Razboiul social din Europa a inceput. Copiii romanilor sunt in prima linie a frontului!

.

MAREA BRITANIE

Inca de la inceputul lunii mai 2015, premierul britanic David Cameron  a inceput sa cutreiere Europa pentru a discuta cu partenerii săi europeni asupra modului în care Marea Britanie  vrea să reformeze Uniunea propunind înăsprirea condițiilor de acces pe piața muncii și la asistența socială pentru “imigranții” din Uniune, în special din țările din estul Europei. Pina acum s-a intilnit cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu presedintele Frantei, Francois Hollande, cu prim-ministrul polonez Ewa Kopacz, a fost pe la Riga, Berlin, Haga si a vorbit cu toti oficialii.

GERMANIA

Rezultatele acestor discutii au inceput sa se vada. Angela Merkel a sustinut diplomatic ca este dispusă la dialog pe această temă si se gândete ca insasi Germania ar putea obține avantaje de pe urma acestor reforme. Dincolo insa de expresia diplomatica se intrezareste si la dinsa o intentie de a mai ciunti din beneficiile esticilor sositi in vest.  Citeste mai departe

5 thoughts on “Razboiul social din Europa a inceput. Copiii romanilor sunt in prima linie a frontului!”

  1. Au si ei dreptate. Sistemele lor de asigurari de sanatate, de pensii si de protectie sociala, nu au fost gandite pentru o invazie.
    Am tot auzit vorbindu-se in ultimii ani despre cat de rai sunt vesticii, dar prea putin am auzit despre cat de greu s-a obtinu si se obtine un permis de munca in Romania.

    1. Perfect de acord! In perioada necesitatii permisului de munca in Germania, toti Romanii blamau nemtii pentru acest lucru. Dar prea putini s-au ganditi vreodata la situatia opusa, nimeni nu a realizat ca Romania a avut poate cea mai restrictiva politica in acordarea permiselor de munca pentru straini.

  2. sa nu se planga vesticii ca s-au imbogatit secole furand de la altii , sau sa se planga atatia ani cat au furat de la africani , aborigeni, indieni s.a.Daca Banca Central Europeana ar fi la Bucuresti atunci da pot sa mai taie din alocatii sau sa nu mai plateasca si strasbourg si bruxeless si sant bani garla.

  3. De ce atita ipocrizie ? Care “RAZBOI” ? Omul a fost foarte clar si corect – nu ai copilul cu cu tine, nu incasezi. De unde stie statul respectiv ca tu AI GRIJA de copilul tau ? Cum te poate verifica daca tu cheltui banii respectivi in interesul copilului sau ii cheltui tu – cind tu nu ai copilul cu tine. Cine garanteaza pentru tine ca tu esti un parinte responsabil ????? Se stie foarte clar ca nu se fac anchete sociale coerente in Romania, deci nimeni nu are cum sa verifice pe nimeni. FOARTE CORECT – ai copilul cu tine – incasezi, nu il ai – PA. Si va rog sa nu imi “explicati” cum “parintii – saracii – muncesc pentru copii lor” – CA NU MERGE !!!! Cine e parinte serios are intotdeauna copilul cu el, pentru ca se organizeaza de asa maniera incit sa poata acomoda copilul. Nu vreau sa comentez mai mult. Ipocrizia si traducerea VOIT-GRESITA a declaratiilor in limba germana ne creeaza probleme si “razboaie”, nu strainii.

    1. Care stie ce spune legea sau tratatul european pe care-l trebuie sa respecte in primul rand tarile,, civilizate,, ca exemplu pt. tarile noi invitate.Ce spune tratatul referitor la fostul drept de munca , la alocatii , la etc.Noi cumva santem scutiti sa nu dam darea la Bruxelles?Care stie cat s-a cotizat din 2007 in aceste tari {care plang azi} la bugetele lor de catre muncitorii straini?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.