Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului  Consilierjuridicgermanoroman.com

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Acesta este un serviciu gratuit, iar prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu conditii de utilizare prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni nu accesati acest site ! Detinatorii site-ului, initiatorii articolelor, comentatorii si oricare alte persoane care contribuie intr-un fel sau altul la completarea continutului acestor pagini vor fi numiti in continuare “Consilierjuridicgermanoroman.com”

DESCRIEREA SERVICIILOR

Consilierjuridicgermanoroman.com, asa cum este conceput acum, nu ofera servicii de consulanta sau consiliere cu plata. In prezent, site-ul pune la dispozitie informatiile existe pe el gratuit si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca, pe cat posibil, ca la publicarea lor toate informatiile sa fie cit mai actuale. Este bine ca atunci cind doriti sa folositi o informatie  in viata curenta, sa luati in considerare atit data la care a fost scris postul respectiv, cit si data actualizarii (upgradarii) lui. In strategia noastra de dezvoltare a serviciilor integrate, exista prevederea ca la fiecare trei luni sa se faca obligatoriu actualizarea tuturor materialelor.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Consilierjuridicgermanoroman.com nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel pentru pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in aceste pagini. In prezent, detinatorii site-ului nu au nici un contract de colaborare cu vreo persoana fizica sau juridica din Romania, Germania sau Europa.  Am mentionat acest lucru, deoarece suntem informati ca o serie de firme de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, ne-au introdus in blogroll-ul lor in speranta ca vor cistiga in imagine si prestanta. Noi nu le putem interzice acest lucru, dar va rugam pe Dvs. ca in cazul in care descoperiti aceste situatii sa ni le semnalati pentru ca noi sa le putem pune sub observatie noastra permanenta si avizata.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest blog o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest blog sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite. Orice utilizator care vizitează acest blog este obligat să folosească un limbaj civilizat in relatia cu Consilierjuridicgermanoroman.com si cu alti utilizatori

INCHEIEREA ACORDULUI

Consilierjuridicgermanoroman.com isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

 

un site care trebuie citit obligatoriu de toti romanii care doresc sa munceasca sau sa se stabileasca in Germania

%d bloggers like this: