Cooperarea noastra cu persoane juridice

  
Cu toate acestea, am facut citeva investigatii pe internet pentru a vedea daca exista persoane juridice in Germania a caror proprietari sunt de origine romana. Si, dupa trei-patru ore de cautare, am constatat ca exista multi romani care si-au deschis restaurante, baruri, ferme, societati de transport, alte  afaceri mai mari sau mai mici. Fiindca dorim sa promovam  imaginea firmelor romanesti in intreaga Uniune Europeana, indiferent de tara in care s-au inmatriculat, ne-am propus sa va facem o informare generala privind existenta acestor firme si obiectul lor de activitate. Astazi vom demara acest proiect promotional pornind de la una din marile nostalgii ale romanilor aflati pe meleaguri straine: gustul mincarii de acasa. Dar, ar fi mai bine, sa-l invitam la tribuna pe omul care a adus gustul romanesc in casele germane:

        

 

Buchenland este una din primele firme din Germania care distribuie clientilor sai produse traditionale romanesti. La inceputul anului 2014, a aparut ideea de a aduce in Germania gustul copilariei noastre, traditia si mestesugul taranilor romani. Dupa nenumarate culegeri de informatii, dupa drumuri si contacte cu duiumul, am gasit acei mici producatori, dispusi sa-si desfaca produsele in exteriorul tarii.Am ales varianta online, pentru a putea fi alaturi de toti cei din Germania, Austria, Elvetia. Si nu am gresit. Ne bucura cand vedem oameni fericiti, ne bucura cand ne suna si ne cer informatii, ne bucura ca putem sa fim mereu aproape de ei. Nu ne vom opri aici, nu ne vom limita la atat. Ascultam pe fiecare si incercam sa satisfacem fiecare dorinta.  Buchenland este  partenerul celor ce simt, doresc si traiesc romaneste. 

2 thoughts on “Cooperarea noastra cu persoane juridice”

  1. Facem si noi ce putem, dar nu inteleg de ce nu te raliezi si tu acestei cauze ,mai ales fiindca esti o specialista. La noi pe primul loc este omul si numai pe al doilea capitalul. Suntem foarte bucurosi cind in societatea noastra intra o mare investitie de …neuroni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.