Ar trebui sa investim in strainatate?

flutureBugetul de stat al Romaniei pe 2018 a fost adoptat. Coalitia se bazeaza pe o crestere a P.I.B. cu 5,2 la suta. Opozitia afirma ca aceasta crestere este irealizabila. Presedintele vrea sa cada guvernul, coalitia vrea sa-l pastreze.  Asadar, tensiunile in Parlament si strada vor continua. Acum, oamenii de afaceri seriosi ar trebui sa-si puna intrebarea: “Unde este mai convenabil sa investesti, in Romania sau in strainatate? “ Raspunsul si-l da fiecare si fiecare va actiona asa cum crede de cuviinta.

Asociatia SOCINRO, cu puterile sale limitate si nebugetate de stat, va incerca in acest an sa promoveze interesele oamenilor de afaceri romani care doresc sa investeasca in Germania, Austria, Franta si Luxemburg.  In acest scop, vom elabora mai multe materiale documentare privind constituirea societatilor comerciale in aceste 4 tari, precum si derularea ulterioara a afacerii romanesti, fie ca este o societate noua, fie ca este o societate romaneasca care se extinde in strainatate.

business-socinro In prezent, cel mai complet material documentar este cel care se refera la Germania care va prezinta modul de constituire a societatilor comerciale romanesti in aceasta tara, dar si o lista cu firme, cabinete de avocatura, contabilitate si traduceri care va pot oferi suportul necesar infiintarii unui GmbH, miniGmbH, A.G. sau unui simplu Gewerbe. Materialul il gasiti AICI  iar specialistii care va pot oferi asistenta juridica, fiscala si lexicala se gasesc pe harta de mai jos.

NOUTATE IMPORTANTA:

                Informatiile  detaliate despre aceasta tema si posibilitatile  de contact ale acestor specialisti  pot fi obtinute si cu ajutorul  aplicatiei “Servicii romanesti in U.E.” realizata pentru telefoanele mobile cu sistem Android.  Asadar, daca aveti un telefon produs dupa 2012 si doriti sa VA folositi ORICIND si ORIUNDE de telefon-cu-aplic-final informatiile existente pe hartile si in bazele noastre de date, va recomandam sa incarcati GRATUIT din magazinul Google Play aplicatia  mentionata.  Procedind in acest mod, veti putea studia linistit toate materialele enumerate, direct de pe telefonul  Dvs. ( detalii complete despre aplicatie AICI.).  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.