Motivare pentru absenta

Daca va intrebati de ce am absentat de pe net in ultima luna, va pot informa ca am avut o perioada extrem de dificila in viata mea. La 8 martie m-am vaccinat cu prima doza de Pfizer, dar la 16 martie m-am imbolnavit de Covid. Nu stiu cum si nu stiu de unde. Am mai multe ipoteze plauzibile,  dar niciuna nu e sigura. In sfirsit, am stat izolat 14 zile, nu m-am intilnit cu nimeni, nici macar cu fata mea din Romania, care imi aducea de mincare si mi-o lasa la poarta. M-am tratat cu paracetamol, vitamina C si D, am mai luat si aspirine pentru prevenirea coagularii singelui, mi-am masurat oxigenul si glicemia de 4 ori pe zi, si am reusit sa ies cu bine din probleme. Dupa ce s-a sfirsit izolarea, am facut a doua doza de vaccin, la 32 de zile de la prima doza. Nasol, fiindca am gasit loc doar la Caransebes, un oras la 115 km de Timisoara. Dar, in sfirsit, s-a terminat. Ma simt acum bine si cea mai mare satisfactie este ca am reusit sa ma vaccinez. Am scapat asadar de stress. N-am fost eu prea infricosat nici inainte, dar ma gindeam totusi ca am citeva comorbiditati la virsta mea. Oricum acum sunt linistit. Si ma voi apuca din nou de treaba. Va doresc sanatate multa,

  Dan Constantin Goldis

5 thoughts on “Motivare pentru absenta”

  1. Dl. Goldis, m-ati inspaimantat din mai multe motive, unul e ca ma speriasem de absenta dvs. si al doilea e ca la o saptamana de la prima inoculare v-ati imbolnavit, ceea ce face acest vaccin nu foarte efectiv, pentru ca banuiesc ca n-ati fost la “Corona Dance Parties”, ca sa va expuneti la o concentratie mare de virus.
    Oricum, au inceput cu justificarile ca e valid doar 6 luni, dupa care o noua doza e necesara, cred ca mai iesim din asta prea curand :(.
    Doamne-Ajuta ca sunteti bine, multa sanatate si speram sa va avem cat mai curand printre noi in Germania in casuta dvs.

  2. Multa sanatate! Am auzit si de alte persoane care dupa vaccinare s au imbolnavit. Problema è ca vaccinul te fereste de covid in procent de 70% pe maxim un an …. dupa care esti expus riscului iar…

  3. Si eu ma bucur ca ati trecut cu bine de toata procedura cu Vaccinul si Corona virus. Va doresc in continuare multa sanatate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.