Are rost sa investim in Germania?

 

business-socinro Ma gindesc ce s-ar intimpla daca cetatenii romani ar investi in Germania. Ar fi bine? Ar fi  rau? Sa analizam impreuna care sunt problemele pe care le intimpina un investitor roman in Germania fie cind infiinteaza o noua societate, fie cind extinde una deja existenta in Romania. Cititi un material destul de complet AICI.

 

5 thoughts on “Are rost sa investim in Germania?”

 1. imi place,cum ganditi…asa am zis si eu mereu….dar trebuie spus oamenilor de unde sa inceapa,cu ce sa inceapa…cineva trebuie sa i cosilieze,sa i ajute sa inteleaga legile statului german,care este destul de flexibil si deschis….nu i destul sa ai caruta plina cu bani….daca esti un om fara planuri si fara vreme….nu se poate totul cat ai bate din palme….RABDARE SI TUTUN::::fain imi place ca macar cineva vine sa le deschida apetitul…noi avem destula inteligenta si inteligenti…aici nu pun in discutie escrocii…ei stiu sa rezolve totul in maniera proprie…..dar eu zic ,altceva…domnule dan….cred ca cei destepti au si pornit investitia in germania inca de multa vreme….romanii nostri…eu stiu cativa…jumatate din moldova este in zonele de care aminteati…si germanii sunt increzatori ,din partea lor au unda verde romanii ,pt.ca si au vazut si isi vad de treaba…cinstit…abia astept sa citesc continuarea dvs….pe aceasta tema….pe curand

  1. Ai dreptate, romanii destepti au investitit in Germania. Dar oare s-a terminat resursa de inteligenta din Romania? Sunt convins ca mai sunt inca romani destepti prin tara asa cum mai sunt romani destepti si in Germania care nu au facut pina acum investitii. Eu gasesc multi romani inteligenti pe blogul acesta.Unul are o firma de transport,altul are o firma de turism, altul vrea sa-si deschida un punct de lucru in Germania…Asadar interes este. Mai sunt si oameni,ca mine de exemplu,care nu au bani suficienti sa inceapa singuri o afacere grandioasa.Si ca mine sunt multi si in Germania si in Romania. Oare acestia pot fi coalizati intr-o mare constructie economica care sa le aduca beneficii? Nu stiu,dar voi afla. Eu m-am inarmat cu rabdare si tutun -vorba ta- si m-am apucat sa studiez problema. Poate voi ajunge peste 5-6 luni sa consiliez citiva romani destepti.

 2. Buna ziua,
  In primul rand “jos palaria”! pentru initiativa d-voastra cu acest site!
  Noi suntem o familie cu un copil de 4 ani, eu si sotul 34 ani. Ne tot gandim sa plecam pentru ca baietelul nostru sa traiasaca intr -o tara civilizata.In RO avem doua afaceri destul de profitabile, am dispune de ceva banuti pt a investi in Germ intr o afacere insa ne tot gandim ce afacere ???
  Aici avem un service auto si un broker de asigurari.
  Eu ma gandeam sa deschid un magazin cu produse bio, cum vi se pare?
  Felicitari pt site!

 3. Nu stiu inca. Singurul sfat pe care il pot da la ora aceasta este sa ne urmariti in continuare. Noi am inceput niste studii de piata pe tema reprezentarii firmelor romanesti in Germania. Daca afacerile din Romania sunt rentabile ar fi bine sa le pastrati si ,eventual, sa incercati sa le largiti si pe teritoriul german.

 4. Buna ziua nia dane cornel de la timisoara sunt interesat de consilierea dumitale deoarece acum lucrez in germania la o firma de electricieni cu cara am avut un parteneriat de afacere dar datorita legislatiei din romania unde spaga nu mai are limite am suspendat firma si partenerul meu ma angajat inpreuna cu fosti mei angajati unde lucram legal cu permis de munca si totul e ok s poate si mai bine si as dori sa fac si mai multe de aceia bat la usa dumitale cu stima si respect cornel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.