Dealeri auto romani in Uniunea Europeana

socinro foarte micPROIECT SOCINRO:

  HARTA EUROPEANA A PRODUSELOR SI SERVICIILOR ROMANESTI   isi propune sa promoveze interesele cetatenilor si firmelor romanesti din Germania,  Italia, Anglia,Franta, Belgia, Olanda, Spania, Romania si de fapt, din toate tarile Uniunii Europene.  Proiectul nostru se adreseaza tuturor persoanelor care vorbesc limba romana si pot oferi servicii diverse atit in comunitatile in care traiesc, cit si in intreaga comunitate romanesca din Uniunea Europeana.  Astfel, firmele romanesti din tara si strainatate, asociatiile si fundatiile cetatenesti, mijloacele mass-media din diaspora, intreprinderile individuale si free-lancer-ii de oriunde ar fi ei au posibilitatea sa isi prezinte oferta de  servicii pe un site cu mare trafic citit atit de romani, cit si de germani, italieni, englezi, belgieni…  In esenta, prin acest proiect, dorim sa construim o retea activa compusa din cit mai multi oameni specializati si firme profesioniste intr-unul sau mai multe domenii, o retea profesionala  de care sa beneficieze cit mai multi potentiali clienti  europeni.

Va prezentam  in continuare dealeri auto romani din U.E.:

  1. A.F. Automobile GmbH

opel astra  Arthur Fuss  este un svab nascut in Romania care in prezent este dealer autorizat de masini in Germania. Firma se gaseste in Baden Wurttemberg, mai précis in Kehl, la granita cu Franta. Daca analizati autoturismele de pe site-ul sau, veti vedea ca sunt afisate  masini cu valoare medie sau mare, dinsul fiind specializat pe marca Mercedes. Evident ca are si masini cu preturi  mai mici pe stoc, dar acestea nu se instaleaza pe site fiindca ele dispar din parc rapid. Ma rog, fiecare meserie are secretele ei! Cititi mai multe aici.

INVITATIE:

Ii invitam pe dealeri romani de masini din  Germania, Anglia, Belgia, Franta, de fapt din toata U.E. , sa ne trimita o prezentare a serviciilor lor de maxim 1000 de semne  impreuna cu datele de contact (inclusiv adresa site-ului propriu- daca exista) pentru a fi publicate cu titlu gratuit pe site-ul Harta Europeana a produselor si serviciilor romanesti. Deoarece proiectul nostru se va realiza in versiunile romana, germana si engleza ar fi bine ca prezentarea oferita de Dvs. sa fie realizata in cele 3 limbi.

2 thoughts on “Dealeri auto romani in Uniunea Europeana”

  1. Eu am un o firma de fugarbeiten si evident, un site, http://www.hg-fugen.de. imi poate spune cineva unde imi pot promova acest site? Ma int doar pt Niedersachsen. Altcv in afara de google ads sau analitycs… acolo am facut deja, cateva campanii… in postul de sus vad ca este numai pt dealeri de masini

  2. Desigur, trmiteti-mi la adresa socinro1@gmail.com o prezentare a serviciilor firmei de jumatate de pagina si noi o vom instala pe site-ul nostru ( harta europeana a produselor si serviciilor romanesti) in patru pozitii diferite. Avind in vedere profilul firmei dvs. ar fi bine ca prezentarea din romana sa fie facuta si in limba germana pentru a fi indexata mai bine de google.de. Proiectul nostru prevede ca in 90 de zile sa ocupam prima pozitie in cautarile google pe sintagmele:” romani in germania” , constructii romanesti in germania” dealeri auto romani in germania”, “consultanti romani in germania” si tot asa mai departe 100 de variante de cuvinte. Nu stim cite contracte veti obtine de pe urma acestor vizualizari dar suntem convinsi ca veti avea cel putin 10.000 de accesari in anul 2015. Fiindca primele 100 de pozitii se posteaza si se gazduiesc cu titlul gratuit pe site-ul nostru va recomandam sa ne trimiteti prezentarea cit mai repede. cu respect, dan constantin goldis, conducator de proiect

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.