Valoarea brandului Socinro

 socinro foarte mic             Luni, 24.02.2014 la ora 18.05, ora Germaniei, site-ul nostru a depasit 3 milioane de accesari. Ne putem mindri astfel cu faptul ca avem 1. 500.000 de vizitatori unici intr-un an de zile, cititori din Romania, Germania si cele mai importante tari ale lumii si, concomitent, putem socoti si cele peste 950 de like-uri de Facebook inregistrate la adresa initiativei noastre. Important mi se pare faptul ca traficul nostru a crescut zi de zi.  In prezent, avem peste 7000 de accesari zilnice  realizate de catre cei 1800-2000 de vizitatori unici.  In ultima perioada, valoarea de piata a site-ului  consilierjuridicgermanoroman.com a crescut de la 5205 dolari cit valora in noiembrie 2013 la 8628 dolari cit valoreaza astazi, 25 februarie 2014. Pentru cunoscatori va pot informa ca acest site  se afla pe pozitia 888.327 in clasamentul mondial Alexa Rank si ca in ultimele 4 luni am urcat 324.311  pozitii in top.  Daca scriam site-ul in engleza probabil eram in primele 500.000 de site-uri ale lumii. Mai trebuie  mentionat ca, la o cautare simpla, Google gaseste  6500 de rezultate pentru denumirea “Socinro” provenite de la cele 2830 de pagini indexate.

Dincolo insa de aceaste cifre, se pune problema cit ar putea sa valoreze brandul Socinro.  Deocamdata,  Socinro, arata mai degraba ca un bussines de media, cu principalele venituri din publicitate si consultanta online, dar cu fiecare zi care trece, el adauga la valoarea sa virtuala si o valoare fizica care incepe sa aibe consistenta.  Avem in prezent o entitate juridica in functiune, un sediu, un patrimoniu in valoare de 20.000 de lei, dar, mai presus de toate, avem si perspectiva de a ne transforma incet-incet in ceea ce ne-am dorit cel mai mult o entitate economica importanta  care sa faciliteze integrarea cetatenilor  si firmelor romanesti in Uniunea Europeana.

                              Cu respect, Dan Constantin Goldis- presedintele Asociatiei pentru integrarea cetatenilor romani in Uniunea Europeana- Socinro 

11 thoughts on “Valoarea brandului Socinro”

  1. Eu spun ca nu este adevarata valoare aceasta ,ca oricum ea se va scimba .Daca intra rusu maine in vecini sau inchide robinetu cu gaz?Se scumpesc ce are omul nevoie restu pica dupa cum si valoarea aceasta,DAR ajutorul dat multor oameni de aici si gratis eu spun ca are mare valoare .Deci va urez sa cresteti in astfel de valori restul palesc mai devrema sau tarziu.

  2. “Lucrurile valoroase sunt cele care nu au un pret !” Suma aceasta pentru site-ul consilierjuridicgermanoroman.com este doar pur comerciala. Valoarea lui intriseca este data de totalitatea persoanelor care au gasit aici un ajutor gratuit (fie el cat de mic). Pe aceste persoane le rog eu sa scrie: o propozitie/ doua cuvite: ex. “mi-am rezolvat, cu informatiile din site, problema certificatului de nastere pt copilul meu”…. Nu va costa nimic si in plus, este un semn de apreciere pt munca prestata – GRATUIT, aici, de peste 3 ani . Oare noi. romanii stim ce inseamna “a fi recunoscator” cand esti ajutat – sau TOTUL ni se cuvine, fara a da nimic in schimb? Dvs. veti confirma prima sau a doua varianta , prin ce postari vor urma aici.

  3. Una calda una rece, daca acceptati adevarul.Am fost ajutat dar si incurcat.Am mai corectat si am fost si luat peste picior.Dar partea cea mai urata a fost ca am putut ajuta pe cineva la ananghie si mi-ati sters mesajul fara sa incalc termenii siteului.Pt. primul punct bravo, pt. al 2 lea punct sa va fie rusine… sau veti sterge mesajul.

    1. Daca ati inserat in comentariu o adresa de mail sau un numar de telefon, textul se sterge automat din setarile site-ului. Am luat aceasta masura inca din noiembrie 2013 cind am observat ca multi “comentatori” isi culegeau clientii din acest site… Nu este cazul Dvs, Dvs. sunteti doar victima acestor persoane…

  4. Acum este prea tarziu sa mai puteti repara.Dar daca ati intrat si d-voastra in discutie pot sa ,, recunosc,, ca si eu v-am ,, sters,, un mesaj Iuliane.Dar lasand ce a fost va doresc cat mai putini bani sa faceti si cat mai mult sa ajutati… si sa lasati si pe altii care o fac benevol si profesionist sau faceti cum vreti doar voi santeti stapanii.Sa respectati ce spuneti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.