139 de traducatori romani autorizati in Uniunea Europeana

socinro foarte micAveti nevoie de un traducator sau interpret pentru limbile romana, germana, olandeza, franceza sau engleza? Harta europeana a serviciilor romanesti va pune la dispozitie  traducatori si interpreti autorizati din 8 tari care au experienta necesara activitatii de traducere / interpretariat pentru firme, tribunale, scoli, spitale, servicii sociale, centre de indrumare a elevilor, politie, penitenciare, organizatii. De asemenea, traducatorii din bazele noastre de date au si capacitatea sa traduca site-uri, articole, rapoarte, documente oficiale legalizate sau nu.

Traducatorii romani autorizati in Germania, Austria, Benelux, Franta si Elvetia ii gasiti AICI

Traducatorii romani autorizati in Marea Britanie ii gasiti AICI

SFAT:

1. Pentru a observa mai bine adresele pentru Romanian points of interests-(in cazul de fata –TRADUCATORI ROMANI) – apasati cu mouse-ul pe iconita ecran [  ] din dreapta sus a hartii si imaginea se va intinde pe tot display-ul. Centrati apoi Harta cu mouse-ul si mariti-o cu semnul + (plus) pe care il gasiti in stinga jos a ecranului pina cind simbolurile  de pe harta nu se mai suprapun.

2. Daca descoperiti in bazele de date sau pe harta cite un link spre R.R.P.O.I., atunci urmati-l ! Veti obtine astfel informatii suplimentare despre specialistul sau firma respectiva ( in cazul de fata TRADUCATORI) care va vor ajuta in procesul dumneavoastra de alegere a celei mai potrivite variante.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.