar apoi faceti comparatie cu ce se intampla in urma instaurarii Plandemiei. Si asta nu este important ci obiectivele finale, care odata atinse…nu o sa vi se para amuzant. Readucerea umanitatii inapoi la epoca de piatra, sclavagism si supraveghere totala, Moarte la comanda si imbecilism. Si daca nu credeti, uitati-va ce se imtampla aceste zile cu noi. Oamenii mor…trebuie sa moara cel putin 30% din populatia mondiala ca sa fie atins acest obiectiv, restrictii ale libertatilor, discriminare, pasapoarte peste pasapoarte, “Cainii” asmutiti asupra noastra. Dictatura celor bogati care joaca roluri de semi Zei asupra noastra a tuturor. Sisteme de invatamant in colaps, sisteme sanitare care refuza tratamente bolnavilor – ca sa se duca mai repede – deci…VA ROG, LASATI-MA CU PANDEMIA!!! deschideti ochii pana nu e prea tarziu!!! Si daca va e frica ca veti pierde bruma care o aveti…va rog sa nu va mai e. O VETI PIERDE ORICUM!!!. CE VETI LASA COPIILOR, CARE ESTE VIITORUL LOR ASTA CONTEAZA. NIMIC ALTCEVA!!!

  2. hallo! bunä ziua ! stimate Doamne si Domni, da klar se änplineste un an de la.,, Pandemia,,, care nu e alceva decät o faptä fäcutä  si änseamnä ,,arma biologcä,, fäcutä la Wuhan si a fost deklansatä in timpul Competitziei Mondiale  cu totzi sportivii din lume, si ,,virusul,, cov 19 a fost adus in Romänia de sportivii romäni, . Ce voi credetzi cä noi credem tot ce se spune in aceastä Europä ,,neomarxistä,, cu sediul la Berl

  3. DA, domnilor, aveti dreptate. Vine apocalipsa! Stiu si o data aproximativa: undeva in saptamina a III a lunii aprilie 2027, cind se implinesc 2000 de ani de la botezul lui Christos. Pina atunci populatia lumii va fi redusa cu 30 la suta de actuala pandemie, urmata de o pandemie aviara care va veni din Rusia, de o pandemie porcina care va veni din Africa si de o epidemie a vacii nebune din Anglia. Noi, cei care aveam acum peste 65 de ani nu vom trai perioada NECAZULUI CEL MARE fiindca vom fi rapusi pe rind in urmatorii 2-3 ani. In schimb, voi tinerii de astazi, va trebui sa luptati serios pentru viata dvs. Fiti linistiti insa, veti suprietui! Trebuie sa existe si sclavi in lume pentru a indeplini obiectivele guvernului mondial.

    1. Noi astia care vom supravietui vom ramane sclavii guvernului mondial? Asta in urma unei lupte serioase? Atunci avem un tel fals.Nu avem de ce lupta pentru el.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.