Handleri si ateliere de reparatii auto in Germania si Franta

 

Handleri in Germania-  

A.F. Automobile GmbH

arthur-fuss-247x200Arthur Fuss si-a pozitionat firma strategic, la Kehl (linga Offenburg), pe granita germano-franceza fiindca cei mai multi clienti sunt din Franta. Adevarul este ca Franta are un parc national de masini mult mai slab decit Germania si, in consecinta, solicitarile cele mai mari vin din Hexagon.  Acum, de cind au scazut taxele de inscriere a masinilor in Romania au inceput sa apara  si clienti romani care doresc sa isi cumpere masini pentru uzul propriu pentru a fi folosite atit in Germania, cit si in Romania. Preturile autohouse-ului nu sunt mari, sunt potrivite si acopera atit valoarea intrinseca a masinilor, cit si a garantiilor legale a acestui tip de tranzactii. Toate masinile cumparate care ramin pe teritoriul Germaniei primesc un an de garantie. La export, pentru masinile aduse in Romania, garantia nu este obligatorie conform legilor actuale. Dar masinile sunt bune, fiindca domnul Fuss are o experienta de zece ani in domeniu si le verifica amanuntit inainte de a le achizitiona.

  Asadar daca locuiti in Baden Wurttemberg, in Saarland, in Alsacia sau Lorena, in Luxemburg dati un telefon la numerele: +49 (0)7851 898514 sau Mobiltelefon: +49 (0)172 7732255 si vorbiti pe romaneste. Sau trimiteti un mail direct din aplicatia “Servicii romanesti in U.E.” dupa 15 decembrie 2016,

Handler-ul poate face rost si de masini la comanda. Ca orice dealer are legaturile sale si vinzatorii lui traditionali, la care un roman obisnuit, din afara sistemului, nu poate ajunge foarte usor.  Mai exista un avantaj care este important: cind tranzactionati cu el, tranzactionati cu un roman din Germania iar riscurile Dvs de a fi pacalit sunt mai mici.     

Posibilitati de contact: 

A.F. Automobile GmbH, Tel.: +49 (0)7851 898514, Otto-Hahn-Str.1, 77694 Kehl.

Oferta actuala de masini se gaseste pe site-ul  http://af-automobile-kehl.de

Reparatii auto in Franta 

service-auto-socinro-mareService auto romanesc; distributii, curele, ambreaje, schimb ulei, filtre, orice piesa, servicii tractare non stop, diagnoza auto, citire parametri auto, ABS, resetare airbag, resetare chei, resetare injectoare pompa injectie, stergere erori calculator, segmentare motor si multe altele. Orice problema auto se poate rezolva la acest atelier.

Posibilitati de contact: 

Telefon: +33.148.65.75.65, Mail: adi_bts@yahoo.com, adresa: 71, Rue Halevy, 93150 Le Blanc Mesnil

 Legenda:

service-auto-socinroSimbolul folsit pentru meseriasii sau firmele din domeniul auto este cel din figura alaturata.

cerc bleu 10x10 Simbolul folosit pentru celelalte categorii de firme si  meseriasi este cercul de culoare albastra.

SFAT:

Pentru a localiza mai bine adresele pentru Romanian points of interests  centrati Harta cu mouse-ul  si mariti-o cu semnul + (plus) pe care il gasiti in dreapta jos a ecranului. Bineinteles ca metropolele Londra, Bruxelles,Viena sau Munchen sunt extrem de aglomerate si straturile de pozitii romanesti se suprapun. Puteti mari insa succesiv in mai multe rinduri harta pina cind ajungeti la detaliu de strada sau cladire si atunci fiecare punct romanesc de interes se vede distinct. Daca in momentul in care  veti face click pe o poza vi se recomanda sa deschideti un link, atunci urmati acest sfat. Veti descoperi in pagina firmei sau a specialistului informatii detaliate extrem de folositoare pentru decizia dvs.

Advertisement

2 thoughts on “Handleri si ateliere de reparatii auto in Germania si Franta”

 1. Ferdinand Wittmann
  KFZ Techniker Meister
  UST-ID: DE273292385

  Rheiner Landstraße 20 (aproximativ 3 minute de IKEA Osnabrück)
  49205 Hasbergen
  Osnabrück Landkreiss

  Tel.: 05405 – 808 709
  Fax: 05405 – 8955889
  Mobil: 0170 – 942 56 09

  mail@os-kfz-wittmann.de

  Recomand serviciile Domnului Wittman, Roman nascut in Timisoara si Maistru Mecanic cu scoala aici in Germania! Servicii de calitate si profesionalism!

  1. Pina miine seara, introduc atelierul in baza se date,il pun pe harta si in aplicatia Servicii romanesti in U.E. pentru telefoane android. Daca mai compui si citeva propozitii despre serviciile domnului Wittman le postez si pe acelea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.