Tzepe si tzepuiti

.

In scopul prevenirii unor inselatorii cu locuri de munca in Germania, pe aceasta pagina, toti cei care au luat diferite tzepe  isi pot  istorisi experientele lor. Deci daca ati fost tzepuit sau daca aveti dubii cu privire la corectitudinea vreunei firme, postati mesajul Dvs. in comentariile de mai jos,  fiindca precis se va gasi cineva care a patit la fel sau altcineva care va poate da un sfat.

                                 Dan Constantin Goldis – presedintele Socinro 

 O alternativa mai sigura si mult mai putin costisitoare pentru obtinerea unui loc de munca in OCCIDENT o reprezinta reteaua EURES, site-ul special al Uniunii Europene pentru ocuparea fortei de munca. Considerentele sunt mai multe. In primul rind site-ul se poate consulta si in limba romana, daca nu total, cel putin partial. In al doilea rind, cei mai multi angajatori europeni posteaza aici anunturile de recrutare, fiindca stiu ca site-ul este vazut de toti cetatenii europeni si sansele lor de a gasi oameni specializati postului liber sunt mai mari, indiferent din ce colt de Europa vine candidatul. Pe scurt, un cetatean din Romania care doreste sa foloseasca aceasta facilitate oferita de Uniunea Europeana trebuie mai intii sa-si faca cont si apoi sa-si instaleze C.V.propriu pe site. Dupa ce a facut cele doua operatiuni,poate sa inceapa nestingherit navigarea, sa aibe acces la oferta completa de joburi si sa ia legatura cu angajatorul pentru care ar vrea sa lucrezi. Dar Eures a construit si cite un site propriu pentru fiecare tara europeana impreuna cu autoritatea locala de ocupare a fortei de munca. In Romania, acest site a fost construit impreuna cu Agentia Nationala a Ocuparii Fortei de Munca si, in consecinta, este cel mai de incredere site care functioneaza in Romania. Iata ce ne ofera site-ul Eures ANOFM, astazi, la ora care cititi aceste rinduri:

SFATURI:

Pentru a afla conditiile, cerintele, salarizarea, modul de aplicare si termenul de depunere al candidaturii pentru fiecare post in parte, apasati cu mouse-ul simbolul localizat in domeniul in care sunteti specializat si veti fi directionat spre textul care ofera toate detaliile respectivului loc de munca.

Advertisements

18,268 responses to “Tzepe si tzepuiti

 1. GHERMAN ROZALIA

  WESTERN EUROPE GROUP COMPANY este o companie multinationala care isi desfasoara activitatea in 12 tari, in diferite domenii de activitate, avand sub contract aproximativ 3500 lucratori permanenti sau sezonieri, desfasoara o campanie de recrutare in Romania.

  WESTERN EUROPE GROUP COMPANY SUCURSALA GERMANIA / BERLIN selecteaza muncitori romani care s-si desfasoare activitatea ca si Lucratori de procesare a laptelui si produselor lactate

  Locurile de munca sunt disponibile sunt de lucratori la banda care asigura fluxul de materie prima necesar utilajelor de productie.

  CANDIDDATUL IDEAL

  Persoane ce detin cetatenia Romana, femei barbati, din toate judetele tarii, varsta minima 19 ani, studii minime sau medii, apte din punct de vedere fizic.

  Se pune accent pe seriozitate, dorinta de munca, punctualitate si adaptabilitate.

  Pozitiile pentru care se efectueaza recrutari sunt Lucratori de procesare a laptelui si produselor lactate – calificati sau necalificati dar se pune accent pe dorinta de a invata si sarguinta.

  Nu se cere cunoasterea limbii germane deoarece coordonari echipelor vor fi romani dar aceasta constituie avantaj.

  BENEFICII

  Salariu Fix:NET 1500 euro + cazare asigurata gratuit in conditii civilizate, la standarde europene + masa de pranz asigurata de catre angajator + transport gratuit.

  Contractele se incheie pe durata determinate de 3 luni cu posibilitate de prelungire.

  Program de lucru este de 8 ore + 1 oră pauza de masa, 5 zile pe saptamana

  Plecarea se va efectua in data de 15 iulie 2013 cu autocarul

  MODALITATI APLICARE

  1.CV in limba romana sau germana
  2.Cartea de Identitate sau Pasaport scanate si trimise pe email (puteti opta pentru stergerea informatiilor personale de exemplu CNP si numar)

  3.Raspundeti la Mini interviu:

  Ce anume considerati ca va recomanda pentru a fi selectionat(a) ?
  Unde va vedeti peste 5 ani?
  Va-ti gandit vreodata sa emigrati impreuna cu familia intro alta tara?

  COSTURI

  Pentru persoanele care au mai lucrat in Germania si detin autorizatie de munca, NU exista costuri

  Persoanele care nu detin autorizatie de munca pentru Germania dar care vor fi selectate, trebuie sa plateasca aproximat 60 euro (255 RON) reprezentand intocmirea documentelor de lucru in momentul confirmarii locului in echipa.

  DOAR IN ACES ULTIM CAZ SE ACHITA TAXA DE 255 RON

  IMPORTANT

  Inainte de a aplica pentru un job in cadrul Companiei WESTERN EUROPE GROUP COMPANY SUCURSALA GERMANIA / BERLIN:

  Va invitam sa cititi cu atentie toate aspectele stipulate mai sus
  Sa verificati daca va incadrati in profilul angajatilor pe care ii cautam
  Sa verificati daca aveti posibilitatea financiara de a participial la campania noastra de recrutare
  Sa ne trimiteti toate documentele solicitate sis a raspundeti la intrebarile din Mini Interviu

  MENTIUNI FINALE

  Persoanele care nu indeplinesc cumulativ toate conditiile enuntate, precum si aplicatiile incomplete vor fi descalificate

  Sunt acceptate aplicatii din partea mai multor membri ai unei familii, cupluri etc

  Selectia directa se desfasoara online, in system blitz, iar in cazul in care nu primiti nici un raspuns in termen de 48 ore de la aplicare, rezulta ca ati fost selectati

  Nu colaboram cu agentii de recrutare / mediere a fortei de munca NU platim si NU percepem commission de recrutare

  Persoanele selectate vor fi contactate individual

  Va dorim mult success

  Roxana Tanase HR Officer

  Registered Office: 55 Bendon Valley, London

  Post Code: SW 18 4LZ

  Company No: EU 74294852 GB 18

  Phone/Fax: +44 (0) 20 74 21 23
  alt nume alta teapa?

  • Este aceeasi persoana ce posteaza anunturi sub numele Ramon Iancu – in franta la firma de curatenie sau in munchen la fabrica de textile, jucarii.
   Aceasta firma nu exista inregistrata la adresa respectiva, numele este tendentios ales pentru a profita de confuzia creata cu celebrul operator de transferuri de bani, numarul de telefon nu este valid conform standardelor englezesti.

   • Buna,eu am sunat la acest numar de telefon,a raspuns un domn care nu stie nimic despre firma respectiva,contul pr care trebuia sa virez contravaloarea a 60 euro este al unui domn care asteata ajutor banesc pt.transplant de maduva.Interesant nu?

   • Exact, si banii ii donati, orice reclamatie ulterioara nu isi are sensul.

  • E putin ciudat faptul ca se vorbeste in anunt despre salariul net….de regula, se da salariul brut….

  • buna accelasi mail lam primit si eu.imi poti spune un nr de tel sa iau legatura cu iei ?sau sti pe cineva care a depus bani ?iti multumesc frumos

 2. Sandu Valentin

  Cum dau de aceasta firma

  Western europe group company

 3. Sandu Valentin

  Nu mai stiu ce sa cred
  Uni zic asa uni pe parte ce lanta si tot asa

 4. stie careva daca a plecat cineva la visbek pe 17 iunie

 5. @Citrus. Chiar daca vrei sa ajungi-n Visbek sigur si NETZEPUIT de nimeni absolut, Iti cumperi bilet la Atlassib si sigur ajungi. Dar cu firma de care zici tu, niciodata. Succes si o seara buna.

 6. Monica Schneider (Vorsitzender)……. stie cineva daca oferta pentru munca in germania la spalatorii auto este corecta

 7. Sandu Valentin

  Acelasa raspuns astept si eu

 8. Sandu Valentin

  Unde mai sus ca nu vad

 9. Sandu Valentin

  Nustiu unde sa caut despre aceste postari despre
  Monica Schneider (Vorsitzender)…

 10. Sandu Valentin

  Monica Schneider (Vorsitzender)…ce parere aveti

 11. GHERMAN ROZALIA

  cauta la older comments ,chiar eu am intrebat de ea si e teapa sigura

 12. Sandu Valentin

  Multumesc mult

 13. Roxana Tanase
  -HR Officer-

  Registered Office: 55 Bendon Valley, London

  Post Code: SW18 4LZ

  Company No: EU 74294852 GB 18

  Phone/ Fax: +44 (0) 20 75 21 21 21
  A plecat cineva cu firma asta e serioasa??
  Am depus actele si am fost acceptat si treibuie sa trimit 255lei si imi e frica sa nu fie teapa.Ma lamureste si pe mine cineva ??/va rog urgent .

 14. Sandu Valentin

  A plecat cineva cu banuta zelilar?

 15. Buna seara as vrea va rog sa imi spuneti daca banuta zeiler este serios sau da teapa cauta din nou oameni pt ger
  Ania la munca in construvti ast raspuns

 16. inca ceva e bine de stiut pt cei interesati ca firma sc citizen jobs srl… sunt niste excroci cu acte in regula….am vazut pe pielea mea…la sediul lor se vorbeste una si cand ajungi la lucru esti sclavul lor…tle/am dat 200e inca 60e trimisi pe un nr de cont…si mi sa spus sa mai am la mine inca 200e..mi sa mai spos ca sunt platit la rigips la metru patrat 10 e si 12e si cand ne/a preluat celalalt nenorocit de roman ne.a spus ca astea/s doar minciuni. deci tu trebuie sa iti asiguri tot cazare,masa,transport,si sculele tale.la care in concluzie ajungi la 30,40e pe ziin principiu sunt niste nenorociti.

 17. a plecat cineva cu banuta zeiler

 18. Scrisesem zilele trecute de o oferta de m-ca din partea firmei Klotz Metallbau….dupa ce am trimis pe e-mail toate documentele cerute, am primit urmatorul mail, de aceasta data in lb. romana: “Stimate Dna Chiriac,

  Va multumim pentru interesul aratat pentru locul de munca de “Secretara” scos la concurs de catre firma noastra.

  In atasament va trimitem informatii importante in vederea unei posibile angajari in firma Klotz Metallbau GmbH: Fisa postului si un exemplu al posibilului Contract de munca.

  Va rugam sa studiati cu atentie aceste informatii. In data de 14.08.2013, ora 15.45 sunteti invitata la interviul de angajare la urmatoarea adresa:

  Hotel NH
  Bulevardul Mircea Voda 21
  Sector 3, Bucuresti

  Interviul va avea loc in Lobby-ul Hotelului. Va rugam ca pana la data de 21.06.2013 sa ne confirmati participarea Dvs. la interviu.

  Va rugam sa ne mai trimiteti o sopie de pe permisul de conducere.

  Va rugam sa va prezentati la interviu cu urmatoarele documente:

  – cate o copie legalizata notarial de pe Pasaport si/sau Actul de Identitate

  – copie legalizata notarial de pe diploma de facultate (adeverinta) si bacalaureat

  – copie legalizata notarial de pe certificatele de calificare

  – copie legalizata notarial de pe permisul de conducere

  – adeverinta de la medicul de familie ca sunteti apta din punct de vedere medical

  – cazier judiciar actual

  In cazulin care, la incheierea interviului, se va ajunge la un accord comun, se va semna un contract de munca. De asemenea, se vor mai semna:
  – Permisul de Munca –EU

  – Fisa postului.

  Va rugam sa aveti in vedere faptul ca firma noastra nu deconteaza cheltuielile facute pentru prezentarea la interviu. Acelasi lucru este valabil si pentru calatoria Dvs. catre Merseburg (Germania) in momentul inceperii activitatii.

  Cu respect,

  XXX”

 19. Buna ziua

  A mai primit cineva un mail de genul:

  Residencia mixta de pensionistas de Taliarte (alas norte y sur) cu sediul in Telde
  Carretera de Melenara, s/n 35214 Las Palmas de Gran Canaria (Canarias) Spania,
  angajam personal pentru azil de batrani.
  Se lucreaza in azile de batrani, in conditii foarte bune de calitate
  si igiena,in schimburi atat de zi cat si de noapte.
  -pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta,
  ai nevoie de foarte multa rabdare si dedicare.
  – in principal trebuie asigurat confortul batranului asistat,
  – asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
  – acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
  – mobilizarea si transportul,
  Cazarea este asigurata de angajator si se face in camere individuale sau duble
  (doua persoane in camera ) in apropierea locului de munca.
  Oferim contract de munca pe 6 luni cu posibilitatea de prelungire.
  Contractul de munca se semneaza la sediu ,in Spania. Cel mai economic este transportul cu avionul.
  O copie scanata a unui bilet de avion trimisa pe mail va asigura postul .
  Asigurarile sociale platite de angajator.
  Nu se percep taxe sau comisioane.
  Salariul:1300 euro/luna
  Orele suplimentare platite cu 8,35 euro/h
  Persoanele interesate ne pot contacta pe mail sau telefonic.
  residenciapensionistas@yahoo.es +34-644095310

  Adica de ce copie bilet avion? Se plimba ei cu biletul meu?

 20. @andre,
  Ai mare dreptate andre, si eu am scris mereu aici cum am luat teapa de la acest individ ovidiu pop,si mie mi-a vb fffffffffffff urat la telefon cand am sunat sa cer banii inapoi in schimb am facut plangere in luna aprilie iar acuma am fost contactata de un comisar de politie de la serviciul de crima organizata Bacau si astept sa vad ce se va rezolva…..oricum, suntem multe personae in toata tara care am depus plangere penala si nu cred sa ramana asa, sper ……

 21. Buna ziua tuturor as avea o intrebare nu gasesc foarte multe detail despre firma pe SC ARCFORCE SOLUTIONS SRL , as dori sa aflu cat de serioasa este.M-au contactat cu un eventual job pentru Germania dar sunt putin nesigur de capacitatea lor de a face acest lucru. Daca cineva are cunostinte despre compania SC ARCFORCE SOLUTIONS SRL astept un raspuns aici sau pe adresa de MAIL cybernet65@yahoo.com.

  Multumesc anticipat

 22. HUIDU D /Manta

  ANUNT. Incepand cu data de 15 iulie,agentia noastra cu sediul in zona Mannheim,intermediaza persoane din Romania si Ungaria pentru ingrijirea batranilor in casa,precum si pentru lucrul in gospodarie(curte,gradina -dar mai rar).
  Selectam prioritar,femei cu notiuni minime de germana pentru conversatia uzuala in casa,dar si cu aplecare spre aceasta profesiune!(calm,afectiune,corectitudine)
  Se lucreaza alternativ ,maxim 3 luni cu tot atata pauza.
  Cine cunoaste bine germana are salariul mai mare.
  Se asiguara 1.000 euro net/luna,cazare+masa gratis,iar familia deconteaza cheltuieli de transport – 150 euro in total(dus/intors).
  Pentru informatii complete sau inregistrare in baza de date din timp,ne puteti contacta pe E-mail agentia.germana@yahoo.com

  • @huidu.Este adevarata oferta ? Si costa ceva acest program?M-as inscrie si eu dar stiu germana putina (incepator)dar nu inteleg cand mi se vorbeste .Am lucrat anul trecut 2 luni in Germania m-am descurcat la v orbit dar a fost un dezastru cand mi s-a adresat alta persoana.Noroc ca am avut o romanca care ma mai ajuta cu germana.Stiu si putina maghiara aici ma descurc putin mai bine la ascultat si vorbit.Multumesc.

   • HUIDU D /Manta

    @Juji. Ai timp sa mai inveti. Important este sa cunosti in germana macar toate obiectele din casa,precum si numele fructelor si legumelor. Scoatele din vocabular pe un caiet si…tocestele!

 23. ROBERT BRASOV

  salut.numai dati banii inainte la firme.cei care cer banii inainte = TEAPA.
  mai bine pe cont propiu,decit cu firme din ROMANIA.numai bine si bafta la toti.

 24. Da @Robert, ai perfecta dreptate, daca stam la-ndemana ” intelopilor” asa zisele firme de recrutare, ne creste barbile pana la jenunchi pana cand ne vine si noua randu. O seara buna.

 25. cine stie despre firma WESTERN EUROPE GRUP COMPANY SUCURSALA GERMANIA-BERLIN sa ma anuntati va rog.Multumesc.

 26. Si eu am fost selectat la aceasta companie:Western europe grupe company, tot asa îmi este frica să le trimit banii în contul specificat de ei. Dar m-am gândit să mai fac un CV și să specific că am pașaport de muncă (spune dacă deții pasatort de muncă nu trebuie să mai plătești acei 255 de lei) să vedem asa mai sunt acceptat?
  O să vă anunț să vedem atunci cum stau lucrurile.

  • @vasile.Dupa suma care trebuie sa o trimiti am impresia ca este aceiasi firma care ne-a tepuit luna trecuta de 255 lei/persoana numai ca acum si-a schimbat denumirea.Noua ne-a cerut pt autorizatie de lucru si dupa 2 zile dupa ce am trimis ne-au mai cerut 335 lei asigurare.Te rog nu trimite bani si spunemi daca nu cumva este condusa de individe ca Ramona Iancu si Ana Maria Oprea iar contul este a unui inmdivid Dragos Banu Cosmin.

   • Buna ziua,

    Numele meu este Ramona Iancu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH in Romania.

    Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

    Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH va comunic urmatoarele:

    Ati fost selectionata pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH in urmatoarele conditii:

    LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucratoare Fabrica de Textile Munchen;

    SALARIUL OFERIT: 1.500 EUR/ luna NET;

    DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

    BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

    PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

    Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Marti, 25 Iunie inclusiv, sa ne comunicati:

    1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

    2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

    3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Gewerbe) pentru Germania si sa ne-o trimiteti scanata;

    4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Germania,
    sa platiti taxa de 285 de Ron catre Chief Executive Officer Banu,
    Cont deschis la Raiffeisen Bank, Cod IBAN: RO 65 RZBR 00000 600 1564 8621 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Germania si sa ne trimiteti chitanta scanata.

    Mentiuni Finale:

    Aceasta este oferta de munca a Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH, vis-a-vis de aplicatia dumneavoastra pentru un loc de munca.

    Oferta este INDIVIDUALA, pe durata DETERMINATA si CONFIDENTIALA.

    In cazul in care aspectele enumerate mai sus nu se indeplinesc, oferta noastra de munca este considerata refuzata si nu exista niciun fel de obligatii intre parti.

    Transportul din Romania la Munchen se va efectua cu autocarul, costul transportului fiind acoperit de catre Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH.

    Dupa finalizarea precedurii de recrutare si intocmire a dosarelor de recrutare, veti fi contactati de catre coordonatorul echipei care va va furniza toate informatiile necesare referitoare la plecare.

    Contractele colective si individuale de munca se vor semna la Munchen la sediul Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH, in doua exemplare romana si germana, conform Codului Muncii din Germania.

    Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic. Datele de contact si de inregistrare sunt prezentate in semnatura.

    Programul de lucru este L – V (09.00 – 17.00 GMT+1).

    O zi frumoasa,

    Ramona Iancu
    -HR Officer-

    Registered Office: Neufahrner Weg 2, 82057 Icking, München

    Post Code: 82057

    Company No: DG 607135123ZF

    Phone/ Fax: +49 (0) 895 149 07 01 asta am primit eu ieri;ce parere aveti?

   • astept un raspuns de la cei ce au date conctete legate de aceasta firma daca exista

   • Mda m-am lăsat păgubaș și nu am pus banii în cont, suna prea frumos să fie adevărat..
    Cautam în continuare un loc de muncă sigur….

 27. Foarte interesant acest forum!!! M-am interesat si eu de plecat la munca in Franta cu compania PLACE CONCORDE PARIS, pentru ca mi s-a parut o oferta tentanta de munca. Dar am zis sa caut pe net ceva despre aceasta firma si am gasit acest forum care m-a lamurit. Eram pregatit s-a trimit Cv-ul, si sa fac rost de acei 60 de euro pt intocmirea documentelor de lucru, dar citind aici am constatat ca e o mare teapa.

 28. Draga Stefan,si noi ne-am inscris la firma EOV din Brasov acum 1 luna jumate,dar mai tarziu am aflat ca sunt niste tzepari.Acum o saptamana ne-am deplasat la sediul firmei sa le cerem socoteala pe motiv ca nici la telefon nu au vrut sa ne raspunda.Acolo ne-am intalnit cu inca 4 persoane venitri de la Targoviste tot pt. aceeasi problema.Asa ne-am decis toti sa mergem la IPJ(inspectoratul judetean de politie) Brasov si am depos plangere penala impotriva acestor excroci.Deci daca vreti si voi sa va alaturati noua,mergeti la IPJ Brasov,cautati-o pe D-ra Blejan Teodora de la Serv. de investigare a Fraudelor(la dinsa am depus reclamatiile),sa aveti la voi Contractul de mediere in original si chitanta cu care ati achitat avansul de 590 lei.
  Va urez multa bafta!Daca mai aveti nelamuriri ma puteti contacta pe adresa de e-mail; helenkesanta@yahoo.com

 29. Salut, ma poate ajuta cineva, sa imi spuna ceva despre aceasta firma : SC Comerciala Erfolgs Orientierte Vermittlung SRL . Nu sunt sigur daca e teapa sau nu … Daca stie cnv ceva lasati raspuns.
  Multumesc!

  • e mare teapa!!!
   .din ianuarie ast sa plec.ar trebui sa ne intilnim care am dat banii sa mergem peste ei sa le rupem gatu sa trecem la morti de 590 lei

   • MIHAI MIHAI

    salut SORIN, sant Mihai ,am si eu probleme cu EOV Brasov, nr meu 0744429270, astept un semn de la tine sa ne unim sa ne rezolvam problema

 30. Buna ziua, sunt si eu unul din cei ce asteapta un raspuns de la acea Ramona Iancu.Noroc cu bancile ca au liber de Rusalii ca nu m-am grabit cu trimis banii.Sper sa resun si sa dau de vesti bune.

 31. Cu siguranta este tzeapa.Si noi am fost tzepuiti si am si depus deja o plangere la IJP Brasov. O zi buna!

 32. Buna, exista cineva care a plecat prin firma GENERAL WORKFORCE BUCURESTI,str.Vasile Conta,Nr.8-10,(in spate la Intercontinental) al carei manager e Spinu Cristian?
  Poate sa ma lamureasca cineva de ce sunt necesare copii color de pe cartea de identitate la dosar?Totusi is color si….fraudele is in forta in criza lui Ponta

 33. P-tru @Laurentiu. Aceasta firma EOV este o TZEAPA . Daca vrei sa patesti ca mine, na-i decat sa te-nscrii. Succes si o zi buna.

 34. Ati auzit careva de o firma situata pe str padurii nr 95 in arad? Ee teapa? A plecat cnv ca acea firma? Se fac plecarile la 2 saptamani? Daca stiti cv va rog raspundeti!

  • HUIDU D /Manta

   @adrian. NU se fac plecari deloc! (Doar banii vostrii se muta in buzunarul lor)

  • Te sfatuiesc sa nu faci acceiasi prostie pe care am facuto eu in luna martie si nici acum nu am primit nici un semn deci ”teapa.

 35. am si eu o intrebare stiti ceva de costin maximilian sau sc costinmax…cica se ocupa cu angajari la cules struguri in italia..are un anunt pe tocmai.ro si am sunat si mia zis sa cumpar un card paysafecard de 300ron si atat…parca ceva nu e sigur..rog raspundeti daca stiti ceva..

 36. Sandu Valentin

  Nu are cum sa scoata bani de pe acel card dor sa faca tranzacti onlive
  Teapa cred

 37. poi asa cred si eu ca e teapa..intai ma pune sa cumpar acest paysafecard sal scanez si sal trimit pe mail…ca si cum acesta reprezinta plata autocarului..poi cu acel card se poate plati bilete la autocar???

 38. Ionescu Alexandra

  Fratiilor aveti grija ca totii care dau anunturi cu locuri de munca care include cele mai bune avantaje sunt TEPE,te pune daca ii suni la telefon sa -ti faci asa zisele acte,dupa care sa le dai telefon ca sa-ti de-a instructiuni unde sa le pui banii pentru decontari cheltuieli si mai ai multe de facut o perioada de timp pana ei scot banii din cont ,iar la urma scot cartiela din telefon si o arunca si tu ramai ca……..,asteptand ca trebuie sa-ti vina contractul sa pleci la munca. AVETI MARE GRIJA SUNT TEPARII ,stau acasa in fata calculatorului si coc tepeeeeeeeeeee.

 39. am inteles…..dar un loc de munca sezonier cineimi poate oferi si mie va rog care sa nu fe teapa..

 40. Sandu Valentin

  Da se pot face tranzacti onlive cuperi ori ce cu el
  Pe internet doar atat
  In legatura cu biletele de autocar le puteai cumpara tu nu era nevoie de acel card

 41. deci e teapa sigur….mai ales ca are un program de la 5 dimineata pana la 13..si pauza o ora de masa de la 9 la 10 si plata 300euro/saptamana..parca e prea lejer si prea multi bani la cules struguri si care gratuita si o masa pe zi…e teapa nu????

 42. ajutatima va rog…. am vazut un anunt pe mercador.ro cu locuri de munca la o ferma de porci in germania…persoana care lam contactat se numeste berger karol,stici ceva despre acest domn???????mia zis ca trebuie sa platesc o taxa de 120ron intrun cont la brd…domnu huidu va rog ajutatima raspundetim i ca plecarea este maine si as vrea sa stiu cum sa fac. cu mult respect alex

 43. Sandu Valentin

  Daca era neamt nu te mai pune sa virezi bani an conut unui roman
  Mai gandestete.
  Eu mam saturat de firmele pe mercador
  Ca toste bune si frumoase pana la bani cand te pune sa platesti si nimic sigur
  Daca vrei sa pleci in germania strange ceva bani .
  Fati un cv in germsna la cei care traduc acte undeva la 35-50 lei .
  Si cateva cuvinte in germana gen
  Caut un job ,unde pot gasi un job
  Eu asa am sa fac

 44. Buna ziua!
  VA ANUNTAM ca pe baza Cv-ului (e-mailului) primit de la dvs.am decis sa faceti parte de grupul de muncitori care vor veni in data de 26 iunie la lucru in Germania,la cules si impachetat capsuni,afine,cirese.
  Conditiile pe scurt:
  -salar: 6 euro/ora net,10 ore lucrate/zi,salar saptamanal
  -masa de pranz si cazarea este asigurata gratis (4 pers/camera)
  -durata contractului: 3 luni
  -comision,taxa de contract de munca: NU SUNT,plateste angajatorul (FARA COMISION)
  -transportul nu este asigurat
  Daca sunteti disponibil si sunteti de acord cu conditiile noastre va rugam sa confirmati prin mail specificand numele si varsta dvs.
  In cazul in care veniti individual in data de 27 iunie sa fiti la VECHTA (nordul Germaniei,60 de km de la Bremen).
  Daca doriti sa veniti cu grupa organizata sa apelati cat mai URGENT (in toate zilele saptamanii) la nr de telefon: 0749-315-690 -plecarea in data de 26 iunie din Bucuresti-Brasov-Sibiu-Deva-Timisoara-Vechta (autocar cu 40 de persoane)
  In cazul in care mai doriti detalii,INFORMATII astept intrebarile prin E-MAIL la adresa wempe_saison@yahoo.com
  Cu stima: C.Andrei,Vechta.
  Sa aveti la dvs.CI (buletinul) origina

  stie cineva ceva de treaba asta?

  • Asta e continuarea la seria de anunturi cu capsunile .. cautati aici si o sa vedeti acelasi text.

  • da e teapa curata daca vezi germania sigur sunt conditi de cacat caci alti se multumesc cu profitul carel scoate la o cursa cu autocar 40 de persoane cat are autocar ori 100euro egal 4000 cam are vro 2000 castig soferucaci stiu ca au mai avut si alti pe 17 iunie plecare dar nu se aude nik pe net de ei sau daca a mai avut loc

  • E teapa cu T maaaare! sigur iti da si un numar de telefon unde sa suni sa platesti in avans biletul de autocar. Asta o sa fie teapa, banii dati in avans pt autocar.

 45. Sandu Valentin

  Stiti cumva a plecat cineva prin inteedi lui Bamuta Zeilar

 46. pt cotu
  nu e teapa,nu cer comision…au plecat prietenii mei in 9 iunie

 47. Sandu Valentin

  Ce firma este?

 48. Sandu Valentin

  Nam inteles nimic

 49. Buna ziua,domnule Iulian,daca aveti cunostinta despre oferta unui domn Enachescu Cristian,sau daca stiti ceva despre el,si altii va rog frumos,multumesc.

 50. Cea mai mare teapa. PTM Timisoara.

 51. Va rog,inf..despre acceptare munca in Olanda,ce acte trebue sa trimit,si eventual suma de bani,si in cat timp ies,va multumesc

 52. Sandu Valentin

  Cred ca e teapa .
  Optinere permisului de munca se elibereaza de catre angajator . Se copmpleteaza un formular la fortele demunca din germania asta dureaza cam 5-6min pe loc .
  Mai intereseazate da iti spun sigur

 53. Sandu Valentin

  Stie cineva despre acest Banuta Zeilar?
  Trebuia sa plec in germania prin intrermediu lui .
  Dar nam avut bani adica 175eur sa platesc la soferu care ne duce

 54. BUNA ZIUA STIE CINEVA DESPRE FIRMA TEMPORING OCTAVIANO DINU ESTE REPREZENTANT?IN SPANIA CU AGRICULTURA?AM DAT BANII 46 EURO PENTRU CONTRACT.UN NENOROCIT.

  • Ce va spus doamna annes după ce ați achitat acei 46 euro?? Și cu firma aceasta tot țeapă e???

  • se foloseste de o firma care exista cu adevarat in zaragoza,TEMPORING EMPRESA DE TRABAJO TEMPORAL, S.L.,am vazut si eu anuntul pe internet si-am vorbit la telefon,mi-am dat seama ca e o pacaleala,avand un frate in zaragoza,am dat datele lui care mi le-a dat domnul octavian dinu si le-a dat celor de la firma,la randul lor au anuntat politia,si aveau un anunt mare pe usa la intrare ca nu au nici o legatura cu promisiunile anunturilor de pe internet cu contracte contra cost!

 55. Pentru Carmen, te rog stai linistita ca nu e nimic adevarat in acel anunt de la Ramona Iancu.Uita-te cu atentie ca acel cont unde ti se cer cei 255 Ron,este pe numele BANU.Cauta acest BANU DRAGOS COSMIN si avocat de meserie si vezi ca e urmarit si condamnat de anul trecut pentru falsuri privind locuri de munca.Eu am sunat si la acel numar si nu intra decat un fax.ATENTIE

 56. Stiti cumva de un anume Avram Stelian, din Bistrita sau Bihor,va rog frumos,multumesc.

 57. da am citit anunturi cu avram stelian pe mercador cere comision pt acte

 58. O alternativă , mult mai ieftină- şi adesea eficace- la procesele din faţa instanţelor:
  Prezentarea litigiului în faţa Asociaţiei pentru arbitrarea şi soluţionarea amiabilă a litigiilor din Munchen.

  Detalii vă rog să citiţi (numai în lb. germană, din păcate- dar se pot face traduceri, la nevoie) pe linkul:

  http://www.vbdu.de/Download/InterviewMuenchnerRechtsanwaltskammer.pdf

 59. a auzit cineva de dna doina trans cu firma de transport?

  • doina trans este o firma de tepuitori din valencia care a adus oameni in spania si ia dat unor comisionari tigani care nu platesc si te considera sclavul lor,teste o mare retea de trafic de persoane

 60. loc de munca in cadrul Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH in urmatoarele. Știe cineva ceva de firma asta ?

  • Da, firma nu exista si e o mare tzeapa, cititi in postarile anterioare.

   • VA ROG SA SPUNETI DaCA TEMPORING TAVI PLECARI IN SPANIA ESTE TEAPA

   • NE PUTEM CONSTITUI PARTE CIVILA SA LUAM BANII INAPOI, DE LA domnul avocatel banu ?

   • M-ati inteles gresit, personal sunt in Germania si nu am apelat si nu voi apela niciodata la astfel de firma. Dar efectiv sunt exasperat de abundenta acestor anunturi si de naivitatea tuturor.

  • @carmen.Nu stiu daca ai citit mai sus dar am lasat un comentariu ca este teapa.Are aceleasi date de contact ca si firma care ne-a tepuit in mai si pe noi numai ca se numea Walter Kraul GmbH.Ti-au cerut cumva suma de 255 lei cica pt autorizatia de lucru daca ai optat pt Germania fabrica?Este condusa cumva de Ramona Iancu?Te rog sa te gandesti bine daca nu vrei sa patesti ce am patit si noi.

 61. Doamne nu știi ce să mai crezi despre locurile aceasta de muncă….
  Nici să muncești normal nu mai ai încredere….

 62. mi-a zis sa astept pana pe 4 iulie ca nu sau strins oameni dar minte

 63. toti cei care cer bani inainte nu sant seriosi

 64. Ce stiti despre Coloseum munci externe Cluj napoca?

 65. Repet intrebarea …a plecat cineva sau cunoasteti societatea cu sediul in Bucuresti,Str.Vasile Conta Nr8-10 langa ambasada Tailandei,sector 2,zona Intercontinental?Taxa e de 750Ron

  • buna sunt stelian din buc,si eu ma m interesat si nu am gasit nimic.sper sa nu fie teapa,generalworkforce??????????????????

   • ce sti despre aceasta firma s.c. general workforce s.r.l. din buc dami si mie miste detali eu am fost acolo si am depus acte la ei si meau zis ca o sa plec an 21 de zile lucratoare dami un raspus te rog

 66. Sandu Valentin

  Mai terminat odat cu firmele din Arad si Timisoara
  Intra pe net . Politia pe urmele firmelor de recutare
  Vedeti ce scriu acolo ca majoritate firmele de rcutarr sant din Arad si tim
  Eu cred ca erea de ajuns un singur test
  Asta e replica la taxa de dosar

 67. Buna seara, as dori, daca se poate cateva pareri despre firma domian&veres din oradea…am citit comentariile insa o parere concreta nu am citit. Este o firma care intermediaza gasirea unui loc de munca in Anglia si Germania. Comisioane nu se percep, doar se fac doua teste psihologice in valoare de 90 de lei. Apoi se depun cele doua teste psihologice impreuna cu un CV si cu trei optiuni pentru munca, respectiv trei domenii pentru selectare, urmand ca in 2-3 saptamani sa fim contactati pentru un raspuns. Apoi se semneaza contractul de munca. In ceea ce priveste transportul, cazarea si mancarea acesta sunt asigurate de catre angajator. Alte taxe nu sunt…. va rog daca cunoateti detalii sa imi spuneti… multumesc. Mirela Duca

  • Ceau mirela eu am fost la acea firma acum vreo luna aproape am dat totul si pe degeaba inca nu am primit nici un telefon nimic. Atata ma sunat acum vreo 2 sapt aproape si mia zis ca o sa imi trimita decizia daca is aprobat de vreo firma sau nu prin curier dar inca nimik. Eu cred ca e teapa nu are rost is plin de firme de cacat in Romania.

  • HUIDU D /Manta

   @Mirela Duca….si totusi e teapa!

 68. Profit Work Srl din Bucuresti este serioasa daca stie cineva lasati mesaj va rog frumos

 69. Sandu Valentin

  Chir nu stie nimeni despre Banuta zeiler

 70. Sandu Valentin

  Uni spun ca ar fi serioasa acum nustiu ce sa cred
  Am sa incerc luna vitore cam pe 11_12

 71. Iluita Mihai Dan

  Va rog sa-mi spuneti daca firma de recrutare SC „Plasare Teritoriala de Munca” SRL Timisoara, este teapa acesta cere inainte un comision de 590 ron pt. traducere acte si taxa pt. plecare cu autocarul pana in Germania si dupa aceia 600 Ron care se opresc din primul salariu la locul de munca(in Germania)

  • HUIDU D /Manta

   @ Iliuta M.D. De vreo doi ani tot scriem ca aceasta firma numai tepe trage si prea putiniinteleg!
   Intrebare: tu in ce categorie vrei sa fii?

   • Iluita Mihai

    Multumesc pentru raspuns. am luat anuntul despre acesta firma de pe un site,urma sa ma duc pe 26 iunie sa semnez contractul cu ei si sa-le platesc 590 ron cica taxa de mediere. oricum la ce ofereau era prea frumos sa fie adevarat,
    Bine ca ma-m informat inainte.

 72. Da mirela, si testul psihologig tot tzeapa este, unii sa-u prins cu comisioanele si au schimbat tactica dar naravul ba. Asa ca atentie la neatentie. O seara buna.

 73. Pentru ANNES ANNE , te rog spune-mi daca ai date concrete ca firma TEMPORING nu este serioasa nu din auzite , eu am inteles ca este o firma acreditata in spania cu toate actele in regula . Am facut o cautare dupa codul CIF al firmei si aceasta este inregistrata in spania .
  Nu uita ca cei 46 de euro nu i-ai trimis pe numele de OCTAVIAN DINU , ci firmei avodos rozalen

 74. Ajutorul de şomaj şi venituri suplimentare, în Germania

  Dacă sunteţi şomer, aveţi voie, conf. legii, să mai câştigaţi ceva bani, pe lângă banii de şomaj. Condiţiile se schimbă des- de aceea este bine să întrebaţi la Arbeitsamt- oricum, trebuie să anunţaţi aceste câştiguri/ munca aceasta, înainte de a o începe!

  În anul 2013, condiţiile par a fi următoarele:

  1. Pt. cei care primesc „Arbeitslosengeld” se admite:
  • sub 15 ore lucrate pe săptămână, şi
  • un câștig de maximum 165,- euro pe lună.
  • Dacă pe lângă serviciul Dv., înainte de a deveni şomer, aţi mai avut venituri suplimentare, declarate, timp de 1 an sau 18 luni, se mai pot adăuga încă 165,- euro pe lună.

  Pt. condițiile exacte întrebaţi al Arbeitsamt- ca să nu intraţi din greşeală în conflict cu legea!

  Dacă depăşiţi cele 15 ore de lucru/ săptămână, vi se taie ajutorul de şomaj, complet.
  Dacă rămâneţi sub ele, dar câştigaţi peste 165,- euro/ lună- întrebaţi la Arbeitsamt, cum se procedează- eu nu cunosc detaliile actuale.

  2. Pt. cei care primesc ajutor „Hartz IV”:
  • aveți dreptul la condiţii analoage ca la pct. 1, dar suma maximă parcă este doar 100,- euro/ lună.
  • Dacă câştigaţi peste 100,- euro, majoritatea banilor care-s peste vi le ia Arbeitsamt-ul, dar totuşi vă lasă o sumă- progresivă, de la 15% începând, din ceea ce depășește 100,- euro.

  Dar, şi aici, sumele amintite sunt numai orientative- pt. date exacte întrebaţi la Arbeitsamt.

 75. da?si de ce nu se pleaca la munca?si de ce nu ne-a anuntat ca plecarea din 20 sa aminat?

 76. Bună seara! Am primit si eu un mail de genul acesta… din cate am citit mai sus ar fi vorba de aceeaşi persoană Ramona Iancu
  Buna ziua,

  Numele meu este Ramona Iancu si sunt reponsabila procedurii de recrutare online a Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH in Romania.

  Ca urmare a aplicatiei dvs pentru un job in cadrul Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH, a raspunsurilor date la Mini Interviu, precum si a documentelor atasate, consider ca sunteti profilul de persoana pe care Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH il doreste in vederea ocuparii unui loc de munca.

  Avand in vedere, aspectele enuntate mai sus, prin mandatul pe care il detin din partea Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH va comunic urmatoarele:

  Ati fost selectionat pentru a ocupa un loc de munca in cadrul Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH in urmatoarele conditii:

  LOCUL DE MUNCA OFERIT: Lucrator Fabrica de Textile Munchen;

  SALARIUL OFERIT: 1.500 EUR/ luna NET;

  DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: Determinata de 03 luni cu posibilitate de renegociere si prelungire;

  BENEFICII SUPLIMENTARE: Masa de pranz este asigurata gratuit de angajator, sub forma de tichete valorice, 9 EUR/ zi;

  BENEFICII SUPLIMENTARE: Cazarea este asigurata, gratuit, in rezidenta Companiei BETRIEB MUNCHEN GmbH, in conditii civilizate, 2 persoane in studio;

  PROGRAM DE LUCRU: 8h/ zi + 1h/ zi pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

  Ca urmare a ofertei noastre, va trebui ca pana in data de Marti, 25 Iunie inclusiv, sa ne comunicati:

  1. Un numar de telefon mobil la care va putem contacta;

  2. Numarul de contact al unei rude apropiate, care poate fi contactata in caz de urgenta;

  3. Sa ne comunicati daca detineti autorizatie de munca (Gewerbe) pentru Germania si sa ne-o trimiteti scanata;

  4. Daca NU aveti autorizatie de munca pentru Germania,
  sa platiti taxa de 285 de Ron catre Chief Executive Officer Banu,
  Cont deschis la Raiffeisen Bank, Cod IBAN: RO 65 RZBR 00000 600 1564 8621 (in lei) reprezentand costurile de eliberare ale Autorizatiei de Munca in Germania si sa ne trimiteti chitanta scanata.

  • Ceau si eu am primit un email de la aceasta firma leam trimis C.V. si astept sa ma anunte. Te rog dami accept pe facebook sa vorbim despre aceasta firma.

 77. in ce luna trebuia sa plecati in SPANIA CU TEMPORING iunie sau iulie 2013 pentru ca pe mine m-a anuntat ca intre 1 – 15 iulie este plecarea

 78. stici ceva de acest berger karol….ofera loc de munca la o ferma de porci in germania…mia dat un cont de banca si mia cerut 120lei pt procesare acte..si cand ajung in germania plates 88 euro drumu din primu salar..rog spunetimi daca stiti ceva de acest individ

 79. Buna seara va rog daca ma poate ajuta cineva cu acest email sa imi spuneti ce parere aveti. Va multumesc!

  Buna ziua,

  Compania BETRIEB MUNCHEN GmbH selecteaza muncitori romani care sa-si desfasoare activitatea, la MUNCHEN, GERMANIA, ca si Lucratori in Fabrica de Textile.

  Locurile de munca disponibile sunt de lucratori la banda care asigura fluxul de materie prima necesar utilajelor de productie.

  CANDIDATUL IDEAL:

  Persoane ce detin cetatenia Romana, femei sau barbati, din toate judetele tarii, varsta minima 19 ani, studii minime sau medii, apte din punct de vedere fizic.

  Se pune accent pe seriozitate, dorinta de munca, punctualitate si adaptabilitate.

  Pozitiile pentru care se efectueaza recrutari sunt pentru Lucratori in Fabrica de Textile – calificati sau necalificati dar se pune accent pe dorinta de a invata si pe sarguinta.

  Nu se cere cunoasterea limbii germane deoarece coordonatorii echipelor vor fi romani dar aceasta constituie un avantaj.

  BENEFCII:

  Salariu fix NET 1.500 EUR + cazare asigurata gratuit in conditii civilizate la standarde europene + masa de pranz asigurata gratuit + transport gratuit;

  Contractele se incheie pe durata determinata de 03 luni cu posibilitate de prelungire;

  Programul de lucru este de 8h/ zi + 1h pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

  Plecarea se va efectua in data de 15 IULIE cu autocarul.

  MODALITATE DE APLICARE:

  Pentru a aplica pentru unul dintre job – urile scoase la concurs trebuie sa trimiteti un singur email la adresa care sa contina obligatoriu urmatoarele elemente:

  1. CV limba romana sau germana;
  2. Cartea de Identitate sau Pasaport (puteti opta pentru stergerea informatiilor personale, ex: CNP, serie si numar);

  si raspunsurile la urmatorul Mini Interviu:

  3. Ce anume considerati ca va recomanda pentru a fi selectionat(a)?;

  4. Unde va vedeti peste 5 ani?
  5. V-ati gandit vreodata sa emigrati impreuna cu familia intr-o alta tara?

  COSTURI:

  Pentru persoanele care au mai lucrat legal in Germania si detin autorizatie de munca, nu exista costuri.

  Persoanele care nu detin autorizatie de munca pentru Germania dar care vor fi selectate, trebuie sa plateasca aproximativ 60 EUR reprezentand intocmirea documentelor de lucru in momentul confirmarii locului in echipa.

  IMPORTANT:

  Inainte de a aplica pentru un job in cadrul Companiei Betrieb Munchen GmbH:

  – va invit sa cititi cu atentie toate aspectele stipulate mai sus;
  – sa verificati daca va incadrati in profilul angajatilor pe care-i cautam;
  – sa verificati daca aveti posibilitatea financiara de a participa la campania noastra de recrutare,;
  – sa ne trimiteti toate documentele si sa raspundeti la intrebarile enuntate mai sus.

  MENTIUNI FINALE:

  Persoanele care nu indeplinesc cumulativ conditiile enuntate, precum si aplicatiile incomplete vor fi descalificate.

  Sunt acceptate aplicatii din parte mai multor membri ai unei familii, cupluri etc.

  Selectia directa, se desfasoara online, in sistem blitz, iar in cazul in care nu primiti niciun raspuns in termen de 2 zile lucratoare de la aplicatie, rezulta ca nu ati fost selectati.

  Nu colaboram cu agentii de recrutare/ mediere a fortei de munca, NU platim si NU percepem comision de recrutare.

  Persoanele selectate vor fi contactate individual.

  Va dorim mult succes!

  Ramona Iancu
  -HR Officer-

  Registered Office: Neufahrner Weg 2, 82057 Icking, München

  Post Code: 82057

  Company No: DG 607135123ZF

  Phone/ Fax: +49 (0) 895 149 07 01

  • HUIDU D /Manta

   @Spety .Au mai luat teapa si altii,vrei si tu cu aceasta firma fictiva sa muncesti? Inca 20 ca tine si ajuti excroaca sa-si schimbe masina pe banii vostrii!

   • pentru Munchen ,se mai cer inca 460 lei… cica se pleaca pe 01 iulie cu avionul ,avand in vedere accidentul din Muntenegru… , ia ora 9 30 , de pe Otopeni…?????????????????

   • Aveti idee cat costa un zbor pana la Munchen? Doar Tarom si Lufthansa zboara de pe Otopeni la Munchen.

   • Am mai precizat de nenumarate ori, firma respectiva nu exista, numarul de telefon este al centralei de taxi ale aeroportului din Freising (J. Strauss) – la adresa respectiva, in Icking langa Munchen, exista intr-adevar o fabrica de jucarii dar care nu are nicio legatura cu anunturile respective.
    Toata gama aceasta de anunturi sunt parte dintr-o schema de inselatorie, rog cine a trimis bani la aceasta firma sa ma contacteze, intentionez sa fac o plangere penala dar am nevoie de acte.

 80. TREBUIA SA PLEC PE 20 IUNIE SI NU NE-A ANUNTAT NIMENI NIMIC.AM STAT CU BAGAJEJE FACUTE DEGEABA.SI FIRMA NU EXISTA,INTR-ADEVAR ESTE O FIRMA TEMPORING DAR NU SE OCUPA CU AGRICULTURA,

 81. cum a aflat toata lumea despre avocatul BANU,,,,,. IAR EU N AM AFLAT????????????????

 82. SA AVEM INCREDERE POATE PANA PE 15 IULIE PLECAM ,PE MINE M-A SUNAT SI A SPUS CE BAGAJE SA IAU ,, LENGERIE, PERNA , PATURA (pentru ca acolo sunt foarte uzate ) ASA V-A SPUS SI DVS ?

 83. DA DOAMNA DRAGA SI AM RAMAS CU BAGAJEJE FACUTE SI MANCARE SI TOT ,UN MINCINOS.NICI MACAR NU NE-A SUNAT SA NE ANUNTE CA NU SE MAI PLEACA,DVS ATI DAT BANII 46 E?

  • nus ce naiba sa cred ca am dat si eu banii aia 46e si akm are telu inkis nenea ala.incerc sa il sun de 3 zile si e inkis telu.cred k e o foarte frumoasa teapa k asa mia spus si mie s imi iau perna patura cearsaf si 50e sa am la mn.

 84. Buna ziua, caut un loc de munca germania in orice domeniu de activitate, ofer maxima seriozitate am 39 ani , acum locuiesc in bucuresti, precizez ca nu cunosc limba germana, cine ma poate ajuta ofer comision din primul salariu floringabi99@yahoo.com

 85. DUPA DATA DE 15 O SA SCOATA CARTELA DE TELEFON SI NU MAI AI CU CINE SA VB.
  EU AM LUAT LEGATURA CU OAMENI CARE AU MAI LUCRAT IN SPANIA SI MI-AZIS CA NU SE FACE ASA .

  • doamna annes daca intervine ceva si o sa plecati, sa ne anuntati si pe noi.
   am si eu o oferta de lucru de la ei si chiar ma gandeam sa merg singur acolo in zaragoza pe banii mei,sa fiu mai singur,dar cand am citit ce ati postat deja ma indoiesc sa mai plec.

 86. despre firma impiego24 din italia stie cineva ?a plecat careva prin intermediul lor? cer 75 euro pt dosar si spun ca in 15-40 de zile iti fac o oferta in ce domeniu vrei

 87. DA , si eu am sat 46 de euro, ma gandesc sa-l sunt si sa vedem ce spune

 88. buna ziua are cineva stiinta de respectivii?

  aceste este mail-ul pe care eu l-am primit

  Buna ziua,

  Va punem la dispozitie oferta noastra in ANGLIA – MUNCITORI SPALATORIE AUTO.

  FORMA DE LUCRU: Contract de prestarii servicii – Self Employment

  Prestarea de servicii spalatorie auto.

  PLATA prestarii de servicii: porneste de la 35 GBP/zi urmand sa creasca in lunile urmatoare.

  CAZAREA: camera cu 2 paturi, baie, bucatarie comuna, pentru care se opreste 150 GBP/ luna

  MASA SI TRANSPORTUL: nu sunt asigurate.

  Pentru a va putea recruta, este nevoie ca dosarul dvs sa ajunga la adresa: BUCURESTI, CALEA VICTORIEI, NR. 112, ETJ.5, AP. 61.

  ACTELE DE LA DOSAR:
  – Copie CI;
  – Copie Certificat de Nastere;
  – Copie Certificat de Casatorie;
  – Copie Diplome de studii;
  – Cazier judiciar in original;
  – Adeverinta medicala- apt de munca, clinic sanatos;
  – 4 foto tip pasaport;

  Comision societatii se achita dupa ce dosarul dvs este acceptat, la semnarea contractului: 200 EURO/ persoana.

  Asteptam dosarul dvs. cat mai curand, recrutarile se fac in limita locurilor disponibile.

  Asistent Manager
  ANA TAMIS

  CONTACT:
  tel: 021.315.54.20/ 0784.88.45.88- Bucuresti

 89. SI INCA CEVA , CA SA FIE MAI CREDIBIL A TRIMIS PRIN MAIL UN CONTRACT DE COLABORARE L-AL SEMNAT AM ACHITAT 46 EURO LA BANCA SI L-AM TRIMIS INAPOI , ASA S-A INTAMPLAT SI CU DVS

 90. DOMNULE DRAGA NU FACE ASA CEVA .AM AUZIT MULTE SI AU MAI PATIT-O SI ALTII AU PLECAT PE BANII LOR SI ACOLO AU STAT CA PROSTII INTR-O GARA 5 ZILE SI NU AVENIT NIMENI SA-I IA.

 91. Nustiu de ce visam ” CAI VERZI PE PERETI” si eu am fost-n postura asta, dar mam lecuit cand mia facut o gaura de vreo 1000 RON-n buzunar. Toate bune si frumoase pana cand dam banii, dupa aiea ” NOROC BUN ARDEAL, credetima au vazut ca tine la public” TICALOSII”. Din partea mea aceste firme poate sa fie la tot pasul, oricum va doresc succes si acel care pleaca cu aceste firme sa posteze pe site, dar-nainte de toate ganditiva bine cui dati banii chiar si un leu de la tine, mine etc se face BOER dupa urma noastra. Drum bun si sa ne auzim de bine.

 92. ATENTIE LA CIPRIAN DIN ARAD !!! Transporta la munca persoane in Italia si le abandoneaza pe traseu…
  Numere de tel ale teparului :0257/325659
  0758/484908

 93. Pentru Stelian, Eu am trimis pe cineva si a fost acolo, exista, is 3 tipe, par ok la prima vedere.Am cerut detalii la Centrul de afaceri din localitatile de le aveau pe lista daca exista asa fabrici, daca acel salariu oferit e rezonabil astept confirmari.Nu vezi ca nimeni nu se lauda ca a plecat prin GENERAL WORK FORCE SRL BUCURESTI, da nici ca au dat vreo teapa ca si cind ar lucra de ieri

  • Manuel Ionescu

   Parerea mea despre dansii e urmatoarea
   Inchiriem un spatiu frumos , intr-o zona centrala , angajam si doua fete care sa raspunda la telefon,ca le platim din mana la negru,oricum dansii mai mult de doua luni nu vor sta acolo,atat timp incat sa stranga de la cativa zeci de fraieri cei 750 de roni,iar apoi se fac nevazuti,daca nu osa fie asa sa ma pice cineva cu ceara.In plus de asta orice firma are afisate intr-un aivzier actele firmei,certificatul de ingregistrare,pe cand la ei,nu sunt decat doua laptopuri in tot sediul,nu va da nimic de banuit??

  • buna ziua eu sant claudia eu am pus un contract la firma din buc la s c general workforce s r l si meau spus ca o sa plec an macsim 21 de zile lucratoare dar nu stiu nimica de aceasta firma oare poti sa ami dai vrun sfat daca sti ceva id meu este clauromeo76@yahoo.com

 94. deci sa inteleg ca nu stie nimeni de numele banuta zeilar

 95. da mi un nr de tel sa te sun sa vb ,daca poti

 96. cu mine vorbesti?

 97. Stelian, intra pe mess pe id-ul distribuitor73 si vorbim

 98. ziua buna tuturor. si eu sunt unul din cei care au fost tepuiti odata si acum nu mai pot avea incredere in nici o firma din astea de recrutare fiindca stiu ca vor doar sa te abureasca si sa-ti ia bani, eram in frankfurt acum vreo 4 luni in urma si lucram ca un sclav zi lumina fara pauza decit duminica vre-o 4 ore si am apelat la o firma din romania cu sediu chipurile in germania ca sa incerce sa.mi gaseasca ceva de munca in orice domeniu ca sa nu ma mai intorc in rominia. ei mi-au promis ca in maxim o saptamina vor veni sa ma ia de acolo dar dupa vre-o 2 saptamini de asteptat mi-au zis ca trebuie sa ma intorc in tara ca sa duc citeva acte la nu stiu ce firma. atunci i-am intrebat de ce i-mi promisesera ca vin dupa mine intr-o saptamina asa ca tot ai nostri te mint si in afara. pt mai multe ne mai putem auzi si pe adresa mea de mess biza.nicolae

 99. buna ziua am primit si eu o oferta de la un anume

 100. cine stie cv informatii despre SC.JOBS BUSINESS ETALON ART COMPANY SRL-TG-JIU.? Va multumesc!

 101. Buna ziua, am citit si eu mesajele lasate de dvs. dupa ce am contactat o agentie de intermediere pt gasirea unui loc de munca si anume Sc Vyd Offer Logic SRL. Se pare ca este o alta tzeapa.
  Intre timp am mai cautat si alte site-uri si am gasit ceva interesant care cred ca intereseaza pe toti cei care isi cauta locuri de munca in strainatate si vor sa apeleze la agentii. Cititi cu atentie!

  http://www.jobsalert.ro/articol/111/cum-verificam-agentiile-de-recrutare-in-strainatate

 102. Buna ziua ce stiti despre firma de recrutarea din Oradea de pe George Enescu nr 7 A.Eu am fost mi-am depus cv si am platit o taza de 90 de lei pentru testul psihologic.Ati mers careva cu firma asta.Astept un raspuns.Va multumesc

  • Ciau Raluk si eu am discutat cu firma de pe George Enescu dar nu m.am înscris la ea pt ca nu stiu daca e serioasa sau nu. Imi dai id.ul tau sa vorbim mai multe? Mersi

  • sunt din bucuresti,am fost pe 12 iulie impreuna cu sotia, acum taxa aia sa marit este de 120,i-ti las telefonul meu :0785137852 suna daca afli ceva .multumesc

 103. pt iulian s , cum crezi ca putem ajunge sa ne rec banii? nr meu de tel ;0743478504

 104. imi puteti da cateva e-mailuri de firme serioase cu care as putea sa plec in strainatate sau ceva date de contact ale unor firme serioase , va multumesc anticipat !

  • Daca vrei sa lucrezi pe perioada sezonului de vara iti recomand firma business activ consult din Cluj, eu am plecat anul trecut in Grecia cu ei. Nu au comision

 105. spuneti mi si mie o firma serioasa care face ce spune, cu sau fara sa ceara comisioane mersi daca va ganditi si la mine!

  • florin trifan

   Ce imi puteti spune despre firma asta: American Work and Travel str. Napoca 5/22, Cluj-Napoca Tel:+ 0040744134820 E-mail: info@workandtravel.ro, este serioasa, a mai plecat cineva cu ea? Va Multumesc !

   2013/6/26 consilier juridic germano-roman

   > ** > val commented: “spuneti mi si mie o firma serioasa care face ce spune, > cu sau fara sa ceara comisioane mersi daca va ganditi si la mine!” >

 106. va salut. stie cineva de o firma din oradea ce recruteaza pt munca in germania zona hamburg,in domeniul electronice ?nu ia comision ,decat banii de drum,si nu zice nimic de semnare contract in tara…..am fost selectat si nu stiu ce sa fac….

  • salut si eu am fost selectat suna-ma la nr.0766488489

  • E teapa o sa iti ia banii de drum si o sa te lase pe la granita .
   Intreabai orice fel de detalii sa vezi ca nu stiu nimic ….
   Eram sa o patesc si eu tot la fel noroc ca nu mam suit in autocar si dupa ma suna cei care au plecat ca ia lasat undeva la Budapesta !!!
   Mare atentie sfatul meu

 107. HUIDU D /Manta

  @Iulian…sa-ti vezi de treaba!

 108. Salut.Am aplicat pentru un job in Germania si am primit un raspuns de la WESTERN EUROPE GROUP COMPANY SUCURSALA GERMANIA / BERLIN
  Daca aveti cunostinte de existenta acestei firme astept un raspuns . Multumesc .

 109. ROBERT BRASOV

  vrajeala IULIAN.sa-ti tii banii in buzunar.bafta la toti.

 110. ce se stie despre firma Euro staff solution??? e inregistrata ? a mai plecat cineva cu aceasta firma?

 111. buna , va rog daca stie cineva despre firma TEMPORINGTAVI DIN SPANIA – agricultura am primit o oferta si nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma cu un raspuns

  • daca afli ceva legat de aceasta firma contacteaza-ma la nr 0741685684…si eu am primit o oferta de la ei si nici eu nu prea stiu asa multe despre ei.

 112. ce se stie despre firma Euro staff solution??? e inregistrata ? a mai plecat cineva cu aceasta firma? mentionez ca firma este din Brasov….

 113. HUIDU D /Manta

  incepand cu data de 15 iulie,agentia noastra cu sediul in zona Mannheim,intermediaza persoane din Romania si Ungaria pentru ingrijirea batranilor in casa,precum si pentru lucrul in gospodarie(curte,gradina -dar mai rar).
  Selectam prioritar,femei cu notiuni minime de germana pentru conversatia uzuala in casa,dar si cu aplecare spre aceasta profesiune!(calm,afectiune,corectitudine)
  Se lucreaza alternativ ,maxim 3 luni cu tot atata pauza.
  Cine cunoaste bine germana are salariul mai mare.
  Se asiguara 1.000 euro net/luna,cazare+masa gratis,iar familia deconteaza cheltuieli de transport – 150 euro in total(dus/intors).
  Pentru informatii complete sau inregistrare in baza de date din timp,ne puteti contacta pe E-mail agentia.germana@yahoo.com

  • as vrea si eu sa lucrez ca ingrijitoare in germania mai ales ca sunt asistenta medicala ,daca doresti sa ma contactezi sau daca poti sa-mi spui ceva despre firma GENERAL WORKFORCE din bucuresti,daca este serioasa multumesc mult

   • HUIDU D /Manta

    @cristina. Eu nu am acces la emailul Dvs,doar adm. siteului,dl. Iulian. Asa ca trimiteti -mi un email pe adresa de mai sus, in care sa aveti un Cv,cat de mic, sa am idee la ce fel de batran puteti merge! Si acolo atunci pot oferi detalii mai multe,nu are rost sa ocum spatiul aici pe siteul Consgero. Astept!

   • eu am depus acte de plecare la aceasta firma pa 12 iunie si acuma astept sa plec daca vrei sa vb ati las id meu ma chiama claudia id este clauromeo76@yahoo.com

  • buna seara…. sper sa nu deranjez, daca se poate as dori sa ma ajutati si pe mine cu un job sau cateva indrumari(chiar daca am studii superioare terminate sunt tratat ca u sclav de agajatorii ) astept un raspuns pe acest site apoi va voi trimite mai multe detalii pe adresa dvs. de mail… o seara placuta

  • si pe mine m-ar interesa sa lucrez in germania ,caut de foarte mult timp am cunostinte minime de germana dar sper sa ma descurc,daca se poate sa ma ajuta-ti va rog. tel.0722614321 multumesc

 114. daca nu reusesc cu austria la o luna cu o luna voi incerca cu agentia dvs.,as dori un nr. de contact

  • HUIDU D /Manta

   @ Cera. Trimite un email la adresa de mai sus,si atuci va dau si telefonul german,daca va foloseste la ceva.
   Austri o luna cu o luna pauza,e reala,dar o mare smecherie pentru agentie ca platesti mereu comision!

  • Daca intradevar cunosti o firma serioasa te rog ajutama si pe mine cu ceva agricultura spania – germania oriunde

   • GHERMAN ROZALIA

    daca aflii ceva te r9og da-mi si mie de stire sunt inebunita ,de 2 luni caut si totul e o mare teapa

 115. dar oare politia de ce nu intervine pentru a stopa odata pentru todeauna aceste firme ce inseala o multime de oameni

 116. @iris,
  Deci………daca iti cer 75 de euro pt diverse motive e CLARRRRRRRRRRRRRRR…..teapa pe fatza…….toti care cer bani inainte pt diverse lucruri nu incape nicio indoiala ca sunt niste tzepari si-atat……si app, am citit multe comment-uri in care spun multi ca a verificat firma la ITM si ca este inregistrata si este in regula : FRATILOR, FIRMA IN SINE NU ARE NICIO “BUBA” PT CA ARE TAXELE PLATITE LA ZI SI FUNCTIONEAZA LEGAL DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU-TI VA DA TZEAPA ……UNA E SA FUNCTIONEZE EA LEGAL SI ALTA CA TIE ITI DA O MARE TZEAPA!!!!!!!

  • DE O SUTA DE MII DE ORI SA SPUS, NU ARE NICI O LEGATURA, ITM-UL, CU TZEAPA, EA FUNCTIONEAZA, BINE MERSI FOARTE LEGAL, AVETI GRIJA MARE OAMENI BUNI, O FIRMA TRIMITE CAM 10%, LA MUNCA SI 90% TZEAPA.

 117. qVASILE@ANNES@VIRGINIA,
  Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni dar, daca voi veti pleca vreunul in spania la munk eu maine ma fac preoteasa , chiar daca e un pic dificil sa ma fac asa peste noapte,………cine crede ca in zilele noastre va pleca sa lucreze in spania se inseala amarnic !!!!!!Este dificil de plecat si de muncit in Anglia, Germania, Austria unde de bn de rau tot se mai gasesc locuri de munk dar sa crezi ca in Spania se gasesc locuri de munk pt romanii din tara mi se pare absurddddddd…….care ati trimis deja acei 46 de euro incercati sa le faceti plangere penala si sa va recuperati banii pt ca de muncit nu veti munci cu acesti excroci niciodata !!!!

 118. 2 firme serioase la care am aplicat si eu, din pacate am av ceva even in fam. si nu am mai put pleca, una -Serenity Jobs- este cu comision din salarii, cealalta, VYD Offer- nu mai stiu ce comis. cer, dar…stiu ca sunt serioase. Si mai era ceva pt UK, Global Job, care dc aveti permis-nu cer comision.Doamne Ajuta!

 119. Buna ziua am si eu o intrebare stie cumva cineva despre o asa zisa firma Thier Thiermann la care am aplicat un email si mi sa spus ca suntem acceptati nu se cere comision nici o taxa nimica azi cand am sunat mi sa spus ca trebuie sa le trimit niste bani pentru drumul in germania 440 Lei costa biletul si trebuies trimisi prin posta sau in cont bancar e TZEAPA sau nu ? multumesc mult !

  • Ţineţi-vă banii acasă, citiţi despre această firmă în postarile. anterioare.

  • nu e teapa…au avut plecari si in 9 si 24 iulie..anul trecut si eu am plecat cu ei

   • Deci ca sa ne convinga de cat de mare tzeapa e, toata lumea trebuie sa stie ca ion = autorul anunturilor. Ia uitati ce “reclama” mincinoasa isi face dl. szas. Apropo, nu aveati termen la judecatorie, in dosarul penal pentru inselaciune?

 120. vlad,ai aflat ceva de general workforce?sau daca poate sa-mi spuna cineva ceva….

  • Cristina,acum 3 zile firma activa acolo,a verificat cineva.Curios e ca nimeni nu zice daca au plecat cu ei dar nici de tepe nu vad.Totusi in verificarile mele pe Centre de afaceri in Germania si Austria nu apar locuri de munca si fabrici atit de multe pe domeniu,iar 1400 euro castiga un inginer in fabrica si de mese si cazare nici nu se discuta si toata lumea cere limba macar la nivel mediu.Detalii mai putem discuta pe mess la id-ul meu distribuitor73
   Eu

  • Si eu caut mai multe informatii despre Agentia General Workforce Bucuresti,cunoasteti pe cineva sau ati auzit de cineva care a plecat cu aceasta agentie ??

   • buna…eu am dat acei banuti si acum astept sa plec.Am citit aici numai despre cei ce se intereseaza de General workforce si nu stiu ce sa cred,daca eu nu plec pana la sfarsitul luni august vin si scriu ca sunt tepari.Tare mi-as dpri sa nu fie asa,am semnat contractul de mediere ca nu mai aveam alta solutie.Daca mai aflati noutati scriti aici sa citim.

   • erata=dori….scrieti

 121. Pt. ,,act”,te rog sa nu mai spui de VYD OFFER LOGIC,ca este serioasa,pt ca vei dezamagi lumea,sat uul di cei patiti cu ei si tot acasa am ramas,asa ca…

 122. Imi cer scuze pt intreruperi,tastatura imi creaza ,,pauze”,mai ales cu litera ,,n”.

 123. Doamna Annes si Virginia,ati mai primit vreo instiintare despre firma Temporing din Spania?aveti certitudinea ca sunt seriosi?

 124. O alta firma tepara :EXPERT RECRUITERS SERVICE din Bucuresti Str. Mihai EMINESCU Nr 182 sector 2. Te tepuieste mai intai de 200ron si ca sa poti pleca tre sa mai platesti 1500 lire in baza unei facturi pe care o primesti prin email. MARE GRIJAAA EXPERT RECRUITERS SERVICE = TEAPA

 125. nu am primit nici o veste,si mi-am luat gandul de la ei.am luat teapa asta e,,,,

 126. patras liliana

  Buna!Am lasat un mesaj pt dv pe adresa de mai sus dl Huidu.As fi bucuroasa daca as primi un raspuns.Va multumesc

 127. HUIDU D /Manta

  @Petras. V-am raspuns ieri. Mai trimit inca o data!

 128. P-tru @geo. Este corect ca trebue sa achiti 1500 lire UK, sa-u ce fel de lire la plecare, te rog fii ma-i explicit. O zi buna.

 129. Mai sunt persoane care au platit cei 46 de euro catre temporingtavi sl in spania?pare firma serioasa….

 130. da pare firma serioasa dar nu este deloc.ma mintit ca o sa plec pe 20 iunie si iata ca nu am plecat nici acum,mi-am luat gandul,,,,

 131. Daca este cineva care a fost contactat pentru plecare in spania prin temporingtavi sl va rog sa ne dati si noua de veste ori aici ori la nr 0730994898.va multumesc

 132. acum am vazut mes tau Virginia.nu am platit inca azi as vrea sa i platesc.mi s a spus ca se va pleca intre data de 7 si cel mai tarziu 15 iulie

  • eu am platit si a zis ca intre 1- 15 iulie este plecarea , nici nu stiu ce sa fac , nu am decat sa astept si dupa aceia sa caut eventual o alta teapa ca de firma serioasa in romania nu e cazul , daca vrei sa vorbim tel 0724704784

  • CA SA PLATESTI 46 EURO LA BANCA PT. 3 PERSOANE ATI MAI IA ALTI 60 COMISION BANCA.

 133. daca Annes Anne ne spune ca trebuia sa plece pe 20 atunci e clar teapa

 134. Annes Anne lasa te rog un nr de tel sau suna ma te rog pe nr meu.este mai sus

 135. Deja am luat legatura cu mai multe persoane,deci cine reuseste sa citeasca sa stie ca TEMPORINGTAVI SL este o mare teapa.haideti sa tinem legatura facandu ne bine intre noi caci altfel nu ne ajuta nimeni.ar fi bine daca persoanele care reusesc sa plece prin firme serioase ar intra sa lase informatii

 136. Ce informatii aveti despre Intermunca aliance Arg Pitesti ?

 137. Manuel Ionescu

  Mare grija cu firma pomigri com prodexim srl,sau ceva de genul,isi schimba denumirea firmei cand schimba anuntul.sunt patiti cu ei,iti spun ca te costa 275 taxa de dosar,iar apoi cand iti trimit contractul iti spun ca trebuie sa platesti si transportul tot ptin virament bancar.
  mie mi-au spus ca angajatorul refuza sa mai plateasca transportul si ca ma costa 115 eur,i-am refuzat bineinteles si le-am spus sa-mi returneze banii,insa nici un raspuns,ba chiar mi-au spus ca mai pot face dansii o reducere si sa platesc doar 90 de eur trasportul,mare grija,si cine e patit poate sa contacteze la emanus1947@yahoo.com.grija mare 90% din cei care posteaza anunturi din tepari,Singurii pentru care garantez sunt cei de la Concordia,am doi fosti colegi care pleaca prin dansii de 5 ani de zile,de la inceputul lui septembrie or sa inceapa programul de selectie la dansii.numai bine

  • @manuel.Spune-mi si mie te rog cu ce se ocupa firma Concordia si pt ce joburi fac selectia si cum putem da de ei,un site sau email te rog.Multumesc

 138. @huidu… exista firma BIKMANN MARCHETING in germania?

  • HUIDU D /Manta

   @Iris. Cum ai scris tu,sigur ca nu. Am incercat. Dar nici Birkmann Marketing nu apare. Sigur e o inventie a unui smecher
   Eventual alte datalii,dar ma indoiesc.

 139. Sa ne spuna cineva daca stie ce este cu firma din Botosani care zice ca duce in Italia.cere 150 de euro la urcare in autocar cu plecare doar din Botosani

 140. @laura,
  Firma serioasa la ce mai laura????La dat tzepe????Poate doar asa ca in rest…….

 141. Bai Laura, chiar crezi asa ceva-n ziua de astazi. Vezi sa nu ceara si la coborare, nu numai la urcare. Atentie, si o zi buna.

 142. o auzit cineva de firma TEMPORING TAVI S.L. din Zaragoza,Spania?

 143. ma refer cat de serioasa e.

 144. citeste mai sus o mare teapaaaaa(pentru Alex)

 145. tempoting e o teapa………………………

 146. Buna seara ! Am primit e-mail de la o firma de agriculturadin germania thier.thierman precum ca am fost selectat si ca transportul nu este asigurat ! am vazut ca a mai comentat cineva despre firma aceasta da nu prea inteleg , e teapa sau nu ? a plecat sau nu cineva anul trecut ! am cautat si in comenturile mai vechi da nu gasesc nimic ! Pe google nici atat , doar niste videoclipuiri pe youtube 😕 va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti intr-un fel , ca eu maine trebuie sa cumpar biletul ! si nu stiu ce sa fac mai exact 😦

 147. multumesc mult. daca aflati ceva de munca serios, va rog sa postati.

 148. WESTERN EUROPE GROUP COMPANY – Sucursala Germania – Program Recrutare 2013 poate sami spuna cineva cine a plecat cu aceasta firma ce prezinta ia?

 149. Am primit o oferta de lucru in Germania prin agentia Betrieb Munchen GmbH .V a dau si datele firmei si a persoanei de contact:
  Ramona Iancu
  -HR Officer-

  Registered Office: Neufahrner Weg 2, 82057 Icking, München

  Post Code: 82057

  Company No: DG 607135123ZF

  Phone/ Fax: +49 (0) 895 149 07 01
  As vrea sa stiu daca intradevar e o firma serioasa sau nu , mentionez ca recrutarile se fac in Timisoara si plecarile sunt pe 15 iulie.Astept un raspuns

 150. Personal nu am gasit nimic despre Ramona Iancu .Ati putea sa ma indrumati mai exact ?Am citit toate commenturile si nu am descoperit nimic…

 151. HUIDU D /Manta

  @rafaello. Poate ai citit aceste postari,dar mergi mereu in spate pe “Older Comments” si te lamuresti.
  Altfel este inexplicabila…explicatia ta!

 152. Intradevar , am gasit , scuze ,dar nu citisem la older comments…

 153. Buna, ce parere aveti despre site.ul http://www.onne.eu/ro/anunturi/locuri-de-munca/oferte-de-munca.html si despre locurile de munca postate aici?

 154. pentru firma tempringtavi,cine a mai platit si nu a plecat va rog luati legatura cu noi,suntem din bucuresti,maine seara trebuie sa l sun pt confirmare de plecare ( asta daca mai are tel.deschis).cu toate ca totul duce la o mare teapa! sau mai mica fata de alti care au platit mai mult! 0752870658! cristina!

 155. asa va zis sa sunati pentru confirmare?
  va rog sa ma contactati…

 156. am uitat sa va intreb dak ati platit acei bani pentru contract

 157. da,,am platit si eu si alti cu care mai tin legatura! a ramas sa l il sun maine sa vada daca e loc in autocar pe 4 iul,daca nu pe 12! dar cu siguranta maine imi spune ca se amana pe 12 ,asa a facut si cu alti!

 158. cum le abandoneaza pe traseu ciprian ala/ poi o mama de bataie nu stie sa isi ia/ ce naiba

  • Am plecat din Arad,cu un microbuz pana in gara Ferrara,Italia impreuna cu acest Ciprian ,angajatorul italian nu ne-a preluat din gara.Ciprian impreuna cu doi romani au mers acasa la italian,pe drum a sarit din masina si s-a facut nevazut..alegandu-se cu 300 euro si cateva promisiuni ,,de bine “de la cunoscuti din Arad..iar noi cu costurile de drum dus-intors si o experienta neplacuta.

 159. da,,si cum spuneam! tocmai l am sunat pe dl octavian,,surpriza? are tel inchis!:))

  • Krystiana tu ai sunat astazi la firma temporing si nu ti-a raspuns ?

   • buna ..si eu am luat legatura cu firma asta…as fi interesat sa;mi zici daca sti ceva despre aceasta firma ..:D vad ca lumea zicea e o teapa sau cate si vad ca ai zis ca ai incercat sa’l suni si nu ti;a raspuns ..:D si eu am stat de vorba cu Octavian Dinu si omu pare serios doar ca intai cere cate 46 de euro pt fiecare ca sa inscrie contractu si apoi zicand ca trimite autocaru …dar na ..nu stiu ce sa cred …daca chiar exista firma asta sau nu …astept un raspuns .mersi 😀

  • mai oameni buni temporing tavi e o mare teaaappppaaaaa.am trimis si eu bani impreuna cu prietena mea si a zis s il sun sambata sau duminica.statand ca pe jar lam sunat de vineri seara.pana akm am 50 d apeluri efectuate la nr0034632714435 si e inchis de 3 zile.care ati trimis banii va fi inkis telu,care tre sa ii trimita va fi deschis.asa ca tineti-va banisorii in buzunar k nu are rost,asa mi sa parut si mie om serios asta d octavian,da akm a luat o mik pauza saracu k na si la tepele astea tre s depui cv efort.

 160. BUNA,FRATILOR DACA VRETI SA AJUTATI PE CINEVA SPUNETI NUMELE LA FIRELE SERIOASE CARE INTERMEDIAZA FORTA DE MUNCA IN STRAINATATE,SA STIE OAMENII UNDE SA SE INSCRIE PE VIITOR,CA SA NU MAI IA TEAPA DE LA TOTI JEGOSII .MULTUMESC

 161. Nu vedeti ca nu se gasesc firme serioase, 99% dupa acest site am luat plasa si totusi le dam prilejul sa ne pacaleasca din nou. Stapaniti o meserie! Atunci ma-i Invatati un pic de engleza, germana niste EURO pe card, nu le ma-i dati banii la excroci sa vedeti cum-nchid BARACA si pleaca si ei ca noi la munca-n strainatate. Succes si o zi buna.

 162. Am gasit pe site http://www.tocmai.ro un anunt de angajare agenti paza in Anglia.Am sunt si un excroc care se dadea Olteanu cere 200 de euro comision.Am experienta si atestat de agent de paza si as fi vrut sa plec in Anglia.Am intrebat daca este firma acreditata de ITM Bucurestisi a inceput cu minciunile.Fiti foarte atenti sint multi tepari care traiesc bine inselind oamenii.

 163. sal all,fratilor stu ca este foarte greu la noi cu banii,dar nu ma apelati la toti escrocii sa va duca la munca,nu vedeti ca toti cei ce vor comision sunt niste tepari,daca nu o sa le mai bagam bani in buzunar o sa se calmeze cu tepele

 164. buna ziua,eu am fost plecata cu cei de la Enegria Resurselor Umane din arad,in agricultura,angajatorul de acolo a fost serios nu am intampinat nici o problema nea dat banii la timp eu am fost foarte multumita recomand si celorlalti care vor sa lucreze in Germania unde am lucrat eu

  • HUIDU D /Manta

   @Dana. Esti din partea firmei sau ruda sefului de spui aceasta aberatie ca ai plecat prin ei .?Da-mi firma germana si perioada lucrata si sun eu personal sa-i intreb daca lucreaza romani acolo sau e doar o facatura!

 165. Singura persoana despre care vad ca nu spune nimeni nimic de rau este o doamna din Botosani.recruteaza pentru italia,fiecare isi plateste autocarul,cere comision 200euro la primul salariu.nr de tel este0741958312.Daca stie cineva altceva va rog sa spuneti,eu m am hotarat sa incerc sa plec.are plecari saptamanale

  • ce locuri de munca are ?

  • Buna Laura,
   si eu ma gandeam sa merg prin intermediul ei [ dna Lena din Botosani] dar mi se pare un pic suspicios faptul ca toate anunturile ei sunt pentru femei desi in agricultura pot lucra si barbati asa ca nu stiu ce sa zic.

 166. HUIDU D /Manta

  incepand cu data de 15 iulie,agentia noastra cu sediul in zona Mannheim,intermediaza persoane din Romania si Ungaria pentru ingrijirea batranilor in casa,precum si pentru lucrul in gospodarie(curte,gradina -dar mai rar).
  Selectam prioritar,femei cu notiuni minime de germana pentru conversatia uzuala in casa,dar si cu aplecare spre aceasta profesiune!(calm,afectiune,corectitudine)
  Se lucreaza alternativ ,maxim 3 luni cu tot atata pauza.
  Cine cunoaste bine germana are salariul mai mare.
  Se asiguara 1.000 euro net/luna,cazare+masa gratis,iar familia deconteaza cheltuieli de transport – 150 euro in total(dus/intors).
  Pentru informatii complete sau inregistrare in baza de date din timp,ne puteti contacta pe E-mail agentia.germana@yahoo.com

 167. Au fost prb cu forumul pt ca eu am vrut sa las aseara un comment si nu m-a lasat sa-l trimit iar astazi nu am mai primit niciun comment prin email cum primeam in fiecare zi ????

 168. sc chiara international company ,domenico preti si work experience sunt tepe nu dati banii si nu va inscrieti ca va faceti iluzii.

 169. Buna ziua, stie cineva ceva concret despre firma colosseumul muncii externe din Cluj? Am gasit sapt..trecuta pe internet o oferta de la aceasta firma de a lucra in Germania, in mai multe domenii..am sunat la ei, si mi-au zis ca trebuie sa achit anumite taxe in valoarea sumei de 500ron in care in banii astia ar fii inclus si drumu in germania..Mi-au zis ca se ofera cazare asigurata si 2 ese / zi si salariile incep de la 1200euro / luna , pana la 1800euro…mi se pare sa fie prea perfect toata oferta asta…daca ma poate ajuta cineva cun un sfat…apreciez..

  • HUIDU D /Manta

   @.Danut. Altii au gasit aceasta firma si cu 2 ani in urma si tot nu au mai plecat. De ce oare?

  • Cieste postarile anterioare sa vezi ce mare teeeapa este

  • mai DANUT suna exact ca la firma la care am apelat eu ,la care mi-am facut dosarul,m-a costat 500 lei.La mine e PLASARE TERITORIALA DE MUNCA din TIMISOARA.De 8 luni nimic ,nici telefon ,nici un mail,nimic, sa mai astept ca ma au in vizor ,vezi DOAMNE….

 170. Buna, foarte util acest site, Felicitari tuturor ca-l faceti f util, am primit un mail de la WESTERN EUROPE GROUP COMPANY SUCURSALA GERMANIA/ BERLIN, nu stiu voi ce credeti despre aceasta firma, eu cred ca este dubioasa, voi?
  Va las cateva intormatii din mail:Nu se cere cunoasterea limbii germane deoarece coordonatorii echipelor vor fi romani dar aceasta constituie un avantaj. Pentru persoanele care au mai lucrat legal in Germania si detin autorizatie de munca, NU exista costuri. Persoanele care nu detin autorizatie de munca pentru Germania dar care vor fi selectate, trebuie sa plateasca aproximativ 80 EUR reprezentand intocmirea documentelor de lucru in momentul confirmarii locului in echipa.

  Pentru a aplica pentru unul dintre job – urile scoase la concurs trebuie sa trimiteti un singur email la adresa care sa contina obligatoriu urmatoarele elemente:

  1. CV limba romana sau germana;
  2. Cartea de Identitate sau Pasaport (puteti opta pentru stergerea informatiilor personale, ex: CNP, serie si numar);

  si raspunsurile la urmatorul Mini Interviu:

  3. Ce anume considerati ca va recomanda pentru a fi selectionat(a)?;

  4. Unde va vedeti peste 5 ani?
  5. V-ati gandit vreodata sa emigrati impreuna cu familia intr-o alta tara?

  COSTURI:

  Pentru persoanele care au mai lucrat legal in Germania si detin autorizatie de munca, NU exista costuri.

  Persoanele care nu detin autorizatie de munca pentru Germania dar care vor fi selectate, trebuie sa plateasca aproximativ 80 EUR reprezentand intocmirea documentelor de lucru in momentul confirmarii locului in echipa.

  BENEFCII:

  Salariu fix NET 1.500 EUR + cazare asigurata gratuit in conditii civilizate la standarde europene + masa de pranz asigurata gratuit + transport gratuit;

  Contractele se incheie pe durata determinata de 03 luni cu posibilitate de prelungire;

  Programul de lucru este de 8h/ zi + 1h pauza de masa, 5 zile/ saptamana.

  Plecarea se va efectua in data de 15 Iulie cu autocarul.

  • HUIDU D /Manta

   @Dana.Coordonatorii vor fi intradevar romani,ca doar ei va dau…teapa!

  • Dana este o teeeeapa

  • VORBIM DE FIRMA BETRIEB MUNCHEN GMBH ASA SE MAI CHEAMA , CARE DANA,ARE ACELASI TEXT, CU ACELASI CONTINUT AM PRIMIT EU EMAIL AZI 03.07.2013 INSA TAXA ESTE DE 60 EU, PT CEI CARE NU AU PERMIS DE MUNCA IN GERMANIA, ACEASTA FIIND TAXA DE ELIBERARE A PERMISULUI DE MUNCA, SI DEASEMENEA O CHESTIE FOARTE LOGICA !!!!!
   DACA TRIMITI BULETINUL CU DATELE CNP, NR, ETC STERSE CUM ANUME ITI ELIBEREAZA PERMISUL DE MUNCA ????
   POATE DE PE DATELE CHITANTEI PE CARE TRA SA LEO TRIMITI SCANATA !!!!!!!
   CAT DE PROSTI AS UNII CU ASEMENEA ANUNTURI DE LUCRU, CARE NU ISI DAU SEAMA DE PROSTIA LOR POSTATA !!!!!!!
   DECI OAMENI BUNI CICA PLECARILE SANT PE DATA DE 15 IULIE CU
   AUTOCARUL !!!!!!!!!!
   DE UNDE SANT PLECARILE ????
   DE LA MOR……MAMEI LOR DE GUNOAIE ORDINARE !!!!
   UITE CE ROMANI SANT ACESTI OAMENI SI TE MIRA FAPTUL CA SANTEM PRIVITI CA UN POPOR DE …………VA LAS PE D.VOASTRA OAMENI BUNI SA CONTINUATI FRAZA !!!!!
   VA MULTUMESC PT.TIMPUL ACORDAT CITIRII ACESTUI TEXT !!!!

   • Nu vorbim de nicio firma, am mai precizat de nenumarate ori, firma nu exista!
    Acest anunt precum si cele cu textul: fabrica jucarii in Munchen – Icking, fabrica textile in Munchen sau firma de curatenie in Franta – Paris – sunt toate anunturile unor “distinsi” domni cu “dosare.”
    La toate anunturile unde vedeti Ramona Iancu – HR Officer (mai folsoeau un nume, momentan imi scapa) – e tzeapa mare, firmele respective nu exista.

  • Servus! Este teapa curata. Sunt niste nenorociti care-si schimba titulatura dupa cum bate vantul. Azi dimineata am primit un e-mail de la ei, in formatul expus de tine mai sus, cu exceptia faptului ca au schimbat denumirea firmei. Acum, cica, se numeste WORLD TRAVEL HOCHTIEF/BERLIN, iar e-mail-ul a fost trimis de catre o maimuta numita (oare?) Denisa Bolmoaga. Adresa de la care a venit e-mail-ul este denisa.bolmoaga@yahoo.com
   O sa ma joc putin cu nervii acestor nemernici, apoi o sa postez niste “print screen”-uri pe acesst site, pentru ceilalti cititori. Succes in viata!

  • Servus! Este teapa curata. Sunt niste nenorociti care-si schimba titulatura dupa cum bate vantul. Azi dimineata am primit un e-mail de la ei, in formatul expus de tine mai sus, cu exceptia faptului ca au schimbat denumirea firmei. Acum, cica, se numeste WORLD TRAVEL HOCHTIEF/BERLIN, iar e-mail-ul a fost trimis de catre o maimuta numita (oare?) Denisa Bolmoaga. Adresa de la care a venit e-mail-ul este denisa.bolmoaga@yahoo.com
   O sa ma joc putin cu nervii acestor nemernici, apoi o sa postez niste “print screen”-uri pe acesst site, pentru ceilalti cititori. Succes in viata!

 171. buna ziua ma numesc claudia vasi ruga sa ami dati un raspuns cine stie de firma general workforce din buc daca e buna sau falsa id meu este clauromeo76 varog datim un raspuns va rog

  • Buna seara,numele meu este Ana Maria,si eu doresc sa imi depun dosarul la firma respectiva si asi dorii sa aflu daca detine cineva mai multe informatii despre aceasta firma sau daca cunoasteti pe cineva care a plecat cu ajutorul lor,va multumesc.

 172. Nu te duce la firma asta ca ii tepara!!!!!! Multe persoane zic ca au luat teapa de la firma asta, au dat banii dar nici vorba de job. Caută si tu pe net discuții despre firma asta si o sa te convingi.

 173. kryscristiana

  cine a mai luat azi legatura cu temporingtavi? mie mia spus ca pe 4 iul.noaptea cel tarziu ma va suna soferul! voua ce va spus?si de unde sunteti si unde vine autocarul? bineinteles asta punem doar in cazul in care este adevarat!

  • Noi am mai vorbit la telefon , dupa ora 19,00 sun si eu la temporing sa vedem mie ce imi spune, cu ntoate ca eu cred ca asta duce la o mare teapa dar am gasit chipurile ceva mai serios daca te intereseaza luam legatura

  • am sunat la firma temporing dupa ora 19,00 si are telefonul inchis asa cum ma asteptam asa ca tu Kryscristina nu mai pregatii bagajul ca nu pleci nicaieri , daca vrei suna la numarul 0767194530 , are nevoie de oameni in germania , eu cred ca e om serios ,plecarea pe 15 iulie , nu trebuie virati decat suma de 37 lei asigurarea care din 1 iulie este obligatorie ,restul suporta firma , astept raspunsul tau

  • Cristiana si mie mi;a zis ca este o plecare pe 4 iulie si una pe 12 iulie …ca totul este suportat de ei doar taxa de 46 de euro sa fie virata in nus ce cont ..eu incerc sa ma mai interesez ..sper sa nu fie o teapa ..:d daca ai putea sa;mi lasi ceva sa te contactez ..

   • nr meu de tel este mai sus,la fel si emailul meu,,oricum este teapa,asa ca nu va mai faceti planuri oamenii naivi,,asa suntem toti dar hai se ne ajutam putin!

  • Salut Cristiana ai mai reusit sa dai de octavian dinu in ultimile zile?

 174. Nare un program acest sofer, de ce te suna noaptea tarziu mi se pare absurd. Oricum-ti doresc succes.

 175. despre doamna Lena din Botosani va rog daca stie cineva ceva,stiti pe cineva care a plecat cu dansa?vad ca nu spune nimeni nimic.

 176. mie de ex mia zis sa sun pe 3 sa ami zca plecarea pe ce data

 177. Salut la toata lumea, as dori sa plec sa lucrez in fabrici de masini auto sau de avioane, eu fiind inginer de aeronave. Poate cineva sa-mi recomande o firma???

 178. kryscristiana

  deci oricum stiam ca e teapa de la bun inceput,omul este bine pus la punct si contractul la fel,dar noi romanii suntem mai naivi! multumesc d-na virgina de oferta insa eu nu vreau decat prin spania sa merg ( ma descurc mai bine cu limba pe acolo),eu spre deosebire de altii nu am pregatit nici un bagaj,altii saraci au cumparat tot ce lea dat el pe lista:)),pacat ca romanii ne batem joc de semenii nostri,! asta e lumea! si vb aia populara “lumanari sa isi ia pe banii aia”! multu succes tuturor si nu va mai lasati pacaliti! eu una daca mai aflu ceva va tin la curent! asa va rog si pe voi!

 179. HUIDU D /Manta

  @Florin. Dar germana stii? Ca asta e marea problema,ca asa ar navalii spaniolii,italienii,grecii si altii,intelegi!?
  Cum esti inginer sigur poti gasi o slujba buna,dar in nici-un caz aici! Aplici pe net DIRECT la o firma de profil. Daca stii engleza,las-o balta! E valabila doar pentru IT.
  Asadar,eu zic fa un curs intensiv,privat de germana,plus invata singur 5-6 ore pe zi,iar apoi esti BOIER o viata! Bafta!

 180. cine poate sami dea relatii despre pro job dinamic srl sibiu este ceva serios sau tot tepar va rog adresa mea gabycerbu yahoo.com

 181. buna ,care stiti un pic germana si aveti exprienta pe camion ar fi niste locuri de soferi in apropiere de Muenchen ,nr de telefon este 08021506621 Germania,numele Alexander,dispecerul e roman,dar eu nu ma descurc cu limba

 182. In Germania NIMENI nu va spune net-ul la salar, se negociaza doar brutul, salarul net depinde de o serie de variabile strict personale.

  • Cititi in postarile anterioare (cautati in older comments) si gasiti informatii despre firma (sau firmele, ca tot isi schimba numele) de la acea adresa.

 183. buna ,dar despre PTM (PLASARE TERITORIALA DE MUNCA ) ce a-ti auzit?

 184. de 8 luni am semnat deja cu PLASARE TERITORIALA DE MUNCA din TIMISOARA un contract de mediere pentru un loc de munca in GERMANIA si nimic ….ba ca nu corespund cerintelor angajatorilor ,ba ca sunt ocupate locurile,mai mult de atat m-a costat si 5oo lei taxa de traducere si legalizare a dosarului,Daca dupa 8 luni ei nu-ti gasesc ceva ,chiar si un alt job diferit fata de cel pentru care ai optat,iti dau 100 lei inapoi ,dupa o cerere depusa in maxim 15 zile de cand expira contractul de mediere. De ce nu imi ofera un alt job,in orice domeniu pentru un necalificat,avand in vedere ca mereu posteaza anunturi de recrutare forta de munca? Oare nu se poate face nimic pentru acesti TZEPARI?

 185. buna ziua lume…stie cineva ceva sigur despre firma WESTERN EUROPE GROUP COMPANY??? am fst selectat si nu stiu daca sa continuu sau nu

 186. A auzit cineva de firma Dominan&Veres din Oradea? Sunt seriosi ?ce stiti despre ei a mai plecat cineva cu firma asta?

 187. Firma Dominan&Veres din Oradea ,va spunee ceva? A mai pl,ecat cineva cu ei,sunt seriosi?

 188. Am gasit o firma serioasa D&D recruitment. Nu va cere nimic,NIMIC inainte,au doar un comision din salariu maxim 300E .dupa angajare si culmea…se vede seriozitatea,mi-a spus doamna ca nu sunt posturi vacante.A zis fara ocolisuri,ca nu-si permite sa amageasca omul sau sa faca rau.Iti spune in fata.Nu am plecat,ca nu se gasesc posturi.Vreau sa plec in Italia,pt ca cunosc limba,am cunostinte de bucatarie,sunt dispus sa lucrez si necalificat in domeniul hotelier,dar nu sunt locuri,nu se gaseste de lucru.Mai multa seriozitate ,decat aici nu gasim.mai aveau ceva pe germania,in santiere,dar nu sunt pe meserie,au trimis ceva oameni acolo si in Anglia manichiuriste.O firma serioasa nu umple anunturile ca au de lucru..grija mare la ItaloRumena sau cum ii zice,este unu Pop Ovidiu..mare tepar,puteti gasi detalii in ziarele din cluj aveti link http://www.stiridecluj.ro/social/teapa-cu-locuri-de-munca-in-italia-se-repeta-asociatia-lavoro-stranieri-condusa-de-un-clujean-insala-romanii
  totu e bine si frumos,pana iti cere”” comision de asistenta juridica europeana pe legea muncii,ceva de genu “,ce este inexistent,am luat legatura cu un avocat si cand i-am povestit,mi-a raspuns razand…TEAPA :)) ca normal nu se incheie contract de asistenta juridica,ci te asista un avocat la cerere,cand ai nevoie si te tarifeaza la ora,e vb de o groaza de bani,in nici un caz de cat cere Ovidiu Pop ,35E comision de asistenta 😛
  punand accent ca de platesc sute de insi bucurosi ca au gasit de lucru…iete cum face omu bani.Vad ca oferta este aceeasi,in Rimini..chiar nu au gasit candidati??? cat de prosti suntem noi romanii…vedeti care sunteti dispusi ,incercati si la astia D&D recruitment..nu stiu,poate e vreunu.Bafta tuturor,sa ne ajute Dumnezeu sa plecam cu totii…

  • Bogdan,daca ai cunostinte de bucatarie si cunosti putina germana sau engleza,apeleaza la firma Rebarth. Ei te pot ajuta si nu trebuie sa platesti comision inainte ci doar din primul salariu.

  • ce site sau nr. de tel. au D&D recruitment ???

 189. Am gresit firma tepara ,este Romania Lavoro acum are linkul
  http://www.rolavoro.com/index.php

 190. buna sunt Loreta daca cautati de munca seful meu din bonn are nevoie de 6 femei pana in 45 de ani cunoscatoare de limba germana in gastronomie.

 191. SALUTRE DE MELLCIFF DIN GERMANIA STITI CAREVA CEVA? NR DE TEL A LU TEPARUL ASTA ESTE 0767194530. HUO TEPARILOR.

 192. Buna ziua! Carpati Elada Iasi, cea care raspunde se recomanda sub numele de Geta, face contracte pentru Cipru, mie ca sofer si muncitor, adica sa livrez produse alimentare la magazine si hoteluri, sa incarc, sa descarc marfa. Patronul ofera cazarea si masa gratuit, cu salariu de 700 euro, se lucreaza zilnic 10-12 h pe zi. Totul costa 390 de euro din care 140 bilet avion din Bucuresti in Larnaca, 150 comisionul ei pe care il vrea cand semnez contractul, iar 100 firmei din Cipru, pentru transport de la aeroport la locul de munca. Nu stiu numele firmei de acolo, doar ca pe patron il cheama Domnul Stelios, din Pedulas, Troodos. Ce ziceti, e teapa?

  • HUIDU D /Manta

   @Cristi. Teapa sau nu,dar aceia sunt bani!? 700 euro/luna si muncesti de mori pe o caldura insuportabila,plus aerul greu respirabil uneori din cauza umiditatii si salinitatii marii?
   Dar Sa judeci si pe partea cealalta. Pe insula asta impartita si in doua,cum poate sa coste un drum de la aeroport pana la patron 100 euro!? Adica dai pe un bilet de avion 140,cu toate taxele de aeroport,iar masina te costa 100 euro!

  • ai grija sa nu dai de unu ianis din nicosia si io am plecat acu vro 5 ani cu o firma din bucuresti si acu am auzit ca au sedi in toata tara iti ia comision sin rom sin cipru ddupa ceti cer buletin iti dau un servici de caca si iti zic ca tb sa le dai 500 euro comision lor cipriotilor cred ca ala a adus vro 2000 de romani

 193. Caut mai multe informatii despre Agentia General Workforce din Bucuresti,cunoasteti pe cineva care a plecat cu ajutorul lor ? Va multumesc.

  • Daca ati aflat ceva de GENERAL WORKFORCE, spuneti-mi si mie k a-si vrea si eu sa mi fac contractul luna viitoare dar nu am auzit pe nimeni sa fii plecat cu vreo agentie si sa fii fost bine!

 194. De General Workforce stie cineva ceva? Par seriosi dar sunt de putina vreme pe piata si asta ma face sa fiu sceptic. Daca aveti cunostinte despre ei va rog lasati un mesaj.

 195. florentin adrian

  sunt nou pe aici,am si eu o intrebare ce ziceti de firma aceasta? euro staff solution? http://www.jobsalert.ro/locuri-de-munca/job/2289/anglia/strainatate/toate-orasele/joburi-in-turism-angli

 196. Pentru@Nutu. Ma-i bine pleaca singur-n Germania ca daca astepti dupa EVO din str Grigoras Dinicu nr 5 BV nu ma-i pleci nici o data. Si eu eram sa fiu pacalit de aceasta firma, noroc ca mam retras la timp. Sunt niste ticalosi cu totii, muma mamii lor de TZEPARI,unde este doamne VLAD TZAPES. O zi buna, si atentie.

 197. ZAMFIR CORRADO

  buna ziua,tuturor! Ma numesc Corrado si acum vreo 2 luni,am postat si eu un comment despre,o teapa,pe care am luat-o cu cei de la Best Wolf. Revin acum ,in ideea ca, poate si teparii citesc,coment-urile noastre.Pe teparul meu il cheama NUTU MARIUS TIBERIU (cred ca de etnie e afro din Rahova) si ii aduc la cunostiinta,ca s-a pricopsit,cu dosarul penal nr.1700838/ 2013. . Va sfatuiesc pe toti,sa-i reclamati pe tzepari. In cazul meu,,cei de la DGA s-au miscat,foarte repede – CINSTE LOR-. Voi intra mai tarziu, sa va dau adresa, unde am facut prima data plangerea online.

 198. GHERMAN ROZALIA

  doar vb -toare de germana eu vb engleza am mai lucrat in Austria si am recomandare .adresa maea este gherman.rozalia@yahoo.ro

 199. Salut! Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre asa zisa firma : European Jobs? Mercsi

 200. VA rog daca stie cineva ceva informatii despre asa zisa firma jobs?
  ms

 201. Am nevoie si eu de o parere/sfat….Vi se pare ciudat sau este normal ca pt. un simplu interviu in vederea angajarii in Germania, la interviu sa te prezinti cu toate actele legalizate (aici ma refer la diploma bac, diploma facultate, permis conducere, diplome cursuri calificare, C.I. etc.), cazier judiciar, adeverinta de la dr. de fam.?

  • Detaliati putin despre ce interviu este vorba (ce loc de munca, unde a avut loc interviul, exista intermediari, etc), toata povestea, si atunci puteti primi un sfat competent.

   • D-le IulianS, pe scurt: firma Klotz Metallbau GmbH a avut pe myjob niste locuri de m-ca…la unul din ele (post secretara) am aplicat si eu. Dupa un timp de la aplicare, am fost sunata de o d-na din cadrul firmei respective, am conversat in germana sa vada nivelul meu de cunostinte, mi-a explicat ce atributii presupune postul pt care am aplicat etc. si in final, mi-a spus ca daca sunt interesata sa-i trimit pe mailul firmei acte, precum diploma bac, diploma facultate, permis conducere samd. si voi primi tot pe mail mai multe info, precum si programarea pt. interviul de recrutare. Firma va veni pt interviuri si recrutare inter 12-14 august la Bucuresti. Am fost programata pt interviu pe 14 august….la interviu trebuie sa vin cu toate actele legalizate, cazier judiciar, adev. de la dr. de fam. Mi se pare nitel ciudat sa vin cu toate acestea legalizate, plus cazier si adeverinta aia…la urma-urmei e un interviu, nu e nicio garantie ca voi fi eu aleasa! Mie una, mi s-ar parea normal sa mi se ceara toate acestea+legalizarile in momentul in care eu sunt cea care urmeaza sa ocup postul…Aaaa, uitasem….mi s-a precizat ca, firma nu suporta cheltuielile de deplasare pana la Bucuresti si nici pana in Germania, daca e sa incep lucrul la ei!

 202. GENERAL WORKFORCE cine poate sa imi zica si mie ceva de astia daca ati luat tepe sau nu daca e firma serioasa numai_stelist@yahoo.com multumesc

  • Buna ziua si eu caut informatii despre ei,pana acum nu am gasit pe nimeni care sa stie mai multe detali,nu am gasit pe cineva care a plecat,am gasit cateva persoane care asteapta sa plece,anunta-ma te rog daca reusesti sa afli mai multe informatii,multumesc…

 203. Salut! Cu aceasta firma, european jobs, discut si eu posibilitatea plecarii la munca in Germania, si inca nustiu sigur credibilitatea lor!

 204. despre aces florin pricop stie cineva ceva

 205. salut,atentie cu colosseumul munci din cluj!!!!din luna februarie astept contractul lor si nici vorba de contract, numai de minciuni.0748577527

 206. Va rog daca stie cineva de firma LILYJOBS din Timisoara imi cere 200 euro comision inainte de plecarte cu 3 zile.M-au contactat telefonic pt un job la ingrijit batrani mai ales ca am nivel incepator si ca sa plec saptamana viitoare.Dar interesant este faptul ca am intrebat unde si mi-a zis ca in Germania unde ma asteapta o doamna care ma duce la familia respectiva si ca nu stie ce caz am.Ceva nu-mi place pai ca firma nu stii unde mergi as lucri?Totusi daca stie cineva as dori un raspuns.

  • HUIDU D /Manta

   @Juji. Vezi ca 200 euro la plecare(daca nu o fi teapa!) si pun pariu 99% ca, in Germania iar dai 200-300 euro din primul salariu!
   Eu personal dau drumul la o astfel de agentie pe 15-20 iulie,cu plasare la familii in Zona oraselor Mannheim,Frankfurt a.Mein si Stuttgart,deci in 3 landuri.
   Se asigura casa+masa gratis si 1000 euro net lunar,iar transportul este suportat in proportie de 75-100% de familie. Comisionul nostru este de 200 euro (inclusiv TVA) din primul salariu. Pentru detalii: agentia.germana@yahoo.com

   • @huidu.Multumesc pt raspuns.As fi indatorata daca m-ati putea accepta si pe mine dar v-am mai zis ca vorbesc putina germana dar nu o inteleg si mai stiu putina maghiara ceva mai bine ca germana.Va rog daca puteti si doriti sa ma acceptati si pe mine.Multumesc din inima.

   • HUIDU D /Manta

    @Juji. De acord,dar trimite-mi email pe adresa mentionata de mine,altfel eu nu am acces la emailul de pe care ai scris aici.

 207. Manuel Ionescu

  cand cititi anuturi “Germania fabrica,germania etc” e teapa.nu va mai agitati,si nu mai trimiteti comisioane aiurea , nu te angajeaza nimeni in germania in conditiile pe care ti le spun teparii.Atentie Mare,germania fabrica= teapa

 208. kryscristiana

  la temporingtavi ce sa mai recuperezi
  ‘avem o adresa falsa,un nr de mobil care poate disparea oricand,o firma care nici nu a auzit de numele dl Dinu,posibil sa fie un nume fals de altfel! asa ca fratilor mai multa atentie pe viitor! si cum alti spera sa ne vedem in spania pe plantatie,nu am ce sa spun decat ca fac cinste cu o cafea pe drum:)),,vedem noi maine sau niciodata!!

 209. gabriela brehuescu

  apostol andrei, te rog da mai multe detalii daca ai plecat cu EOV BRASOV!

  • Firma pe care ceri informatii se numara printre firmele de TOP care dau TZEPE. Citeste ma-i In urma, si ai sa te convingi singura. O zi buna, si atentie.

 210. va rog sa imi dati cateva informatii despre Ramona Iancu, o intermediara pt o firma din Franta….

 211. cuplu cautam un loc de munca in germania.poate sa ne ajute cineva?toate agentiile astea sunt tepe!!exista vre-o firma seroasa in tara asta?avem experienta la fabrici de cablaje auto peste 5 ani.

 212. Despre General Workforce,a auzit cineva ceva? Mi-au cerut un avans de 750 ron la semnarea contractului,plecarea au zis ca se face la 20 de zile dupa si mai percep o taxa de 200 euro din primul salariu. N-am semnat nimic inca,dar as vrea sa plec si mi-e teama sa nu-mi iau teapa.

  • HUIDU D /Manta

   @Roxana. Citeste putin in urma sau si…mai in urma si tot asa si vezi singura cine sunt acesti tepari.
   Uita aceasta firma,altfel de le dai banii…uita ei de tine!

   • Buna seara,numele meu este Ana Maria ,asi dori mai multe informatii despre AGENTIA GENERAL WORKFORCE BUCURESTI NR.TELEFON 0767070114,ieri am citit toate comentariile mai vechi pana la data de 15 martie 2013 si nu am gasit nici o informatiie referitoare la aceasta agentie,daca aveti mai multe informatii va rog sa le publicati ,va multumesc.

  • Nu am auzit de nimeni care sa fii plecat cu acesta firma desii dansi se lauda ca au trimis deja 90 de persoane la munca in Germania,am vorbit cu cateva persoane care au platit deja 750 ron ,au depus dosarul si acum astepta sa fie chemati ca sa plece,agentia s-a deschis de putin timp ( 24 mai 2013 ) acum ramane de vazut cat sunt de seriosi,oferta lor pare destul de buna,chiar prea buna ca sa fie adevarata ( 1400 euro pe luna cazare + 3 mese pe zi si transportul asigurat pana la destinatie )

   • stefan lucian

    si eu astept de o luna de zile si deocamdata cred ca e tzeapa cu general workforce…maine vreau sa sun am facut o luna pe 23 acuma..

 213. a depus cineva acte la firma din buc general workforce datim un raspuns pe id meu clauromeo76

  • Din cate am citit , doua persoane pe data de 12 iunie 2013 si-au depus actele la GENERAL WORKFORCE. Si , cica trebuie sa plece luni pe 8 iulie.Daca-i amina e teapa , daca pleaca merg si eu sa semnez contractul..Cred ca e o mare tzeapa deoarece cer 750 de ron inainte.Daca cerea din primul salariu acesti bani(750 ron ) plus cei 200 de euro era firma fara dubii,asa e firma de duzina,(tzepari).

 214. O problema off-Topic :

  Ce greu se urmaresc comentariile pe site de cand ultimul comentariu apare sus… adica in invers fata de cum era. Nu este bine, mai ales cand sunt raspunsuri… stai sa derulezi (in sus) la subiect, plus ca daca vrei sa citesti din urma trebuie sa citesti de jos in sus (ca sa ai o continuitate a subiectului). Nu se poate reveni la forma initiala? Adica ultimul comentariu sa fie in josul paginii ?
  Va multumesc,

 215. dar o lista cu firme serioase nu ai?

 216. Buna seara , as dori sa stiu si eu am fost sunat de la sk express recruitment pentru cehia as dori sa stiu cat de repede daca a mai fost cineva cu ei . Multumesc

 217. buna sunt corina poate sa imi dea si mie o informtie despre agentia banca de joburi din brasov va rog

  • Pot sa-ti raspund eu. Sunt din BV, si pot sa-ti spun ca aceasta firma pe care ati afirmato este ( TZEAPA). O seara buna, si atentie.

 218. Buna seara a mai fost cineva sunat de Express Recruitment azi pt o oferta in cehia

 219. D-le IULIAN: daca stiti sigur ca unele postari de la anumite firme pe care le stiti ma-i bine decat altii, care are iz de smecherie (TZEAPA), sa le cancelati. O seara buna.

  • Fac deja asta de foarte mult timp, sa fim sanatosi cate mesaje nu au aparut din acest motiv. Dar nu ma pot pronunta decat acolo unde sunt absolut sigur.

 220. buna seara ! as dori si eu sa ma dezabonez de la newsletter ? k primesc mereu email .. ma poate ajuta cineva?

  • La sfarsitul fiecarui mesaj ce il primiti aveti optiunea – Manage Subscriptions. De acolo va deselectati topic-urile ce nu va intereseaza.
   Succes!

 221. Anunt important:

  Acest topic este unul foarte cuprinzator in privinta comentariilor, sunt aproape 6.000 de comentarii, s-a spus aproape tot ce s-a putut despre tzepari si tehnicile de tzepuire.
  Totusi o observatie: multe persoane fac afirmatii – firma X este tzepara. Multi o fac din dorinta de a ajuta dar exista si multe cazuri descoperite in care multi posteaza pentru a-si elimina concurenta.

  Incepand de astazi am rugamintea ca toata lumea sa isi argumenteze afirmatiile: dau exemplul cel mai bun informatiile pretioase furnizate de dl. Huidu, cu un simt deosebit in acest domeniu.
  Astfel cand facem o airmatie firma x este tzepara, rog a furniza si motivul pentru care se face acest lucru, exemplu:
  – oferta este ireala in conditiile pietei muncii
  – firma nu este inregistrata
  – se ofera salarul net dar in Germania se discuta doar brutul
  – am depus dosar de x luni si niciun raspuns
  – nu mai raspund la telefon.
  – etc.

  Doar asa putem deosebi postarile firmelor de recrutare, imbunatatind calitatea informatiilor postate aici.

  Multumesc pentru intelegere!

 222. nu poate ca toate firmele din toata romania cu plecari in germnaia sa fie teapa parerea mea….

 223. eu nu am fost da daca stiti ceva de firma General WORKFORCE VA ROG ASTEPT UN RASPUNS

  • HUIDU D /Manta

   @Bia. Ne-a innebunit lumea cu firma asta si noi pe ei spunandu-le ca nu sunt seriosi! dar probabil ca nu toti au rabdare sa citeasca raspunsurile macar cu 1-2 zile in urma!

 224. daca sti cineva despre vlad marius care recruteaza pentru germania cu doar 37leisi care are plecare luna aceasta pe 15-20 …..vreau sa plec si eu si nu stiu daca e serios

 225. Salut, care sinteti din Brasov si vreti sa mergeti la munca in Germania, lasati o adresa de e-mail s-au nr. de telefon. Multi nu inteleg un lucru :aceste firme de intermediere au mers destul de bine in perioada 2007-2010, dupa datoritita ,,caracterului” celor ce conduc aceste firme au pierdut contractele de colaborare si sau apucat de escrocheria legala numita ,, contract de mediere ” si daca reusiti sa plecati printr-o asfel de firma veti ajunge ,, sclavi pe plantatie” traind si muncind in conditii inumane cu alte cuvinte escrocul din Ro. a gasit carespondentul in De. impreuna facind bani frumosi de pe urma disperari s-au naivitati unor concetateni.
  Piata firmelor de intermediere a sezonierilor este dominata de catre firme din Polonia ,Cehia,Slovacia , aceste firme reusind sa colabareze cu majoritatea patronilor seriosi din Germania ce ofera program de munca si conditii de cazare umane.
  Locuri de munca decente in Germania sint destule, daca te duci tu sa le cauti , asteptind sa vina ele la tine vei astepta mult si bine!!

 226. Bună ziua.în legătură cu dominan&veres din oradea str george enescu nr.7 vreau să vă comunic că am depus dosarul deja de 2luni,m-au sunat şi au spus că în două săptămâni trebuie să vină curierul la domiciliu cu răspuns în legătură cu dosarul meu.de atunci au trecut 3 săptămâni!!!şi nimic.am sunat în fiecare zi dar nu răspunde nimeni .nu ştiu ce să cred.vă rog dacă cineva a mai păţit aşa cu firma asta sau ştie ceva postaţi .vă mulţumesc.

  • salut Adi,sunt Tibi din Salaj,ai reusit sa pleci in strainatate prin aceasta firma(dominan&veres din Oradea)am vazut si eu un anunti de la ei pe net (recrutari in Anglia,Gemania)dar nu stiu ce sa fac sa depun actela si sa platesc 100ron,sau este o teapa mare,daca stii mai multe informatii contacteazama sau daca stii pe cineva care a reusit sa pleca deja afara prin aceasta firma,o zii buna

   • salut tibi.nu pot să-ţi spun nimic sigur fiindcă şi eu astept cum am precizat înainte curierul cu răspunsul legatură cu dosar dar cum am observat cred că e ţeapă.mulţi au depus la ei dosarul!!!dar nimeni nu scrie nimic!!!

   • buna.am vrut si eu cu sotul meu sa ne depunem actele la firma DOMINAN & VERES din oradea,str george enescu nr 7 a,dar cred ca e teapa.DACA STIE CINEVA DEPRE FIRMA SAU DACA A PLECAT CU FIRMA ASTA VA ROG SA SCRIETI

 227. Știe cineva ceva de firma Kleimss Global Agenture?

 228. Stie cineva ceva de firma job4life? Va rog sa lasati un raspuns..sunt serios sau trag tzeapa?

 229. Mai nenea Huidu degeaba te infoi asa ca avem un raspuns clar de aceasta General Workforce din Bucuresti.NIMENI nu a zis ca a plecat cu ei si nimeni nu e inca numit tepuit pentru ca firma e infiintata abia la 24 mai 2013,are J40/6272/2013, cod 31652110.
  Ideea este ca e prea proaspata sa putem vorbi de teapa,mai asteaptam pina sa ne pronuntam.Claudia si amicul ei au platit din 12 iunie si nimic nu i-a anuntat.Deja luni is 21 zile

  • HUIDU D /Manta

   @ Vlad (nu esti varul meu H.Vlad!?).Din start,cand ceri atatia bani inainte pentru lucruri care nu iti trebuie efectiv DELOC in Germania,la ce sa mai astept sa-mi povesteasca primii patiti?
   Iar acei 200 euro comision,chipurile din primul salariu,sunt pentru distragerea atentiei.
   Altfel daca firma ar spune ca nu ia comision,atunci omul se concentreaza mai clar asupra sumei pe care trebuie sa o plateasca prima data,iar teparii risca sa nu-l mai poata pacali.
   Acestea sunt tehnici PSIHOLOGICE,pe care hotii le deprind in timp,fie prin puscarii unde isi vand unul altuia tot felul de ponturi,sau pur si simplu in cercul lor de excroci.

 230. In Anglia prin BRG Cluj a incercat cineva sa plece?
  Sunt seriosi sau e teapa?

  • BELRAO GROUP (BRG WORK CLUJ).Cauta si citeste pe forum despre ei.In 2007 erau cat de cat seriosi Acum numai stiu. AU comisioane mari de plecare.Daca iti fac contract pe 6 luni nu se merita.IN 6 LUNI DE-ABIA SCOTI CE-AI CHELTUIT SA AJUNGI IN UK ! TU DECIZI.!

 231. firma hkh europa consulting este firma serioasa?rog raspuns

 232. Am sunat si eu la GENERAL WORKFORCE din Bucuresti,marti 2 iulie. Mi-a raspuns o duduie ,Mi-a trasmis ca firma are locuri de munca in Germania si Austria.Cand am in intrebat daca se percepe vre-un comision a spus ca 750 ron.Acesti bani fiind pentru dosar si pentru autocar,nimic altceva in plus.Acum vad ca si 200 euro din primul salariu.Nu am semnat nimic.Astept.Cred ca e o mare tzeapa !

 233. P-ntru @LAUU BV. Sunt din Sacele BV,daca poti sa faci ceva p-tru mine de bine, de nu tot bine e. Poate ne vedem la anul, dupa 1_01_2014. Nr meu de contact: 0722 / 997523. Multumesc si o zi buna.

 234. Pentru LIvereal,eu pandesc aceasta firma de 3 saptamini.Acum citeva zile nu aveau pe Austria, acum au.Firma e infiintata abia in 24 mai 2013,si citeva persoane au deja luni 21 zile si nu stiu nimic de plecare.Intrebati daca is inscrisi la ITM au dat un cod fiscal fals si un numar de inregistrare fictiv.Inainte nu cereau si 200 euro.Ia mai pune si pe altii sa sune si vezi se potrivesc minciunile?
  Fratilor uitati site agreat si serios de munca si vedeti acolo ce limba germana va cer si ce salarii reale dau.Un inginer cu studii abia ia 1500 euro reveniti-va si cititi https://ec.europa.eu/eures

 235. am vb eu cu el nu stie nimik e un tepar sunal si o sa vezi cerei cif firmei si afla raspuns.

 236. nelutu orastie

  daca o tine-ti tot asa ,dau faliment TERARII
  AM CAUTAT IN CONSTRUCTII SI NUMAI tepe

 237. stie cineva ceva despre un anume banea nicolae si o anume cristea liliana adriana sorina din sibiu???anuntul este pe tocmai???

 238. Care vorbeste germana (nivel mediu) si cunostinte de santier. Am nevoie urgent de un sef de echipa. Ofer si ser seriozitate maxima.

 239. cat timp dureaza pt o firma din aceasta sa se inscrie la ITM?

 240. HUIDU D /Manta

  @Paul.Deoarece chiar ma pricep,o sa te dezamagesc: – nu este obligatoriu sa se inscrie la ITM o firma de mediere,la fel cum nu este obligatoriu nici in Germania!.
  Probabil o sa ma contrazici sau o sa se gaseasca altcineva,dar asa este. Se inregistreaza obligatoriu doar firmele care organizeaza si cursuri de perfectionare,etc(3-6 luni).
  Iar altele le gasiti inregistrate la ITM deoarece au salariati si automat sunt in evidenta lor.

  • In plus la cele mentionate de dumneavoastra: inscrierea la ITM nu garanteaza seriozitatea firmei. Poate respectiva firma are un anumit numar de locuri disponibile dar asta nu ii opreste sa momeasca oamenii cu plecari imediate. Cand se reclama au scuza perfecta: uitati, au fost plecari, dumneavoastra nu ati fost selectat, cu toate ca in momentul inscrierii dosarului se garanteaza (verbal) plecarea in cel mai scurt timp.

 241. GENERAL WORK FORCE J40/6272 / 2913 CUI 31652110 ESTE INREGISTRATA PE PFA , PENTRU INFIINTAREA UNUI PFA IN BUCURESTI SUMA ESTE DE,ATENTIE:750 RON (TAXE ONRC+ONORARIU AVOCAT).NU VA SARIT NIMIC IN OCHI ?!

 242. SCUZE , IN LOC DE 2013 AM TRECUT 2913.

 243. Am gasit acest anunt:

  ”Se cauta o echipa de 20 de persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, rezistente la caldura si efort fizic, pentru munca sezoniera pentru perioada indelungata, minim 6 luni.
  Perioada Iulie Septembrie – Cartofi, Ardei, Tutun, Legume s. a. m. d.
  Perioada Octombrie – Februarie – Portocale, Mandarine, Masline
  Plata se face saptamanal, in fiecare sfarsit de saptamana (In medie 30 35 Euro pe zi)
  Nu suntem agentie, nu se ofera transportul gratuit sau alte gratuitati oferite false ca si agentiile de plasare.
  Cazarea costa 30 euro pe luna. Se ofera o masa zilnica gratuita.
  Nu percep taxe de dosare sau comisioane ascunse inainte de plecare. Dupa prima luna se achita pentru locul asigurat 100 euro
  Cine e interesat, va achita jumatate de costul transportului in avans ( Suma de 120 RON)
  Cei care nu au inteles acest mesaj, sa nu deranjeze inutil, nu se fac negocieri.
  Locurile de munca sunt sigure.”

  Am intrebat cum poate dovedi ca este sigura oferta, daca cere bani in avans.
  Mi-a raspuns:
  ”Buna.Eu nu corespondez prin mail.
  Nu esti obligat sa fii interesat, gaseste prin agentii oferte mai convenabile atunci si mai sigure.
  Bafta.”

  Deci?

  • HUIDU D /Manta

   @Eu cred ca tipul cu anuntul e un puscarias iesit de curand de acolo si cu tupeu specific,atat in compunerea anuntului cat si a modului brutal,fara menajamente de a raspunde celor interesati. Adica te ia” tare ” ca sa faci diferenta chipurile intre el seriosul si duduile de la agentiile tepare cu vorba mieroasa!
   El spune sa fie oamenii rezistenti la caldura(!),insa imi place “caldura asta” din Octombrie-Februarie,la cules de mandarine,portocale si masline !
   El saracul cred ca nu stie bine nici care e perioada optima de recoltare a acestora si poate nici nu a fost prin aceasta tara! Dar care TARA,ca a uitat sa precizeze!
   Asa incerca unul din asta colorat si cu tatuaje multe sa ma convinga in urma cu 3 ani ce locuri de munca ofera el in Anglia (de unde chipurile tocmai sosise) ca reprezentant al fiermei X. Cand l-am intrebat daca stie ce fel de PRIZE electrice folosesc englezii in case s-a blocat,caci saracul vazuse Anglia doar pe harta cand repeta clasa a V-a!

 244. La cati Romani ce sunt-n Grecia na gasit nici unul la aceste munci, ci tocmai pe acest site. Mie personal mi se pare dubios acest anunt. Atentie, si o zi buna.

 245. HUIDU D /Manta

  Avem nevoie URGENT de o femeie pentru ingrijirea unei batrane in propria casa in apropiere de Mennheim.
  Casa+ masa gratis si 1000 euro net/luna.
  Conditii: germana,cel putin conversational,inaltime cam 1,70 m.
  Este un loc de munca excelent,usor si placut ca intr-o vacanta! Insumat,zilnic nu se lucreaza mai mult de 3-4 ore!
  ALTE PERSOANE care vor sa se inregistreze in baza noastra de date,gratuit,pentru ingrijirea batranilor o pot face pe adresa de meil agentia.germana@yahoo.com sau 01573-4726418

 246. buna,sunt Tibi din Salaj ,stie cineva ce va informatii despre firma Profit Work Bucuresti,recruteaza muncitori in Suedia la anbalat produse alimentare si in Belgia angbalat cosmetice,aplecat cineva deja prin ei,sau a fost deja la interviu,varog sa-mi dati informatii,daca stiti ceva

  • Aceasta firma anul trecut avea plecari pentru Anglia-paznic,Irlanda-curatenie si Belgia-muncitor fabrica.Multe persoane si-au depus contractele in iunie anul trecut si nici pana acum nu au plecat. In data de 7 dec.2012 INCA NU ERA INSCRISA LA ITM !

   • mersi mult de informatii,dar nu stii acuma a plecat cineva cu ei afara,tu ai depus dosarul la ei,cand pleci?

   • Nu stiu pe nimeni care sa fi plecat cu ei.Nu am depus nici un dosar la ei,deoarece,cei care si-au depus dosarele in decembrie 2012 nu au plecat nici acum. ATENTIE ! FIRMELE SERIOASE NU PERCEP NICI UN COMISION IN TARA ! FIRMELE SERIOASE NU PERCEP TAXE DE PROCESARE SAU MEDIERE DOSAR ! FIRMELE SERIOASE NU CER SA SE DEPUNA BANI IN CONTURI BANCARE !

  • cunoaste cineva firma Dominan&Veres srl din Oradea,a plecat cineva cu ei in Germania sau in Anglia,sau urmeaza sa plece,daca aveti ceva informatii contactati-ma

   • mersi Adi de informatii,daca stii ceva noutati anunta-ma,daca stii cand trebuie sa peci sau daca stii cand trebuie sa semnezi contaractul,eu maine vroiam sa depun actele,dar nu mai stiu ce sa fac cred ca este o mare teapa,sa tinem legatura,se poatev ca o sa stim mai multe,salut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s